Şimdi Ara

Chuwi VI8 8' Windows Tablet Ana Konu-Videolu İnceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
7
Favori
13.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    f/p ürünü chuwi vi8 dual bot tavsiye ederim ekran 1280/800 190ppi kullanıyorum.

ekran daha iyi olsun büyüklükte beni rahatsız etmez dersen techlast olur ekran 2048/1536 260ppi

digerleri ile ilgili bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imhiret kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Chuwi vi8 de hdmi var diye biliyorum doğru mudur. Hdmi çıkışında sorun var mi denediniz mi hiç. Ekran kalitesi olarak beni biraz dusunduruyor. Ortanin bir tık üstünde diyebilir miyiz ekran için.

Edit: Hocam banggood da stoka girmiş. Chuwi vi8 süper yazıyor.super modelinin Farkı var mıdır. Banggood dan alsam kutuya düşük fiyat yazıyorlar mı gümrük problemi olmasın diye? Bir de sadece windows yüklü olanı var mı bunun. Çift olanında hafıza dolu oluyor sanırım doğru mudur. Bana lazım olan windows sadece.

Son olarak techtablet sitesi incelemesinde windows modunda hdmi sıkıntısı olduğunu yazmış. Doğru mudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuklukaratay -- 6 Aralık 2015; 13:28:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selcuklukaratay kullanıcısına yanıt
    hdmi ile 32" lcd tv de cod4 denedim 10dk yakın oynadım sorunsuz çalıştı 4k video takılmadan oynatıyor ((:

hi8 ekranı olsaydı iyiydi ama buda çokta pixelleri sayılacak derecede kötü değil, bilgisayar ihtiyacımı fazlasıyla görüyor.

gümrük sorun olmaması için gönderirlerken yinede düşük ücret yazdırın, gumrukte takılsada 30-40tl odeyerek teslim alabilirsiniz.

sık sık hdmi ile kullanmıyorum, geçici kullanımlarımda sorun olmadı, en fazla 1 saat kullanmışmdr

• quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

hdmi ile 32" lcd tv de cod4 denedim 10dk yakın oynadım sorunsuz çalıştı 4k video takılmadan oynatıyor ((:

hi8 ekranı olsaydı iyiydi ama buda çokta pixelleri sayılacak derecede kötü değil, bilgisayar ihtiyacımı fazlasıyla görüyor.

gümrük sorun olmaması için gönderirlerken yinede düşük ücret yazdırın, gumrukte takılsada 30-40tl odeyerek teslim alabilirsiniz.

sık sık hdmi ile kullanmıyorum, geçici kullanımlarımda sorun olmadı, en fazla 1 saat kullanmışmdr

Hocam çok teşekkür ederim. Kafamda netleşti artık aşağı yukarı. Peki çift işletim sistemi hafızayı dolduruyor mu. Bana android çok lazım değil. Windows ve android olarak toplam ne kadar alan kaplıyor işletim sistemleri.

• selcuklukaratay kullanıcısına yanıt
    windows ta şuan windows10 yeni güncellemeyle 7gb boş alan var, micro sd kart takarsın rahat edersin, video oynatma vs. işlerde android pilde cimri, windows pili iyi eritiyor

• imhiret kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam. Zaten flash bellek de yapabiliyoruz ya otg ile. Olmadı otg çıkışı da olan bir flash bellek alacağız artık. Mikro hafıza kartları biraz pahalı. Benim bütçe kısık² Buna da şükür tabi.

• Arkadaşlar merhaba.Ben bu tabletten sipariş vermek istiyorum fakat gümrük olayı kafama takıldı

http://www.banggood.com/Chuwi-HI8-Intel-Z3736F-Quad-Core-8-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-980536.html

Bu linkteki ürünü alsam gümrüğe takılır mı?Benim bildiğim güncel gümrük tutarları 75 euro ve 100 dolar.Burada kıstas 75 euronun kaç dolar ettiği değil midir?Yoksa direk 100 dolar olarak mı almalıyız?Eğer gümrükte sıkıntı çıkmazsa ona göre sipariş vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kirchoff_01

Arkadaşlar merhaba.Ben bu tabletten sipariş vermek istiyorum fakat gümrük olayı kafama takıldı

http://www.banggood.com/Chuwi-HI8-Intel-Z3736F-Quad-Core-8-Inch-Dual-Boot-Tablet-p-980536.html

