Şimdi Ara

Ciddiydi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kardeş konuş adamla, işe gireyim 1 ay bana ver valla ödeyeceğim de gir işe öde. Hiç mi olmadı? Ailenin kredi borcu varmış sen git babanlara söyle kendi adına kredi çek 1.000 tlden bahsediyoruz 2 günde bulabilmen için ya hastalık kapacağın şeyler yapacaksın ya da kredi çekeceksin gerçek bu.

Burda sana git oraya buraya ver demiyorum tabiki adamla konuş 1 ay verir sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haksız olduğumu zatenkabul ediyorum ona bir lafım yok. Zorunluluktan dolayı bunu yapmak zorundaydım. Bir akrabamla görüştüm. 2 günde bulamayız ama Pazartesi'ye kadar halledebiliriz dedi. İnaşşal olur. En azından dua edin. Hiç kimsenin bu duruma düşmesini istemem ben. Bu arada allah Rahmet eylesin. Geçen sene benim ailemde kaza geçirdi. Ucuz atlattılar. Bende ucuz atlattım. Masraflar bitince, lokma dağıtıcam.
  • arkadaş bizim gruptan csb fln değil

bende ehliyetsiz sürüyorum
  • Ödemiyorum durumum yok de, her şey olacağına varsın de bırak. Adam da biraz göz korkutmak için yapmış belli ki.
  • Ehliyetsiz adama motor vermekte suç bırak şikayet etsin. Hem 1400 tl lık ne hasar oluştu motorda. 1400 Liralık hasar olacak motor kazasından sonra çarptıgın adam ve sen o kadar kolay kurtulamazsınız.
  • 50 km ile giderken fren de yaptığın söylüyorsun hızın min 25 30 km'ye düşmüştür ve 1400 tl hasar çıktı he 😬 çocuk mu kandırıyon kardeşim sen 😆

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.