selam, geçen haftalarda aldığım Chromecast cihazımın bazı uygulamaları sayesinde sorunsuz bir şekilde her şeyi izleyebiliyorum. Fakat gelin görün ki Netflix, Hulu gibi henüz Türkiye'de olmayan servisleri izlemek için birkaç işlem gerekiyormuş. Netflix'i PC'de VPN sayesinde izleyebiliyorum ama iş Chromecast'e yansıtmaya gelince maalesef mümkün olmuyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Konudan anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: selfmachine
selam, geçen haftalarda aldığım Chromecast cihazımın bazı uygulamaları sayesinde sorunsuz bir şekilde her şeyi izleyebiliyorum. Fakat gelin görün ki Netflix, Hulu gibi henüz Türkiye'de olmayan servisleri izlemek için birkaç işlem gerekiyormuş. Netflix'i PC'de VPN sayesinde izleyebiliyorum ama iş Chromecast'e yansıtmaya gelince maalesef mümkün olmuyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Konudan anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.
Hocam öncelikle unblock us tarzı sitelerden dns edinin sonra o dnsleri modemin arayüzünden ekleyin.Sonra rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Bu kadar kolay olduğunu sanmıyorum. dediğin şekilde denedim ama olmadı
quote:
Bu kadar kolay olduğunu sanmıyorum. dediğin şekilde denedim ama olmadı
Hocam dns amerikaya ayarlıyken chromecast i kurmanız gerekiyor galiba.Yani sıfırlayabiliyorsanız sıfırlayın.Sonra Dns amerikayı gösteren modeme bağlayıp kurun.Roku vs için sistem böyle işliyor.
Halledebildiniz mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ßoNjoVé
Halledebildiniz mi?
Maalesef yapamadım. modemin ara yüzü oldukça karışık olduğundan çok fazla dokunamadım. (TTNET'in verdiği ZyXel)
quote:
quote:
Halledebildiniz mi?
Maalesef yapamadım. modemin ara yüzü oldukça karışık olduğundan çok fazla dokunamadım. (TTNET'in verdiği ZyXel)
Ücretsiz olarak tv unblock sitesinden aldığınız dns leri modeme girebilirsiniz.Dns ayarları modem arayüzünde belki en rahat bulunacak şeydir dikkat edin.Netflix i nerden temin ettiniz?
quote:
quote:
quote:
Halledebildiniz mi?
Ücretsiz olarak tv unblock sitesinden aldığınız dns leri modeme girebilirsiniz.Dns ayarları modem arayüzünde belki en rahat bulunacak şeydir dikkat edin.Netflix i nerden temin ettiniz?
n11.com'dan aldım. (150 TL civarı) bu arada cihazı ilk kullanımda güncelleme yapmadan önce root işlemi yapılınca da bu sorun aşılıyormuş ama ben güncellemeyi yaptım o yüzden bu şansı kaçırdım sanırım.
quote:
quote:
quote:
quote:
Halledebildiniz mi?
n11.com'dan aldım. (150 TL civarı) bu arada cihazı ilk kullanımda güncelleme yapmadan önce root işlemi yapılınca da bu sorun aşılıyormuş ama ben güncellemeyi yaptım o yüzden bu şansı kaçırdım sanırım.
Hocam ben netflix aboneliğini sormuştum.Siz chromecast i söylemişsiniz.
Netflix hesabını internetten buldum :) şu sıralar Netflix hesaplarını forumlarda bulmak oldukça kolay.
quote:
Netflix hesabını internetten buldum :) şu sıralar Netflix hesaplarını forumlarda bulmak oldukça kolay.
1 haftadır arıyorum bulamadım link atarmısınız?
Netflix izlemek isteyen pm atsin arkdaslar:-)
Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Hala Netflix'i Chromecast'e yansıtamıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme