Arkadaşlar merhaba, Birkaç gündür chrome ile youtube'a girdiğimde problem yaşıyorum. Herhangi bir videoyu açıyorum 5-10 sn sonra en altta aşağıya eklediğim ekran görüntüsündeki gibi 8-10 tane küçük çerçeve açılıyor ve oradaki videoları yürütmeye başlıyor. Saçma sapan bir ses karmaşası oluyor. I.E ile girdiğimde bu sıkıntıyı yaşamıyorum. Bu soruna bir çözümü olan var mıdır ?
Sanırım Chrome ile alakalı bir sorun, IE'den başka taratıcılarda durum nedir?
Başka bir tarayıcı kurulu değil maalesef. Chrome'dan geçmişi, çerezleri vs herşeyi sildim ama nafile. Başka bir tarayıcı da kullanmak işime gelmiyor açıkçası. Bir sürü sık kullanılan, kısayol falan var, kısacası yer imleri çok kullanışlı oluyor .
ccleaner programını yükle ve tüm geçmişi onunla sil. daha sonra tekrar dene bakalım aynı sorun nüksedecekmi
quote:
Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr
ccleaner programını yükle ve tüm geçmişi onunla sil. daha sonra tekrar dene bakalım aynı sorun nüksedecekmi
dostum, Ccleaner da işe yaramadı. başka bir formülün var mıdır ?
bu arada sorun sadece youtube ile alakalı değil sanıaırm. bu sayfada iken bile en altta 8-10 dikdörtgen oluşuyor, ekran görüntüsü ekledim.
chrome'u güncellemeyi denemişmiydin
Chrome profilini kaldırıp tekrar kur bakalım tüm herşeyi senkorize etsin belki o zaman düzelir.
quote:
Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr
chrome'u güncellemeyi denemişmiydin
az önce komple kaldırdım, pr. files. dosyasını falan da sildim. tekrar kurdum şimdilik bir sıkıntı yok, umarım tekrarlamaz. teşekkür ederim.
sanırım oldu dostum. kaldırıp, yeniden kurdum, baştan senkronize ettim şimdilik iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: narcoleptic85
Arkadaşlar merhaba, Birkaç gündür chrome ile youtube'a girdiğimde problem yaşıyorum. Herhangi bir videoyu açıyorum 5-10 sn sonra en altta aşağıya eklediğim ekran görüntüsündeki gibi 8-10 tane küçük çerçeve açılıyor ve oradaki videoları yürütmeye başlıyor. Saçma sapan bir ses karmaşası oluyor. I.E ile girdiğimde bu sıkıntıyı yaşamıyorum. Bu soruna bir çözümü olan var mıdır ?
dostum o chrome ile alakalı değil geçem günlerde bendede aynısı oldu chrome otomatik bi dosta indirmiş ondan kaynaklanıyor hatta chrome den uzantılara bakarak öğrenebilirsiniz iyi forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme