Şimdi Ara

Cicret akıllı bileklik ile bileğiniz ekran haline geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle yalan. projector var diyor. E adam bişeye basarken nasıl parmağının arkasına ışık gelip parmağının üstüne ışık vurmuyor. Ayrıca Aftereffects le sonradan eklenildiği her halinden belli videoda. Daha onlarca hata var..

• Günümüz için erken teknoloji. Simdilik mümkün durmuyor.

• daha prototip bile değil...
    2 hafta sonra Unutulur gider.

• Benim aklına geldi fakat uyuşukluktan yapamadım telif hakkı mı istesem ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıllı erkek kolunda denemek lazım. sadece tüysüz bir kol ve uygun ışık hava şartlarında işe yarıyorsa olmamış.

• Erken, gereksiz, tutmaz diyenlere.

“Çok güzel bir buluşa benziyor ama Tanrı aşkına bunu kim, niye kullanmak istesin ki?”
    Rutherford B. Hayes - ABD Başkanı. 1876 yılında ilk telefonu gördükten sonra yaptığı yorum.

• Parayı alıp tuyecek bence google sahip çıksa olmuş derdim

• Bu nedir yav herkeste inanmış

• ağdalı kollarda işe yarar :)))

• gerçek değil fake video zaten sitede denilen bize bağış yapın para toplayıp bunu yapıcaz.

bence kaçarlar parayı bulunca. :D

• Bir yerden piko projeksiyon bulabilirsem ben de böyle bir projeye başlamak istiyorum. Çok hoş ve kullanışlı gözüküyor. Yapanı tebrik ederim. :)

• Yapılsa bile bu işin birde sağlık boyutu var. Her taraf teknoloji, radyasyon. Abartmayalım bence...

• bu teknoloji için çok erken diyen vatandaşlar daha ne kadar beklicez teknolojinin gelişmesi için cahil cahil konuşmayalım lütfen

• harika bir proje fox tv haberlerde görmüştüm, fakat bunun çalışacağına inanmıyorum, öncelikle normal bildiğimiz projektörlerde olan problem söz konusu olacaktır, yani parmağınızı ekranın üstüne getirdiğinizde görüntü bozulacak ekran bu sefer bileğinize değil parmağınıza yansıma yapacaktır ve parmağınızın arkasında kalan kısım ise parmağınızdan dolayı gölge misali gözükmeyecektir, bu problem projeksiyon yöntemi ile aşılması imkansız bir olaydır, eğer kickstarterda olsalardı çok para toplarlardı, 1 gün içerisinde 1 milyon doları aşarlardı rahatlıkla fakat dediğim projektör olayı projeyi imkansızlaştırıyor.

• kıllı kolları traşmı edecez şimdi :D :D :D

• gölgede bile düzgün bir kullanım deneyimi verebileceğini sanmıyorum.
    şarjı içinde yarım saat ömür biçebiliriz.
    günlük hayatta kullanım videosu varsa (bilgisayar efekti olmayan) paylaşın görelim şu ankiler hep reklam.
    samsung apple bu işi yapmıyorsa bir bildikleri vardır...

• quote:

Orijinalden alıntı: muuzoo

O değil de bizim kollar böyle pürüssüz değilki aga. Çoğu kişinin kolunda gözükmez o yansıtılan görüntü

ağda yaparsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni gördüm valla süpermiş çıktımı bunlar piyasaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherkesomer

kıllı kolları traşmı edecez şimdi :D :D :D

takıldığın durum oramı kardeş :D :D :D

• Başlığa hitaben, gelememiş görünen o ki.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.