Şimdi Ara

Ciddi Olaf Oynayan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dattebayo.

shaco-olaf gibi karakterler önceden fazlasıyla güçlüydüler. bilmeyen kişiler bile bayağı kill alırdı. böylesi daha iyi . şahsen main yapacağım,yaptığım karakterin az biraz under powered olmasını bile isterim ben :D

bı ara shaco neydı oyle :)) ne kufur basmıslıgım vardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

o değil de irelia alın lan :( . her vuruşumuzda 75 true dmg koyuyor 2. skill'in aktifi. üstüne bir de madred kasınca geri kalanı full survivability bile gitsek hayvan gibi kill alıyoruz. nerflenmeden alın bence :)

Nerflenmicek :)

editlemeden alıntılayayım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

o değil de irelia alın lan :( . her vuruşumuzda 75 true dmg koyuyor 2. skill'in aktifi. üstüne bir de madred kasınca geri kalanı full survivability bile gitsek hayvan gibi kill alıyoruz. nerflenmeden alın bence :)

Nerflenmicek :)

editlemeden alıntılayayım :)

buyuk kehanet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesSchtroumpfs

Olaf ölü hero demiş eseslee güldüm İyi ki rage yapıyo da oynamıyo benle

Olaf hala en viable carrylerden biri, panth oynayıp bi heartseekerla 99999 vursanız dahi bir focusda yerde olduğunuz için genelde çok farketmiyor. (Çok gördüm oyun başı 1x/0/x oynayıp oyun sonu 1x/1x/x gibi bi skorla bitiren -ek not x yerine rakam koyun bakın nolcakkkk-)
    Sadece carry olarak değil off-tank şeklinde veya tank şeklinde oynasanız dahi son derece etkili ne olmuş yani olafı sırf W ya basınca dmg verdiği için mi oynuyodunuz? ÜFF W BASTIM ŞİMDİ KESCEM OLMMM AMA 2-3 CRITTE ÖLÜYOM ÖLMESEM W ATÇAM YANİ felan?
    Açıkçası bi adamla 3 defa üst üste aynı oyuna girdik (birinde bizim tarafımızda başka bir champ oynadı) diğer ikisinde de olaf oynadı, adamı kendi takımımda gördüğüm ve iyi oynadığını bildiğim için temkinli yaklaştım. Smite almadan rahat bir şekilde olaf jungle yaptı ve ilk oyunu kazandırdı neyse ki diğerinde takımı çok kötü olduğu için ne kadar uğraşsa da çabaları takımı kurtarmaya yetmedi ki ezilen bir takımda olmasına rağmen skoru gayet iyiydi (pozitif veya pozitife yakındı en azından)

En son oyunumdan bir resim ciddi oynamadım skorum da çok şahane değil ama bence ölü bir champ oyun sonunda legendary olmamalı

buildimi de ortaya karışık yaptım öyle core build sağlam build felan değil o kadar

Ciddi Olaf Oynayan

İnsanlar changelogda bakıp bir nerf gördükleri zaman

TAMAMDIR BEYLER xx CHAMP BİTTİ ARTHIQ. gibi saçma sapan yorumlar yapıyorlar, genelde bu tip kişiler o champlarla yeterince oynamamış kişiler. bkz. eseslee'nin ranked oyunlarında bir tane olaf yok, match historyde de bir tane olaf yok utanmadan sıkılmadan lolbase'den önceden kayıtlı oyunların 5-10 tanesine baktım yine olaf bulamadım

lütfen changelogda uzun bir yazı görünce arada da reduction yazıyosa

GG xx ÖLDÜ ARTIQ. demeyin, açın bi efendi gibi champın skillerini öğrenin custom atın 1-2 tane bari biliyom ben yhaa ayağına yatarken bu kadar boş olmazsınız

Shaco için de

SHACO BİTTİ Kİ OLOOM felan dediler ama bunu diyenlerin %95'inin shaco hakkında pek bir fikri yok ben hala shaco ile dominate ediyorum, main champlarım arasından çıkarmaya da niyetim yok. Hatta o aldığı nerf iyi oldu daha büyük bi nerf yeme ihtimalinin önüne geçti gibim bişey

hadi bakalım bildiğiniz champlarla devam en az 12.5 tane felan champ öğrenmeniz şiddetle tavsiyemdir

DPS Olaf OP hala gayet güçlü bence.. İyi kasarsa gene dağıtabilir ortalığı. (DPS Derken bi Yi gibi full DPS kascak kadar tuğla yoktur heralde. Anlamışlardır)

Shaco için bişey diyemem de bence de güzel oynayan hala oynuyo.. Ben bi türlü becerememiş olsamda bi ara öğreniriz.

~Nid içinde bi sürü up diyen adam var gerek yok teamfightda useless vs. xD açıkçası 1v5 taşıyamıyo doğru da 6-14~15 arası domine edebiliyosun oyunu karşındaki champ ne olursa olsun adamlar exp kaybedince de doğal olarak senin takımındakilerde kesmeye başlıyo yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 21 Aralık 2010; 13:27:33 >

• bu arada olaf buflandı gecen patch de w lusu damage i arttı..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.