Şimdi Ara

Ciddi anlamda Türkiye serverinden gitmek istiyorum...(SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 240Volt

quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NedStark95

West > N.a . Westte daha çok gelişirsin diye düşünüyorum.

Hocam nasıl yahu herkes NA yı met ediyor sadece ping problemi var diyorlar.

West'in pro takımları Na'nınkilerden daha iyi oynuyor Onun dışında "sadece" ping problemi deme, sadeceden çok daha fazlası çünkü o. Yakın mesafe bir ashe ultisinden kaçman veya üzerine gelen bi skilli dodgelamak için zhonya açman neredeyse imkansız ve oyun başlarında minion keserken daha minionın 120 canı varken sağ tıklamak zorundasın ki o algılayıp ateş edip particle ona ulaşana kadar az canı kalsın, lane tradeler özellikle çok zor, hiç deneme derim.

Hocam burda lag problemimin olmadığından bahsetmeyi unutmuşum

Amerika dışında yaşıyorsan lag problemim yok deme şansın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 12 Şubat 2014; 18:24:06 >

• neden arkadaşın mesajını alıp buraya ss atıp aşağılıyorsunuz ki ?
  • Bir yorumdada veletin teki sup ayak işleri yapar ben sup olmam diyordu alıcan o çocuğu vurucan kırbacı vurucan kırbacı .

Sen bunları yazanları niye dikkate alıyosun bunlar 5. sınıfa giden okuldan geldiğinde annesi ellerini yıka derken bilgisayarı açan maçın ortasında yumurta almaya giden veletler ?
  • Ya abi bu kafada olmasalar sanki her oyunu kazanıyo musunuz? Daha demin takımda 0 flame 0 blame herkes adam akıllı konuşuyordu ama ağır ezildik bunun nedenide middeki nidalee oynayan arkadaşın tfde nasıl pozisyon alması gerektiğini bilmemesindendi yav daha ilk ranked maçında bana denk gelmiş nidaleeyi daha şimdi oynıcam diyor
  • türkiye serverının yarısından fazlasının maini solo veya mid zaten. hayatında adc supp jungle oyunları bir elin parmağını geçmez, onlar teq atmak istiyor kha fabfab pentaaa omogogmgomgogmg yapmak istiyor. supp kalırsa ya nidalee pickliyorlar bir tane bile ward almıyorlar warda gerek yoq w yeter diyorlar. leenin karşısına wukong pickleyip ben teq atarm hertürlü bana saln gg diyip feedleyip jung gank gelmiyorki gardaşım diyip ya afk kalıyor yada mal mal ölüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

neden arkadaşın mesajını alıp buraya ss atıp aşağılıyorsunuz ki ?

Haketmediyse cidden kaldırıcam !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NedStark95

West > N.a . Westte daha çok gelişirsin diye düşünüyorum.

Hocam nasıl yahu herkes NA yı met ediyor sadece ping problemi var diyorlar.

West'in pro takımları Na'nınkilerden daha iyi oynuyor Onun dışında "sadece" ping problemi deme, sadeceden çok daha fazlası çünkü o. Yakın mesafe bir ashe ultisinden kaçman veya üzerine gelen bi skilli dodgelamak için zhonya açman neredeyse imkansız ve oyun başlarında minion keserken daha minionın 120 canı varken sağ tıklamak zorundasın ki o algılayıp ateş edip particle ona ulaşana kadar az canı kalsın, lane tradeler özellikle çok zor, hiç deneme derim.

Hocam burda lag problemimin olmadığından bahsetmeyi unutmuşum

Amerika dışında yaşıyorsan lag problemim yok deme şansın yok.

deneyip oyun içi ping ve fps atıcam konuya ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

neden arkadaşın mesajını alıp buraya ss atıp aşağılıyorsunuz ki ?

https://www.facebook.com/sensiz012

Al profilide bu memnun değiliz böle kullanıcılardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimliksiz26

/>

Tövbe bismillah
  • NA>EU, EU>NA falan filan boş tartışma bunlar. Kesin olan birşey var ki, her iki serverda TR'den daha iyi. İmkanınız varsa West'e geçin kafanız rahat etsin. NA kesinlikle tavsiye etmem. Gecikmeli oynuyorsun ve EU, TR gibi serverlarda oynayan biri çok zorlanır.
  • Vallahi son 3-4 haftadır hep challenger ve diamondlar ile maç yapıyorum METU dan bir kaç kişi geliyor ANK tan geliyor 0-9-1 rengar giderken bile kimse tek laf etmedi şansa mı geliyor bilmiyorum artık Attığım son 30 maçta hiç lane kavgası olmadı sanırım Flame yenilirken genelde oluyor ama küfürlü değil
  • Gitmek istiyorsan git konu açmana gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.