Şimdi Ara

Ciddi ciddi kümemi düşüyoruz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 maç 9 puan ile sona erecek bir durum ama neustader slimani gibi boş adamlarla olmuyor adam 15haftada 1 gol atmış şaka gibi. Benzia gereksizini de unutmamak lazım

Barış ile olacakta değil gençleri istikrar yakalamış bir takıma monte etmek lazım düşüşteki takımda gençleri oynatıp risk almak mantıksız ki oynatmanın bir artısı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 11 Aralık 2018; 10:8:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu kadro ve bu futbol ile ciddi ciddi ben bile küme düşebilirsiniz diye düşünüyorum.

İnşallah düşmezsiniz.

Düşünsenize ortalık Başakşehir BJK gibi takımlara kalacak. Tek rakibimiz onlar olacak.

Ama durum gerçekten tehlikeli bir hal almaya başladı

• Gün geçtikçe değerleniyor bu durum maalesef.
  • devre arası adam gibi transfer olmassa para'da yok nasıl olcaksa takım küme düşer en basit takımları evimizde yenemiyoruz deplasman'da zaten türk takımları fark etmiyor arkadaşlar küme düşebiliriz bu oyuncu grububuyla yemin ederim şaka yapmıyorum olamaz fenerbahçe çünkü anadolu takımları gözüne kestirdi hepsi, ve büyüklüğünü kaybetti bu yıl o net
  • ara transferde ceza yemeyı göze alıp transfer yaparsa düşmez.

Ama transferde calısmazlar 1 2 tane yıne dandık adam alınırsa düşebilir.

Artık anadolu takımları bizde yenebılırız. diye son dakıkaya kadar saldurıyor. Yenemeyen bız nasıl elımızden kacırdık derdınde Allah fenerın yardımcısı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi ciddi gümbürtüye doğru gidiyoruz.Olmaz diye birşey kalmadı artık.
    Takım gerizekalılarla doldurulmuş.
    Vallahi gidiyoruz.
    Batmaz denilen Titanic hesabı
  • Şaka yapmıyorum fenerbahçe şuan ligin en kötü futbolunu oynayan takımı rizespor,erzurum,akhisar,alanya falan fenerbahçeden kat kat iyi oynuyor fenerbahçe'nin her bölgesi adeta dökülüyor devre arası kadroyu sil baştan yapmayacağına göre bana göre fenerbahçe bu sene ciddi ciddi ligden düşebilir.

• Bugün uzun zamandır ilk defa Fenerbahçe maçı izledim. Bildiğin Spor Toto takımı olmuş. Durum fazlasıyla vahim. Artık ufak bir düzelme de kurtarmaz. Baya mucize bir devre arası geçirilmesi lazım. Yoksa düşecek gibi futbol oynuyor Fenerbahçe.
  • Şöyle bir hesap ortaya koyayım durumun ne kadar vahim olduğu belli olsun.

Son 10 yıl içerisinde, ligi 15. bitiren yani ligde kalan son takımlardan bahsediyorum, toplamış olduğu puanların ortalamasını aldığımız zaman 36.7 gibi bir rakam ortaya çıkıyor.
    37'ye tamamlarsak eğer, Fenerbahçe'nin mecvut puanından 21 puan fazlası demek oluyor.
    21 puan = 7 galibiyet olduğundan dolayı, kalan 17 maçın minimum 7'sini kazanmak zorunda futbol takımımız en kaba hesapla arkadaşlar.
    Kaldı ki, öyle 4-5 galibiyet alıp, kalanı beraberlikle kapatmayı da bence hiç hesaplamayın, kalp hastası olur milyonlarca taraftar.
    5 galibiyet olsa minimum 6 da beraberlik lazım değil mi, geriye 6 mağlubiyet hakkı kalıyor ki gerçekten kolay olmayan hesaplar bunlar.
    Hele ki gol atma konusunda inanılmaz derecede kötü olan oyunculardan kurulu bir takımdan bahsediyorsak.

Bir çok yorumcuyu dinlerim, fikirlerini değerlendiririm ama sanırım en mantıklı olacak iş, başkanın gerçekten Koç soyadını kullanmaya başlaması olacak bana göre.
    Paraysa para, FFP'yi zaten şu durumda karşılamamız imkansız gibi görünüyor, kesenin ağzı açılıp, kaliteli oyuncu transferi yapmak ZORUNDAYIZ.
    Ve yine kendi şahsi fikrimdir, 2. Ali Koç döneminden önce bu takımdan bir şey beklemeyin.

• Merhaba arkadaşlar bir site tavsiyesinde bulunacağım.www.feneralayi.com da E-spor dahil TÜM BRANŞLARDA güncel Fenerbahçe haberlerini bulabilirsiniz. Aynı zamanda gelişmiş ve mobil arayüzü ile gezinmekte çok kolay.

SAYGILAR
  • düşürezler merak etmeyin heleki beinsport gelmiş bakınız 2011 de fener küme düşmesin diye playoff çıkarttılar
  • gecmiş olsun her genc kızın basına gelebilen olaydı fenerbahce.. bu fener taraftarının yuzuu gulemeyecekmi? aziz istifa diyen hıyarlar nerddeeeeee???

aziz gitti fener bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

düşürezler merak etmeyin heleki beinsport gelmiş bakınız 2011 de fener küme düşmesin diye playoff çıkarttılar
    Öfff sıktı bu muhabbet ya bari konuşacaksın sallamadan konuş BeinSports mu vardı 2011'de?
  • marshall_fb kullanıcısına yanıt
    43 puanla küme düşmüştük ama o zaman çok büyük şike dönmüştü öyle saçmalıklar bir daha olmaz 38-39 puanı gören takımlar küme düşmüyor

• Fenerliler merak etmesin resmi olarak düşse bile tüpçü bir yolunu bulur düşürmez.

Düşen takım sayısını 2 yapar düşmede play off yapar ..efenime söylim puan çarpar ordan böler burdan çıkarır feneri tutar kümede.içiniz rahat olsun

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Daha yazılanı anlamıyon vurguya bak heleki beinsport gelmiş....bir daha Oku.,,bakınız dan sonrası geçmişte olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 25 Aralık 2018; 22:3:21 >
  • Düşmez bir şekilde de, ilk 8 haftadaki fikstüre bakınca ikinci devrenin ortalarına gelindiğinde ciddi ciddi hala 16. sırada falan dolanma ihtimali var Fener'in. İyi bir form grafiği yakalayamazsa ne dışarda Bursa'yı yenebilir ne de içerde Yeni Malatya Göztepe vb.
  • Batalla16 kullanıcısına yanıt
    Hatırlıyorum evet. Ben zaten son 10 yıla bakıp bir hesap yapayım dedim, kaldı ki 40 puan ve ötesi olunca işler daha da vahim bir hal alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.