Şimdi Ara

Ciddi ciddi duo arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silver 4 üm serilerden düştüm az once gold olmam lazım sağlam duo arıyorum. FLAME YAPARIM! Buna katlanacak olan eklesin lütfen Mid lane mainimdir sonra jungle giderim sonra adc vs vs.

Tr ; Snow Leopard

• Sen git kumda oyna lego yap lego. Flame i botlarla kur orda yap. En uyuz oldugum oyuncu tarzı. Flame in amacı nedir. Diyelim Fb verdim. Bilerek mi verdim zaten üzgünüm ardından biir bana küfrederse daha da snirilenir daha çok hata yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Sen git kumda oyna lego yap lego. Flame i botlarla kur orda yap. En uyuz oldugum oyuncu tarzı. Flame in amacı nedir. Diyelim Fb verdim. Bilerek mi verdim zaten üzgünüm ardından biir bana küfrederse daha da snirilenir daha çok hata yaparım.

Fb versen bişey demem. Bak mesela 50 Dakkalık oyunda tf sırasında wolf kesen adc ye kusura bakmada söverim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

quote:

Sen git kumda oyna lego yap lego. Flame i botlarla kur orda yap. En uyuz oldugum oyuncu tarzı. Flame in amacı nedir. Diyelim Fb verdim. Bilerek mi verdim zaten üzgünüm ardından biir bana küfrederse daha da snirilenir daha çok hata yaparım.

Fb versen bişey demem. Bak mesela 50 Dakkalık oyunda tf sırasında wolf kesen adc ye kusura bakmada söverim.

Ona bende söverim.
  • quote:

quote:

quote:

Ona bende söverim.

Aynı kafadayız o zaman bugün sırf o yüzden maç gitti. Adamlara diyorum gitmeyin baron karşıda 5 kişi hayatta neyse bunlar gitti baron mecbur bende gittim. Baron sırasında karşıdan fiddle ulti gg wp

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ona bende söverim.

Aynı kafadayız o zaman bugün sırf o yüzden maç gitti. Adamlara diyorum gitmeyin baron karşıda 5 kişi hayatta neyse bunlar gitti baron mecbur bende gittim. Baron sırasında karşıdan fiddle ulti gg wp

Bende deli oluyorum dk 35 ten sonra ward atmaya tek giden supportlar yok mu? Sırf morali bozulmasın diye bişey demiyorum adam dk 54 de bidaha öldü ve oyunu aldılar. Bu kadar olur en fazla. Ama elimden geldiği kadar susarak oynarım. Ciddi oyun gittiği an yardırmak serbest.

• arkadaş demeyim diyorum da sen şu gold olma işini unut çok zor o elohell'in dibi burası.
    senle oyun attık bugün.flame yapıyon cidden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philae

arkadaş demeyim diyorum da sen şu gold olma işini unut çok zor o elohell'in dibi burası.
    senle oyun attık bugün.flame yapıyon cidden

Silver 3 40 Lp
  • silversin ve mainin var ha
    devam kanki devammmmm
  • Silver 3'sün, kendi dengini bulsana, burada herkes çelıncır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zydan

silversin ve mainin var ha
    devam kanki devammmmm

aynen qnq dwm ediy0m ztn xDé
  • 1 ay önce sen karsı takımdaydın 40-7 felandı skor 20.dakikada singed felan trollemişti sizde teeomoya10 kere ölünce cok iyi hatırlıyorum sizde tek kill alan sendin alttan trolliyene ametist ashe cok ciddiyim yazıyordun assfasffsaasfs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheezy7

1 ay önce sen karsı takımdaydın 40-7 felandı skor 20.dakikada singed felan trollemişti sizde teeomoya10 kere ölünce cok iyi hatırlıyorum sizde tek kill alan sendin alttan trolliyene ametist ashe cok ciddiyim yazıyordun assfasffsaasfs

O maçı bende hatırlıyorum Signeda çok sövmüştüm ne bilim belki birisi kabul eder felan bir umut işte ( Vermeyecektim zaten )
  • flame mantığı nedir arkadaş ya ananızın karnında mı öğrendiniz oynamayı o adam bilse zaten doğrusunu yanlışı yapmaz ruh hastası değilse veya oyunu trollemiyorsa

mesela fb verdi adam bilerek mi verdi ?

yada tf de takım ile birlikte olması gerektiğini bilse wolf mu keser adam bilmiyor demek ki söyleyeceksin öğrenecek o da küfür etmek yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanTieG0 -- 16 Eylül 2013; 18:37:16 >
  • quote:

devam kanki devammmmm

İlla elomuzu söyleyip ezelimmi qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben seyrek ama muhtemelen senden daha ağır flamelerim. Olur diyosan bi çay içip konuşalım bu konuyu.

S1. adc>sup>top>mid>jungle
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestSupport

quote:

devam kanki devammmmm

İlla elomuzu söyleyip ezelimmi qnq

alakası yok kanki öyle demek istemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanTieG0

flame mantığı nedir arkadaş ya ananızın karnında mı öğrendiniz oynamayı o adam bilse zaten doğrusunu yanlışı yapmaz ruh hastası değilse veya oyunu trollemiyorsa

yada tf de takım ile birlikte olması gerektiğini bilse wolf mu keser adam bilmiyor demek ki söyleyeceksin öğrenecek o da küfür etmek yerine.

Ya ben fb verene küfürmü ediyorum yukarda açıkladım nerenizle okuyorsunuz (!). Dakka 50 de tek gezen adc ölünce sövmeyelimmi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SanTieG0

flame mantığı nedir arkadaş ya ananızın karnında mı öğrendiniz oynamayı o adam bilse zaten doğrusunu yanlışı yapmaz ruh hastası değilse veya oyunu trollemiyorsa

Ya ben fb verene küfürmü ediyorum yukarda açıkladım nerenizle okuyorsunuz (!). Dakka 50 de tek gezen adc ölünce sövmeyelimmi.

sövmeyeceksin birader yanlışını söyleyeceksin adama bir daha yapmasın diye.

söversen kavga çıkar oyunda alacaksanız da verirsiniz maçı troller iyice. kafan şu kadar şeyi basmıyor mu ?

küfür neyi çözmüş de bunu çözecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanTieG0 -- 16 Eylül 2013; 18:45:30 >

• İkematgahını verirsin, Skype'dan oynarız, küfür ettiğinde adresine gelir AK 47 ler ile ateş açarız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.