Şimdi Ara

Chuck (2007–2012) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.795
Cevap
33
Favori
457.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten çok eğlenceli bir dizi.Bende seyrediyorum dizi ; izlemek isteyenlere öneririm.
  • Kulüp olarak düzenlerseniz imazaları ben hazırladım;

Chuck #1

Chuck (2007–2012)

Chuck #2

Chuck (2007–2012)

Sarah #1

Chuck (2007–2012)

Sarah #2

Chuck (2007–2012)

Casey

Chuck (2007–2012)

Ellie #1

Chuck (2007–2012)

Ellie #2

Chuck (2007–2012)

Morgan

Chuck (2007–2012)

Kaptan Muhteşem

Chuck (2007–2012)

Ekleme: Alıntı yap'tan girerseniz kodları görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 30 Temmuz 2008; 3:32:40 >
  • Çok güzel dizi.Herkese tavsiye ederim.
  • İlk sezonu indirdim PB'yi bitirdim buna gecış yapıyım yavaş yavaş
  • Bu dizinin tek sevmediğim tarafı ülkede ki olayları "2 ajan + bizim Chuck" hallediyor uluslararası da dahail olmak üzere , bazı yerlerde destek geliyor ama nadiren gözüküyorlar biraz saçma geliyor bana bu ..
  • Arkadaşlar ilk sezonun son bölümünde Chuck'ın iş yerindeki iki sapık çalışanının bi kızı röntgenlemesi mi oluyor?O bölümde Chuck'u karantinaya alcaklardı.Sarah kurtarıyordu onu,sonra bölümün sonunda ağlıyodu falan.Hatta Awesome Ellie'ye evlenme teklifi falan yapıcaktı sanırım
    İlk sezon 13 bölüm diye biliyorum ama C-NBCE(Yanlış yazmışımdır) 12 bölüm gösterdi sanki ve orada kesti.
  • Sonu şöyle oluyorki..

İsimleri unuttum şimdi çok oldu .. Chuck ın ablasına evlenme teklifi ediyor bay muhteşem =) , chuck ta içeri giriyor ablasına sarılıyor dışarda da bizim ajanlar onu izlerken kendi aralarında "sadece veda edebileceği kadar bırakabiliriz biliyorsun" gibi birşey konuşuyorlar yani sanırım Chuck ı yine kapatmayı düşünüyorlar ama bizim ajanlar Chuck a bunu yapmalarına izin vermez herhalde ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chev

Bu dizinin tek sevmediğim tarafı ülkede ki olayları "2 ajan + bizim Chuck" hallediyor uluslararası da dahail olmak üzere , bazı yerlerde destek geliyor ama nadiren gözüküyorlar biraz saçma geliyor bana bu ..

Bütün olayları halletmiyor tabii Gizli bilgilerin alanına giren veya tahmin eden generel(böyle diyorlarıdı galiba) işleri seçiyor bunlara veriyor.

Sarah Walker Chuckın odasında Bryce Larkinı nasıl öptü ben deli oldum resmen
    Birde kapatacaklarmış ne duygusuz kızmıs yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyhυn -- 1 Ağustos 2008; 3:43:01 >
  • Yeni sezon Eylül'de mi başlıyor?
  • Eylül ün sonunda
  • Şunun okunuşu çak mı çük mü ?
  • çak
  • İlk bölümünü izleyebildim sonunda manyak bişeye benziyor

Şimdi eski eve gitmem lazım ondan sonra gelip bitirecem sanırım
  • 2. sezona bir bakış...

• quote:

Orjinalden alıntı: SaGaPo

Şunun okunuşu çak mı çük mü ?

yanlış anlama aynı soruyu babam amcam hatta dedem bile sormuştu koptmuştum yaa hatta orda biraz daha abartmışlardı şaşırmadım yani bu soruya
  • Arkadaşlar düzgün altyazılar varmı ilk başlardadüzgün ama hepsi 25. dk.dan sonra falan bozulmaya başlıyor..

baya indirdim hepsi öyle

sizdekileri yollayabilirmisiniz ?
  • keşke indireceğine netten izleseydin birçok sitede var zaten ilk sezon

alt yazı ararsan eğer divxplanete bi bak derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

keşke indireceğine netten izleseydin birçok sitede var zaten ilk sezon

alt yazı ararsan eğer divxplanete bi bak derim

Netten izlemeyi sevmiyorum dvdye çekip arşivliyorum :)

Bu arada divxplanete ne zamandırgiremiyorum sorun bende sanırım biri indirip rapide falan atabilirmi acaba ?
  • http://rapidshare.com/files/140358853/Chuck.rar

Yalnız ben 720p izledim ve ona göre senkronladım...Dene yine de sen istersen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maqician

2. sezona bir bakış...

Teşekkürler yeni izledim..Bomba gibi geliyorlar :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.