Şimdi Ara

CİDDİYİM YANIYOR YOLLARLARSA TOST MAKİNELERİNDE OLAY VAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
13.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gercekbeko

Fikrimce olasılıklar;

1. patronuna uyuz olan eleman pisliğine ucuz rakam girmiştir.
    2. outlet veya tamirden gelen ıbıdık ürünleri arada kaskallayacaklardır.
    3. çok günahları var Ramazan öncesi bir miktarda olsa sevap kazanmak için birkaç kişiyi sevindirelim dediler :))
    4. reklamın iyisi kötüsü olmaz donanım haber ölücüleri bizi bir konuşur, acayip reklamımız olur, bundan sonra devamlı bizi takip ederler dediler birkaç ürünü zararına verdiler:)

Ürünleri alanlar yarın yazarlarsa çok mutlu olacağım.
    GEçen babama TV alacaktım ucuz Axen filan internette bir çok sitede mağaza açmış bu firma çok şikayet vardı vazgeçmiştim.

Arızalı, hatalı, teşhir, kırık ürün gönderimi yapıyorlarmış. İade olayında da uğraştırıyorlarmış.

Bakın anlarsınız

https://www.sikayetvar.com/evtrendcom

https://www.sikayetvar.com/evtrendcom/iade

• Bu başlığı çıkınca firmayı aradım (hiç kimse piyasası 80-90 tl olan ürünü 30 a vermez, belliki hata var, ve bu benim gözümde hakka girmektir), HB dükkanınızda fiyatlar hatalı mı, çok düşük dedim, Ürün kodu verin dedi, pembe tost makinesi kodunu verdim, sıkıntı yok fiyat dogru dedi, ben de 1 tane aldım, hemen arkasından firmayı aradım, ne zaman gönderirsiniz dedim, fiyatlarda sıkıntı var, HB kaynaklı, hemen düzelltiricez dedi, eee az önce sizi aradım fiyat teyidi aldım dedim, ıh mıh kem küm yaptı, sizi aricam dedi, aramadı

üründe kargolanmış zaten, iptal etse de sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Bence de durum böyle olacak o yüzden sipariş geçmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Bu başlığı çıkınca firmayı aradım (hiç kimse piyasası 80-90 tl olan ürünü 30 a vermez, belliki hata var, ve bu benim gözümde hakka girmektir), HB dükkanınızda fiyatlar hatalı mı, çok düşük dedim, Ürün kodu verin dedi, pembe tost makinesi kodunu verdim, sıkıntı yok fiyat dogru dedi, ben de 1 tane aldım, hemen arkasından firmayı aradım, ne zaman gönderirsiniz dedim, fiyatlarda sıkıntı var, HB kaynaklı, hemen düzelltiricez dedi, eee az önce sizi aradım fiyat teyidi aldım dedim, ıh mıh kem küm yaptı, sizi aricam dedi, aramadı

Ürün kargolandıktan sonra iptal edebilirler. Kargoyu teslim ettirmezler geri gider firmaya

• Alamayanlar bok atmaya başlamış :D 3koli yenidoğan ıslak mendili aldığımı bilirim. Gön de re cek ler :)

• gene kaçırdım ya 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Bu başlığı çıkınca firmayı aradım (hiç kimse piyasası 80-90 tl olan ürünü 30 a vermez, belliki hata var, ve bu benim gözümde hakka girmektir), HB dükkanınızda fiyatlar hatalı mı, çok düşük dedim, Ürün kodu verin dedi, pembe tost makinesi kodunu verdim, sıkıntı yok fiyat dogru dedi, ben de 1 tane aldım, hemen arkasından firmayı aradım, ne zaman gönderirsiniz dedim, fiyatlarda sıkıntı var, HB kaynaklı, hemen düzelltiricez dedi, eee az önce sizi aradım fiyat teyidi aldım dedim, ıh mıh kem küm yaptı, sizi aricam dedi, aramadı

Adamlari siz uyandirmissiniz. Neyse yanlislik varsa haram olurdu zaten.

• artık hb. sitesinde fiyat hatası olmayan ürün bulamayacağız yakında :)
    ula bir olur iki olur , bu nasıl fiyat hatasıdır böyle ,bu işlere bakan şahıs kesin torpilli biri olarak işe alınmıştır :)
    gerçi fiyatlandırma işini firmalar kendileri yapıyor galiba ,yine de hb. firmasında kontrol edecek birileri olmalı ,yoksa bu hikayeler bitecek gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

artık hb. sitesinde fiyat hatası olmayan ürün bulamayacağız yakında :)
    ula bir olur iki olur , bu nasıl fiyat hatasıdır böyle ,bu işlere bakan şahıs kesin torpilli biri olarak işe alınmıştır :)
    gerçi fiyatlandırma işini firmalar kendileri yapıyor galiba ,yine de hb. firmasında kontrol edecek birileri olmalı ,yoksa bu hikayeler bitecek gibi değil
    sonra thh ile kazanınca mahkemeye veriyorlar
    bu therüf bizi sömürüyor ve dolandırıyor bakınız geçmişte buna benzer yüzlerce karar çıkarıp firmadan mal temin etmiş tabiri caizse kene
    diyorlar
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    deligibiol D kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum yanlışlık olduğunu. Ben havale ile almıştım. Gönderdiklerini görünce yolladım. Bugün kargoya vermişler. Hata olsa bugün kargoya vermezlerdi sanırım.
    Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butxy -- 15 Mayıs 2018; 10:20:58 >
  • Gönderdiler ya kargoyu wtf ?

• 14.5.2018 21:44:54
    ADANA-TRANSFER MERKEZİ
    Gönderi Araçtan İndirildi
    14.5.2018 21:45:39
    ADANA-TRANSFER MERKEZİ
    Gönderi Araca Yüklendi
    15.5.2018 07:02:16
    ŞAŞMAZ-TRANSFER MERKEZİ
    15.5.2018 09:20:03
    AKYURT
    15.5.2018 10:06:46
    AKYURT
    Gönderi Araca Yüklendi
    15.5.2018 10:40:12
    ŞAŞMAZ-TRANSFER MERKEZİ
    Gönderi Araca Yüklendi

KARGODAN GERİ DÖNÜYOR HERHALDE
  • Kargo hareketi yok. Araca yüklendi ve indirildi görünüyor. Acaba sahte takip kodu mu girdiler, kargodan geri mi çektiler anlamadım.

• Kargo iadesi ile uğraşacak kadar kararlılar, ilk defa şahit oluyorum.
  • Kargom gelmis isyerime teslim edilmis. Birazdan öğreneceğim icinde ne var

• asdemre kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz fotoğraf ve yorumunuzu 😇

• Benim kargoyu gönderdilerde şubede bekliyor şuan daha yola çıkmadı 9 kg diyor bakalım içinden ne çıkcak merakla bekliyoruz

• 3 tost makinesi 1 adet elektrikli şofben 150tl
    kargoyu teslim aldım
  • Valla kutudan hıyar çıkmadı haber veren arkadaşa teşekkürler.

• asdemre kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.