Şimdi Ara

CI Crit-Pyscal Bow Ranger Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIBAdEEBwW1DPIQexEvFdcV8BZAGdUZ_hsBHRQfAiF2JP0pTysKLL8tHzB8MfozDDY9NsU51DrYO-E-z0NjRwZMs03YUDBRR1ZjWPVe-l9qY0NmT2aebRlv8nBScNVxTXb3fyt_xoFJgW-FfYauiGuLeox2jb-PRo_6mZqaz53Enjygn6GkokCio6XLpwinK6fUq9Kv67I4tMW297cxvea-OsBRwQDBxcHzwuzDbcSiyqnVANeG2CTbGtvn3BXi9-OE51TrY-wY7Djy4fT49Uv5Y_rS_Kv-K_7I_94=

İnvalesconun CI Crit-Shadow buildinden esinlendim ama olmuş mu dersiniz? Olumlu yada olumsuz görüşlerinizi bekliyorum. Hatalar varsa yardımcı olmanızı rica ediyorum.

Not: Son değişiklilklerle İnvalesconun buildiyle pek bi alakası kalmadı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_efendi -- 4 Haziran 2013; 23:25:50 >

• buraya yazdım ama galiba kimse ana konu haricinde başka bir yere bakmıyor
  • Hocam ilgi yoğunken bölüm açılmadı. İnsanların paylaşımda bulunacağı en değerli zamanlar geçtikten sonra açılınca pek işe yaramadığı düşüncesindeyim.
  • Bu buildin kesinlikle Sc. olduğunu düşünerek ona rağmen inanılmaz düşük bir defans olmuş. Bu kadar az +%x Es ile CI build yaptığınıza göre sanırım hangi mapde olursa olsun yaratıklara tek atacağınızı düşünerek yapıyorsunuzdur? Aksi taktirde yerden kalkmaz gibi geldi bana. (sc oyuncusu olmadığımdan kesin bişey söyliyemedim..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

Bu buildin kesinlikle Sc. olduğunu düşünerek ona rağmen inanılmaz düşük bir defans olmuş. Bu kadar az +%x Es ile CI build yaptığınıza göre sanırım hangi mapde olursa olsun yaratıklara tek atacağınızı düşünerek yapıyorsunuzdur? Aksi taktirde yerden kalkmaz gibi geldi bana. (sc oyuncusu olmadığımdan kesin bişey söyliyemedim..)

Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Builde gelince aslında sandığınız kadar düşük defans olmuyor. Bir kaç iyi item ile 6000e yakın es oluyorki bence gayet yeterli. Ayrıca dps çok yüksek olacağı için life leeclerle kolay kolay yatıramazlar. En başta dediğim gibi invalesconun buildi incelendiğinde yakın bi build olduğunu göreceksiniz. Onun buildi ile aynı sayıda ES pasifleri açılmış ve ondaki karakterde 9000 ES var. Bizde kalkan olmayacağı için ve onun kadar iyi itemlerimiz olmayacağı için 5000 civarı ES olacak. O sayfadaki videoları izleyin pekte kolay ölünmeyeceğini görürsünüz. Vurdukça life dolacak zaten. Hem o build melee build bu ise ranger. Yani dahada zor yatırırlar. Bakacağım artık ben deniyorum 48 lvl oldum. İleriki lvllerde geri dönüş yapacağım buraya. Peki pasiflerde aklauygun olmayan bierşeyler gördünüz mü acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_efendi -- 3 Haziran 2013; 14:18:46 >

• Tek görebildiğim (sc oynamadığım için çok dinamiklerini bilemiyorum) Duelist kısmında leather and steel ve acceleration skilleri ve alttaki 1 frenzy charge icin 9 skill point kullanılmış. Leather and steel harika bir pasif fakat kıyafetlerinizden o skili kullanmanızı gereklilik haline getirecek kadar(es nin yanında) yüksek armour ve evasion alabileceğinizi ben düşünmüyorum. Fakat kıyafetlerinizide bilmiyorum tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TouchOfSleep

Tek görebildiğim (sc oynamadığım için çok dinamiklerini bilemiyorum) Duelist kısmında leather and steel ve acceleration skilleri ve alttaki 1 frenzy charge icin 9 skill point kullanılmış. Leather and steel harika bir pasif fakat kıyafetlerinizden o skili kullanmanızı gereklilik haline getirecek kadar(es nin yanında) yüksek armour ve evasion alabileceğinizi ben düşünmüyorum. Fakat kıyafetlerinizide bilmiyorum tabiki.

Frenzyden vazgeçmek istemem ama diğer pasifleri kapatınca 4 pasif boşa çıkıyor. Onlarıda Shadow kısmında power chargenin sol tarafındaki kritik şans pasiflerine mi versem acaba? 4 pasifle yüzde 80 kritik şans ve yüzde 20 kritik multple kazanıyorum. Ne dersiniz?
  • Builld evrim geçirdi:) Bakmanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y_efendi -- 4 Haziran 2013; 23:24:55 >
  • Daha defansif, akla yatkın olmuş. Diğer buildde 6k Es yapabiliyorsanız bunda 8-10k yı bulursunuz...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.