Şimdi Ara

Cicibebe yemeden duramıyorum Yaşım 17 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
4.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sakin ol evlat. Yaş 22. Çalışma masamın çekmecesinde her zaman bir paket bulundururum.
    Cidden piyasadaki çoğu bisküviden çok daha iyi.
  • Kolide olanlardan alırım markette görsem parayı acımadan verdiğim tek şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senden zarar gelmez.
  • evde 1 kutu var buyuk olandan bimden aldim tatli ve guzel sutle iyi gidiyor muzlusuda var

• Yaşım 18, bende çok severim cici bebenin yaşı olmaz bizimkilere ısmarlıyorum alışverişe gittiklerinde alıyorlar o şekilde hallediyorum

Sütü biraz ısıtılır bi tabağa alınır sonra tabağın içine cicibebeleri atıp mama kıvamında bir güzel yerim.
    Özellikle sütün biraz sıcak olması çok güzel oluyor tavsiye ederim

• hero baby daha lezzetli geliyor bana, cicibebenin tadı güzel gelmiyor
  • 20 yaşındayım, hâlâ yiyorum. İleride çocuğumla falan beraber yerim herhalde. Fotoğraf falan çekiniriz.
  • 29 yaşındayım bende yiyorum hele süt ile of mis hiçde utanmıyorum ne utanacam yicek sonuçda, bende bebektim buda küçüklük fotom 1 yaşımdaki halim burda bile annem cicibebe veriyormuş bana resmi bu kadar netleştirdim ancak idare edin

Cicibebe yemeden duramıyorum Yaşım 17

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

senden zarar gelmez.

Aynen öyle

Bu arada konu tuttu
  • Bende seviyorum, haftada bir mutlaka bir paket cicibebe alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SanMarinoSabrisi

Bende Nesquik yiyiyorum,Nesquik alırken bile kasiyerler dik dik bakıyor 2-3 kere kendinmi yiyiyorsun bunu diye sordular bende kuzenime alıyorum demiştim artık Anneme aldırıyorum.
    17 yaşındayım.

Ben sanene derim sinirle 17 yasindasin kasiyerden mi utancan? Sigara alkol alan adam mi oluyor kasada gecen burgerkinge gittim sos istiyon mu dedi hayir dedim 2. Defa sordu gene sinirlendim ver lan iste ketcap mayonez normal dedim resmen dalga geciyorlar affetme

• nutellayla, findik ezmesiyle guzel gider. tek basina zaten en sevdigim seylerden biri. disarida yiyince millet biraz degisik bakiyor ama olsun deger cici bebeme

• Canım çekti lan Allahsızlaaar
  • 10sene olmuştur yemeyeli tadını hatırlar gibi oldum boyle sıcak sütle karıştırınca çok iyi oluyordu canım çekti
    yalnız adamlar aynı puskeviti farklı isimle normal bir pakette çıkarsalar Satış patlaması yapar herhalde

• Ortaokuldan beri tüketirim. Ortaokulda gökhan diye bi çocuk vardı ismimle dalga geçerdi. Ben de ona ismindeki k yerine T koyup öyle hitap ederdim. habire kavga ederdik. Sert çocuklarla takılırdım sözde sert görünmek için. Bebe bisküvisi yediğim duyulmasın diye yapmadığım kalmadı. Embesilce şakalar repertuarımın arasına sen git bebe bisküvisi ye la bebe gibi seviyesiz şeyleri ekledim, bebe bisküvisi reklamları çıkınca kanalı değiştirdim, morlu paket olanı alındığında çok sevinirdim. 1 günde bitirirdim. Okulda ağzım süt koktuğu anlaşılmasın diye gitmeden naneli sakız şeker tüketirdim. Okulda ebeveyn sensörlerim hep açıktı. Eğer benden habersiz biri gelirse okula, olaylar kontrolümün dışına çıkıverir diye korkardım. Sanki veli toplantısında oğlum bebe bisküvisi yiyo tüüü rezil diyecekmiş gibi bi psikoza kapılırdım. İçgüdülerim evrildi resmen. Kendime bile itiraf edemez oldum bir zaman sonra. Uyurgezer misali, uyuryer hani, yiyorum ama farkında değilim gibi davranmaya başladım.