Bu linkteki ürünü alsam gümrüğe takılır mı?Benim bildiğim güncel gümrük tutarları 75 euro ve 100 dolar.Burada kıstas 75 euronun kaç dolar ettiği değil midir?Yoksa direk 100 dolar olarak mı almalıyız?Eğer gümrükte sıkıntı çıkmazsa ona göre sipariş vereceğim.

ben oradan aldım 1 euro yüzünden gümrük ödedim.alım yaptığımda pariteye göre 73 euro yapıyordu
    ama 40 günde bana ulaştığında parite değişti ve gümrüğe takıldı.
    alırken ödeme ekranından euro seç ve 75 euro altında ödeme yaparsan sana ulaştığında kur ne olursa olsun birşey alamazlar.
    ayrıca iphoneden ilk defa banggod hesabı açarsan %10 indirim veriyordu onuda kullan hala geçerliyse.
    tablet güzel ben beğendim.android kısmını hiç kullanmadım windows 10 ile devam ediyoruz.10 saniyede falan windows açılıyor...

• Arkadaşlar bu cihazdaki Windows'u tamamen silip donanımın tamamını Android 'e ayırmak mümkün mü? Android deki 5-6 gb boş hafıza bana yetmiyor. 32 gb ın hepsini Android' in kullanmasını istiyorum. Bunu yapmak mümkün mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, dediğiniz olayı yapabildiniz aceba? Yaptıysanız bizi de aydınlatırsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar selamlar ,

Yeni nesil işlemcili Chuwi Vi8 Plus tablet aldım.. Türkçeleştiremiyorum bir türlü.. Paketi indirmiyor internetten.. :(

Failed hatası alıyorum , yardım rica ederim.
  • Senceru kullanıcısına yanıt
    sorunu çözdünüzmü hocam, ben de sişariş ettim o tabletten

• bende aldım arkadaşlar vi8 plus Türkçeyi yüklerken hata veriyordu. sonra nası yaptım bilmiyorum ama yüklendi en sonunda. bu arada çok memnunum tabletden. klavye mouse arayışları içindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo48

sorunu çözdünüzmü hocam, ben de sişariş ettim o tabletten

Tableti alın , sonra ingilizce kurulum yapın sonra bana pm atın.. Türkçe dil dosyasını atayım size..
  • quote:

Orijinalden alıntı: skaymak

bende aldım arkadaşlar vi8 plus Türkçeyi yüklerken hata veriyordu. sonra nası yaptım bilmiyorum ama yüklendi en sonunda. bu arada çok memnunum tabletden. klavye mouse arayışları içindeyim

Selamlar ,

Bu şekilde bir hata alıyormusunuz bazen ? Ben aleti anneme verdim kullansın diye. Facebook'ta oyun oynarken ekran kartı hatası veriyor.

Bu mesaja eklenen görseller:

tamam hocam, sizde mi gearbestten aldınız ve kaç günde geldi, ben daha yeni sipariş ettim ve henüz kargolanmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo48

tamam hocam, sizde mi gearbestten aldınız ve kaç günde geldi, ben daha yeni sipariş ettim ve henüz kargolanmadı

Ben JD.com'dan aldım.. Araya çin yılbaşısı girdi o yüzden baya uzun geldi
    hım, hocam mümkünse türkçe dil dosyasını şimdiden atabilirsiniz pmden, ürün geldiğinde hemen yükleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: skaymak

bende aldım arkadaşlar vi8 plus Türkçeyi yüklerken hata veriyordu. sonra nası yaptım bilmiyorum ama yüklendi en sonunda. bu arada çok memnunum tabletden. klavye mouse arayışları içindeyim

Selamlar ,

Bu şekilde bir hata alıyormusunuz bazen ? Ben aleti anneme verdim kullansın diye. Facebook'ta oyun oynarken ekran kartı hatası veriyor.

Bu mesaja eklenen görseller:

yok gelmedi hiç pek oyun oynamam zaten. ama sürücü kartını güncellemeyi deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skaymak -- 16 Mart 2016; 8:29:37 >

• Ben de vi8 plus aldım bakalım, 78 dolardan gearbestten, siz kaça aldınız, gümrüğe takılırsa vergiyi nereye ödüyoruz ilçedeki postaya mı nasıl oluyor. Pakete 75 dolar yazın falan dedim ama, amazon falan biliyoruz da çinden 75 dolar üstü sipariş vermemiştim hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 17 Mart 2016; 0:39:35 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.