Şimdi Ara

Cicibebe yemeden duramıyorum Yaşım 17 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
4.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasil sigara'nin Camel'i varsa bisküvi'ninde Cicibebesi vardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisküvi o nolcak sankitadı çok güzel ama
  • ciciyle ilgili herseye kanma derim ben
  • Bende yiyorum hep. Gecen bakkala gittim muzlusu kalmisti adama dedim muzlu iyi degil normal yok mu ? Dedi sen kendine mi alio musun

• Ulan canım çekti

• Cicibebe sevenler diye bir ana başlık açsın biri bak nasıl da dolup taşıyo orası yaş 18 canım çektikçe yerim ben de, utanmayın cicibebe yemekten
  • CSB

Cici Story Babe..

• Çok güzel olmasına çok güzelde aşırı kilo yapıyo
  • Beyler Eti'ye mesaj atında bari ismini Cicibaba diye değiştirsinler :)
  • Olsa da yesek

• quote:

Orijinalden alıntı: onurnefer

Arkadaşlar Cicibebe yemeden duramıyorum yaşım 17. Bazı arkadaşlar "normal bende seviyorum" diyor "bazılarıda bebekmisin lan sen" diyor. Geçen İsmar'daki kasiyere cicibebe'yi verdim "güldü hala cicibebemi yiyorsun" dedi. Bende "kardeşime alıyorum" dedim. Utandım.

Onur Bey Benimde Yaşım 36 Bende ETİ'nin Ürettiği Bu Yararlı Ve Vitaminli Ürünü Bende Çok Seviyorum ! Ama Uzun Zamandır Yemiyorum ! Bu İşin Bebeklikle Ne Alakası Var ! Aklıma Getirdin ! Vallahi Canım Çekti ! Hemen Şimdi Bir Tane Satın Alıp Ofis Arkadaşlaımla Yemeyi Düşünüyorum ! Ama Bende Arkadaş Ve Toplum Baskısı Yüzünden Büyük İhtimal Böyle Bir Şey Yapmıyacağız Galiba !

• quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

23 yaşındayım ve yiyorum. Hatta yanında sütle birlikte götürüyorum. Tek sorun marketten almak. Prezervatif almaktan daha zor

• Bim deki cicibebe çakma olan mı acaba? Orjinaliyse alıcam.
  • Sizin oralarda ne tür kasiyerler var anlamadım.Bugüne kadar hiçbir kasiyer bunu niye aldın diye
    sormadı, soramazda.Sorsa bile sanane derim.Ben müşteriyim aldıklarımı sorgulamak ona düşmez.Laubali olanlarla
    muhatap bile olmayınız.
  • Her gece düzenli olarak yiyorum,film izlerken.
  • Ayip yada utanilcak birşey değil bence. Bende 17yaşındayim param Varsa İstediğimi alirim kimsede birşey diyemez. Ayrica cicibebede bol bol protein var. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

bikere arkadaşım yazın akşam bize geldi, balkonda laptobu açtık, ikram olarak da ev yapımı çikolatalı ıslak kek ile soğuk süt getirdim.

arkadaş bunu görür görmez (samimiyiz zaten) be ne la gibi bi cevap verdi, ye sen yeyince görürsün dedim yedik, eleman dayanamadı bi porsiyon daha kek ve bir bardak daha süt istedi

hakkaten çok iyidir bu ikili, hiç öyle ben büyük oldum süt içmem triplerine girmeye gerek yok

Ben büyük oldum nedir yahu??

elzemsin senin de şu smiley dan gına gelid artık.Başka smiley mi bilmiyorsun yoksa senin panona
    sadece onu mu koymuşlar?Bir kerede değişik bir şey kullan yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurnefer

Arkadaşlar Cicibebe yemeden duramıyorum yaşım 17. Bazı arkadaşlar "normal bende seviyorum" diyor "bazılarıda bebekmisin lan sen" diyor. Geçen İsmar'daki kasiyere cicibebe'yi verdim "güldü hala cicibebemi yiyorsun" dedi. Bende "kardeşime alıyorum" dedim. Utandım.

Aynı olayı bende yaşadım bende kardeşime alıyorum dedim halbuki kardeşim falan da yok
  • Valla cicibebenin yaşı yok 27 yaşındaym nadiren de olsa alır yerim çok güzel

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.