Bir çocuk çevresinden bu kadar çok gizlemeye çalıştığı şey sözkonusu olduğunda yalana kendini bile inandırabilir. Bunu unutmayın. Yarın öbürgün çocuğunuz olursa, onu bağımlılıklara kurban vermeyin. Sonra benim gibi 20 yaşında bile bebe bisküvisini sütle götürür (Hem de ayıptır söylemesi 4 tane lahmacunun üzerine yedim, tatlı niyetine ohhh )

• quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

quote:

Orijinalden alıntı: SanMarinoSabrisi

Bende Nesquik yiyiyorum,Nesquik alırken bile kasiyerler dik dik bakıyor 2-3 kere kendinmi yiyiyorsun bunu diye sordular bende kuzenime alıyorum demiştim artık Anneme aldırıyorum.
    17 yaşındayım.

Ben sanene derim sinirle 17 yasindasin kasiyerden mi utancan? Sigara alkol alan adam mi oluyor kasada gecen burgerkinge gittim sos istiyon mu dedi hayir dedim 2. Defa sordu gene sinirlendim ver lan iste ketcap mayonez normal dedim resmen dalga geciyorlar affetme

Hocam haklısın da Anneme aldırmak daha kolayıma gidiyor,

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

29 yaşındayım bende yiyorum hele süt ile of mis hiçde utanmıyorum ne utanacam yicek sonuçda, bende bebektim buda küçüklük fotom 1 yaşımdaki halim burda bile annem cicibebe veriyormuş bana resmi bu kadar netleştirdim ancak idare edin

Tipe bak küçük tayyip Aynı kardeşime benziyomuşsun abi. (Gerçi bütün bebekler az çok birbirine benziyo ama, sonra noooluyosa bişeyler oluyo. Lego oynayıp beraber emzik dişlediğimiz komşu kızı ayfer, taşşşş gibi ayfer oluveriyo mesela? Hayretlik iş. )

• quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

quote:

29 yaşındayım bende yiyorum hele süt ile of mis hiçde utanmıyorum ne utanacam yicek sonuçda, bende bebektim buda küçüklük fotom 1 yaşımdaki halim burda bile annem cicibebe veriyormuş bana resmi bu kadar netleştirdim ancak idare edin

Tipe bak küçük tayyip Aynı kardeşime benziyomuşsun abi. (Gerçi bütün bebekler az çok birbirine benziyo ama, sonra noooluyosa bişeyler oluyo. Lego oynayıp beraber emzik dişlediğimiz komşu kızı ayfer, taşşşş gibi ayfer oluveriyo mesela? Hayretlik iş. )

Kardeşine benzediğime sevindim bebekler tatlı oluyor burda çok yaramazmışım yerimde duramıyormuşum annem diyoki herkes seni isterdi getir sevelim şunu felan annem anlatır cicibebe yemediğim zaman annem derdi ağlamakdan sen bizi yerdin baksana yemek yerkenki gülüşüme

• Geçenlerde canım çekti. Üniversitemizde bulunan markete girdim çekinmeden aldım dersliğe gittim bir güzel yedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

quote:

Kardeşine benzediğime sevindim bebekler tatlı oluyor burda çok yaramazmışım yerimde duramıyormuşum annem diyoki herkes seni isterdi getir sevelim şunu felan annem anlatır cicibebe yemediğim zaman annem derdi ağlamakdan sen bizi yerdin baksana yemek yerkenki gülüşüme

Hehehe harika ya. Kardeşimle benim aramda 3 yaş var ben onu kıskanırmışım hep. Baya oburlaşmışım bi ara hatta sırf ona yedirmiyim mamaları cicibebeleri falan. Hatta onun kıyafetlerini giyip kediyle oynayıp sonra kıyafetleri parçalatıp tüy bulaştırıyomuşum. gıcık ben beni de elden ele dolaştırıyolardı falan bebeklik işte en masum dönemin. İnsanlar masum şeyleri görünce dayanamazlar, kendi masumluklarını hatırlamak için galiba arada sırada? ama garip olmalı burda bebeklik fotonu koyuyosun, ben burda küçüklük halini yorumluyorum, şimdiki senle bu sen aynı değil işte. Sevimlilik onda tatlılık onda iyi puanları o alıyo yani. Ben bebeklik fotolarıma bakınca niyeyse hiçbir şey gelmiyo aklıma. Sanki ben değil bir başkası. Bedenime biri girmiş birisi de o bedeni çekmiş gibi. İnsan hatıralarıyla vardır ya hani, bebekken bir şey hatırlayamadığın için la bu kim diye bi afallıyo insan.

İtiraf ediyorum fotoğrafları saklamayı sevmeyen biriyim. Yaşlanırsam da hiçbir gençlik fotomu saklamayacam. Depresifleşmenin alemi yok neyse konuyu dağıttım özür

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.