Şimdi Ara

ÇİFT BOBİNLİ 13CM SUBWOOFER İÇİN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Grande Punto aracımdaki orjinal hi-fi sisteminin subwooferi patlak.Değiştirmeyi düşünüyorum fakat o ebatlarda bulamıyorum.

http://www.hizlial.com/kenwood-kfc-s503p-2-yollu-komponent-13cm-woofer-25mm-soft-dome-tweeter-45w-rms-240w-peak-max-hoparlor/10227378

Bu şekilde setlerde var fakat bunlarda muhtemelen çift bobinli değildir.Bulunduğum şehirde Fiat servisi yok nette de bulamadım + bu konularda hiç bilgim yok.Bu işlerle uğraşan arkadaşlardan yardım istiyorum nerde kimde nasıl bulabilirim ya da bulamazsam aynı ebatta çift bobinli hoparlör taksam olur mu ?Şimdiden teşekkürler.

Bu da patlak subwoofer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 20 Nisan 2015; 21:36:04 >

• güncel
  • güncel
  • güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • 13cm subwoofer bulmak bir yana çift bobin olanını bulmak Türkiye içerisinde biraz zor. Şöyle birşey yapabilirsiniz, sizdeki subwoofer ın iki bobinini de ölçün ve sistem ana bağlantısından iki bobin paralel mi seri mi olduğunu bulmaya çalışın ana bağlantı tek kablodan ikiye geliyorsa ana sistem yükünü bulup tek kabloya çevirip tek bobin bir subwoofer kullanın doğru ohm da.

13cm subwoofer bulmak içinde basit bir 2+1 5+1 kullanabilirsiniz misal bendeki creative a300de 4ohm 13cm subwoofer var 50rms te kullanımda gayet dayanıklıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

13cm subwoofer bulmak bir yana çift bobin olanını bulmak Türkiye içerisinde biraz zor. Şöyle birşey yapabilirsiniz, sizdeki subwoofer ın iki bobinini de ölçün ve sistem ana bağlantısından iki bobin paralel mi seri mi olduğunu bulmaya çalışın ana bağlantı tek kablodan ikiye geliyorsa ana sistem yükünü bulup tek kabloya çevirip tek bobin bir subwoofer kullanın doğru ohm da.

13cm subwoofer bulmak içinde basit bir 2+1 5+1 kullanabilirsiniz misal bendeki creative a300de 4ohm 13cm subwoofer var 50rms te kullanımda gayet dayanıklıydı.

Hocam dediklerinizden bir şey anlamadım mobilden olduğunuz için fotoları görmediniz galiba.Fotolara bakıp yardımcı olursanız sevinirim

Bu arada logitech 2+1 vardı evde bassını söktüm fakat tek bobinli o da taktım geri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 20 Nisan 2015; 20:14:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araçtan gelen tek kablo o giren sokette mi çifte çıkıyor demeye çalıştım ama anlatması zor biraz. Yabancı fiat forumlarına baktım kablo yapısını bulup belki yardim edebilirim diye, 2 çıkış var birer bobin için. Her bobine ayrı güç geliyor o yüzden tek bobin takarsanız yarı güçle çalacak mecbur çift bobin lazim size, tek bobin takmak için kablolarla oynamak mantıklı değil.

O parça hoparlör olarak tek yokmuş kutusuyla beraber satılıyormus fiatta tek hoparlör olarak bulmanız zor yani anca çıkma bulabilirsiniz.

Fiat çıkma bulamazsanızda 13cm çift bobin bass mercedes m serisindeki bose opsiyonlu modellerde de mevcut. Ondan bulabilirsiniz belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

Araçtan gelen tek kablo o giren sokette mi çifte çıkıyor demeye çalıştım ama anlatması zor biraz. Yabancı fiat forumlarına baktım kablo yapısını bulup belki yardim edebilirim diye, 2 çıkış var birer bobin için. Her bobine ayrı güç geliyor o yüzden tek bobin takarsanız yarı güçle çalacak mecbur çift bobin lazim size, tek bobin takmak için kablolarla oynamak mantıklı değil.

O parça hoparlör olarak tek yokmuş kutusuyla beraber satılıyormus fiatta tek hoparlör olarak bulmanız zor yani anca çıkma bulabilirsiniz.

Fiat çıkma bulamazsanızda 13cm çift bobin bass mercedes m serisindeki bose opsiyonlu modellerde de mevcut. Ondan bulabilirsiniz belki.

Amfinin fotolarını da koydum araçtan gelen kablolar soketle amfiye ordan da basa geliyor.Set olarak baktım onların basları da tek bobin çift bobin olarak satılanlarında en küçüğü 20cm ne yapacağım bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 21 Nisan 2015; 13:57:57 >

• Çıkma punto bagaj sub var bende. komple düşünürsen pm atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalexpress

Çıkma punto bagaj sub var bende. komple düşünürsen pm atabilirsin.

pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.