Şimdi Ara

Chrysler 300C 2.7 (2005 ve altı) hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
    En merak ettiğim 300C için servis durumu nedir? Bakım vakti geldiğinde fahiş fiyatlarla karşılaşır mıyım? Aynı şekilde ağır bakımda da fiyat durumu nedir?
    Ayna, ızgara vs. kırıldığında can yakar mı?
    2.7 lt benzinli motor seçiyor olmak pişman eder mi?
    (MTV ve yakıt maliyetini bilerekten)
    Bu ve bu tarz sorularıma cevap olursanız ne mutlu bana.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: creepi

Öncelikle bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
    En merak ettiğim 300C için servis durumu nedir? Bakım vakti geldiğinde fahiş fiyatlarla karşılaşır mıyım? Aynı şekilde ağır bakımda da fiyat durumu nedir?
    Ayna, ızgara vs. kırıldığında can yakar mı?
    2.7 lt benzinli motor seçiyor olmak pişman eder mi?
    (MTV ve yakıt maliyetini bilerekten)
    Bu ve bu tarz sorularıma cevap olursanız ne mutlu bana.
    Şimdiden teşekkürler.

o kasaya karşı özel duygularınız bağlarınız yoksa macera aramayın derim chrysler üzer ama gerçekten istiyorsanız kimseyi dinlemezsiniz zaten
    ben şimdiye kadar çok çeşit marka araclara bindim favorim 1 önceki aracım f10 520d onun yeri bende hep ayrı olacak satarken de zor sattım ama piyasasından değil satasım gelmediğinden

• 2.7 sebring kullaniyorum.Motor performans olarak gayet iyi ama yakit olarak ayni seyi soyleyemem.Yurt disinda oldugum icin yakit bana sorun degilde turkiye sartlarinda 60 kurus civari yakar.
  • Öncelikle billurlu bi seçim
    Hocam ilk alım maliyeti gözünüzü korkutmayabilir ama klasik deyimle "yürütmesi zordur" diyebiliriz. Araç hakkında bilgim yok kafayı bulandırmayayım hiç ama kalender arabası
  • 3.5 olanindan alirsaniz daha iyi. 2.7 motorun aynisini kullanan mercedes e240 amcamda var. Motor hic 2.7 gibi degil bide chrysler daha agir sanirim. Teknik verilere bakarsankz zaten aracin o motorla cok zorlandigini gorebilirsiniz. 3.5 olani 2.7 ile ayni yakacaktir ama daha keyifli bir kullanim sunacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

3.5 olanindan alirsaniz daha iyi. 2.7 motorun aynisini kullanan mercedes e240 amcamda var. Motor hic 2.7 gibi degil bide chrysler daha agir sanirim. Teknik verilere bakarsankz zaten aracin o motorla cok zorlandigini gorebilirsiniz. 3.5 olani 2.7 ile ayni yakacaktir ama daha keyifli bir kullanim sunacaktir.

Hocam aslında doğru söylüyorsunuz ama 3.5 lt 2005 model ve altı, 2.7 lt den çok daha az sayıda. Hani motorda bi olay olursa 3.5 lt daha çok cep yakar mı diye düşündürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

2.7 sebring kullaniyorum.Motor performans olarak gayet iyi ama yakit olarak ayni seyi soyleyemem.Yurt disinda oldugum icin yakit bana sorun degilde turkiye sartlarinda 60 kurus civari yakar.

Hocam Sebring, 300C den daha hafif olduğu için tabii ki 2.7 lt ile güzel sonuçlar veriyordur.
    Malzeme kalitesi hakkında şikayetler almış diye duymuştum o yüzden onlara bakmadım Sebring'e. Siz memnun musunuz peki ona göre düşünebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creepi

quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

2.7 sebring kullaniyorum.Motor performans olarak gayet iyi ama yakit olarak ayni seyi soyleyemem.Yurt disinda oldugum icin yakit bana sorun degilde turkiye sartlarinda 60 kurus civari yakar.

Hocam Sebring, 300C den daha hafif olduğu için tabii ki 2.7 lt ile güzel sonuçlar veriyordur.
    Malzeme kalitesi hakkında şikayetler almış diye duymuştum o yüzden onlara bakmadım Sebring'e. Siz memnun musunuz peki ona göre düşünebilirim.

Valla hic bakmamistim agirligina Ben araca gecici olarak biniyorum 2 hafta once aldim 2 ay sonra satacagim.Yaz boyunca binecegim icinde cabriosunu aldim.Malzeme kalitesi bence kotu ve aracta baya trim sesi var.Gerci benim arac 138.000 mile kullanildigi icin bu sesler normal.Birde iceriye cok ses aliyor.Ben bunlari bilerek aldim burada cok komik fiyatlara satiliyor bu araclar o yuzden pek dusunmeden aldim.Turkiye sartlarinda olsam almazdim ama.

• That's bullshit. Dont wanna try to buy it. Cuz pimp's car. If u can be nigga, u gonna buy that

• Sorry guys im so drunk 2night. Today is friday no no today is FLYDAY

Money talks babe from ankara to TEXAS

• Allah aşkına birisi şunu banlasın.
  • satmak icin yalvarma seviyesine gelenide biliyorum, servisin ufacik bir parcayi temin edememesinden dolayi zorluk yasayanida biliyorum. ama arabada hukumet gibi araba arkadas ciktigi gunden beri begendigim bir araba hatta bir ara 50bine temiz bulunuyordu simdi nasil fiyatlari bilmiyorum da ben bugun araba alacak olsam listemde olurdu. birde kadran ve konsol aydinlatmasi rengi bence cok kotu

• 9888 9 kullanıcısına yanıt
    For what?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.