|
Bildirim
Opera candır. Adblock ve vpn özelliği kendiliğinden geliyor.
|
Operanın bu kadar az kullanılmasının sebebi ne acaba ben hep kullanıyorum. Düşük sistemlerde bile akıcı. Chrome ve Firefox sistem isteyenler aslında.
|
Chrome'un pazar payı artık ciddiye alınmayacak bir noktada. Bu zamanın Internet Explorer'ı oldu çünkü. Çoğu kişi sevdiğinden değil, hayatımızı her taraftan saran Google hizmetleriyle bütünleşik olmasından dolayı kullanıyor. İnsanlar yeni bir tarayıcıya geçmeye üşeniyor. Olay tamamen bundan ibaret. Chromium motorunu ortaya atan, ama motoru en berbat kullanan tarayıcıdır Chrome. Üşenmeyen Vivaldi'ye şans versin.
|
Firefox Candır...
|
Quality not quantity. Chrome kullananların çoğu(özellikle Windows kullanıcıları) Google arama motorunda Chrome yükle tacizlerine maruz kalanlar.
iOS'ta bile Chrome kullanan gördüm. Safari dururken hele, akıl alır gibi değil 😂 |
Firefox Quantum güncellemesinden beri Chrome'dan daha iyi bence.
|
Gizlilik odaklı kullanınca firefox, işlevsellik açısından opera, pil tüketimi etkisinden edge kullanıyorum. Bilgisayarımda 4 tarayıcı var. Chrome ise gündelik tarayıcım. Kullanım amacım değiştikçe tarayıcılar arası geçiş yapıyorum.
|
"Para icin degil, insanlik icin" diyen, cevrimici gizliliginize sizden daha cok onem veren, Web'i ileri tasimak icin canla basla calisan Mozilla Vakfi'nin Firefox tarayicisi varken; ne idügü belirsiz sirketlerin allayip pulladigi adeta "şıllık" haline getirdigi cicili bicili birkac ozellige kanan arkadaslarim: YANLIS YOLDASINIZ...
|
Uzun zaman boyunca Chrome kullandım. Ancak Chrome yüksek sistemlerde bile adam akıllı çalışan bir tarayıcı olmaktan çok uzak. Bir süredir Firefox deneyimliyordum ve kesin olarak Firefox tarayıcısına geçmiş bulunmaktayım. Yeterli eklentileriyle ve oldukça kararlı yapısıyla kesinlikle yeni favorim.
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 2 Kasım 2018; 0:6:35 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Aralık 2020; 13:24:32 > |
|
|
|