evet arkadaşlar. asıl aklımızdaki gibi olmadı ama az çok toparlandık. çok az daha bir destekle bu işe başlayabiliriz.
twofun mersinde türktelekom DNSleri gitti yine, çoğu site açılmıyor sneinkide açılmadı inceleyemedim. ilk fırsatta bakacam..
Görüşmek Üzere ..
dün sabah karşı 4-5 DH ci ile daha görüştük MSN de ortalam 10 dan fazla durumdayız. Yarın yine toplantım var şehir dışındayım cuma günü konuyu toparlayacağım ..
abiler bende katılıcam aranıza benim site okulun ögrenci sitesi olacağınadn çok hitiolacak TRGKapTan dan alıcağım host ile bende aranıza kaatılmak istiyorum sitemin adı ikhal.com ama açılmıyo server tasınıyo fln ama bende katılmak isterim aranıza
Evet bende inceledim. En üstte 2 parçadan oluşan hata var. Eğer o hatada kaldırlırsa, Php-Nukede olsa iyi bir çalışma olmuş.
Listeleme biraz karıştı arkadaşlar. bence şöyle yapalım. 2 grubumuz var. birincisi sitede görev alacak ve destekleyecekler 2. grup ise banner değişimine katılacak webmasterler.. İlk adımı ben atıyorum ve bilgileri yazıyorum. Katılmak isteyenlerde bilgileri yazarsa hemen çalışmamızı realiteye dökebiliriz..