merhabalar harddiskkim aşırı doldugundan gecen gun bi format atıyım dedim yalnız çalıstır dan format c: yazdıgımda ''birim başka bir işlem yüzünden kullanımda oldugundan biçimlendirme yapılamıyor cevabı alıyorum'' çıkartma zorlaması yapmak istiyomusun die soruyo bende evet dedigimde pencere kapanıyo bu işlemi yaparken görev yöneticisinden işlemler kısmına baktıgımda çalışan birtek ciademon.exe dosyasını gördüm(cpu belleği harcayan) bu işlemi yapmadan önce bu iişlemi sonlandırmak istedim ancak format c: yazdıgımda bu işlem tekrar ortaya çıkıyo silmek istesen siliniyo tekrar ortaya çıkıyo( sistem nod 32 ,adaware) gibi program scanlerinde temiz çıktı)
Windosw un C dizinindemi kurulu? windows çalışırken firmat C: yapmak biraz garip geldide..
evet c: üzerinde kurulu aynı sonucu bilgisayarı komut istemiyle calistirıp format atmaya çalıştıgındada alıyorum sadece işlemleri görebilmek için windows tan denedim
komut istemi derken dos ortamını söylüyorsun galiba.format için başka bir pc lazım ona takcan diski orda formatlarsın cillop gibi olur.yada böyle uğraşmak istemezsen çift işletim sistemi kurma olayı var kurarsın istediğini açarsın istediğini silersin..Çalışan sisteme format atmak benim bildiğim kadarıyla imkansız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme