Şimdi Ara

çift build yardımcı olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar full str fire blade karakterim var ben str yım dıye cold pek bı ıse yaramıyor cold u kapatıp yerıne heuksal açsam nasıl olur çift build yapmayı dusunuyorum önerilerinizi yazarsanız sevınırım

• bence cold devam et çünkü strlerle pvp yaparken lazım olur ama illa glavie aççcam diosan bence bicheonu kapat heuksaldan devam et
  • ya abi gerçekten hiç lazım olmuyor dün 3 tane lvlımde glaviecıye tek cektım olduremedım ama olmedım en son zerkle hepsını bıtırdım yanı cold açmadan denedım bunubicheon u asla kapatmam ben blade den vazgecemem sadece bosuna gitmesın degerlensın spler dıye heuksal açmk istıyorum colda yatırım boş strcılerın ısıne yaramıyor
  • çunku goruyorum glavicıler cold acmıyor yerıne pacheon felan acıyor daha fazla görüş lütfen yardım
  • benim char banlanmadan önce bende senin dediğini yapmaya hazırlanıyordum bence doğru yoldasın .. ama benim phy. defans dorunu çekmememin büyük sebei protector set giymemdi.. iyi bir farmı göze alıyorsan bence bladein yanına glavie al hem + hp bonusu hemde daha hızlı kasma olanağı sunuyor 1vs1 pvpde ise bladeden çok daha hızlı işi bitirirsin guild savaşı vesaire ortamlarda da blade shield kuşanırsın...
    not:bence glaivecilerin cold açmak yerine pacheon açmalarının sebebi hafif hıyar olmalarıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerculesFarmer -- 8 Ağustos 2007; 18:28:26 >
  • şimdılık blade olrak kasacam 80 olduktan sonra coldu kapıyacam ben glavie kasamıyorum blader cok hosuma gıdıyor hızlı yavas umrumda bıle degıl 80 olmasam da olur onemlı olan zevkım oyun sonuçta ınsan once keyfıne bakması yaw oyle dusunuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ZELDR_

şimdılık blade olrak kasacam 80 olduktan sonra coldu kapıyacam ben glavie kasamıyorum blader cok hosuma gıdıyor hızlı yavas umrumda bıle degıl 80 olmasam da olur onemlı olan zevkım oyun sonuçta ınsan once keyfıne bakması yaw oyle dusunuyorum

oda doğru bende severdim bladele kasmayı xD neyse eğer ellerin glavie blade arası yeterine hızlı geçecek kadar süratliyse pvpden çok büyük keyif alacağını düşünüyorum arkandayım bu konuda.. go for it..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya glavie kasıyorum süreklı ama hosuma gıtmıyor arkadasın karakterini kasıyorum arada ticetları bıtıremedıgı zamn ama blader kadar zevk vermıyor işte =)) blade hastasıyım glavie karakteri 2 saat kasarım en fazla blader ı 24 saat kassam sıkılmıyorumda uyumak lazım arada
  • Coldu kapatma.Bence glaiveye dön blader charlar iyi olmaz.
  • 3 glaviecıye tek cekıyorum lvlımdekı nasıl iyi olmaz bu sekılde yorum degıl de sordugum şeye cwp verırsenız sevınırım
  • quote:

ya abi gerçekten hiç lazım olmuyor dün 3 tane lvlımde glaviecıye tek cektım olduremedım ama olmedım en son zerkle hepsını bıtırdım yanı cold açmadan denedım bunubicheon u asla kapatmam ben blade den vazgecemem sadece bosuna gitmesın degerlensın spler dıye heuksal açmk istıyorum colda yatırım boş strcılerın ısıne yaramıyor

coldun pasif skilini ac ve cold shield var bi tane phy def verio oda onları ac
  • acık zaten de bı ıse yaradıgı yok zaten phy cakanlar benı ındıremıyor kı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HerculesFarmer

quote:

şimdılık blade olrak kasacam 80 olduktan sonra coldu kapıyacam ben glavie kasamıyorum blader cok hosuma gıdıyor hızlı yavas umrumda bıle degıl 80 olmasam da olur onemlı olan zevkım oyun sonuçta ınsan once keyfıne bakması yaw oyle dusunuyorum

oda doğru bende severdim bladele kasmayı xD neyse eğer ellerin glavie blade arası yeterine hızlı geçecek kadar süratliyse pvpden çok büyük keyif alacağını düşünüyorum arkandayım bu konuda.. go for it..

ne zaman banlandı ve nie banlandı bottan dolayımı ??

• 58 level blade olarak sana tavsiyem biechon-fire-lightningve pacheonu acman cünkü pacheonyani bowun atakları ve 2. silahın bow olucak nedenine gelince lord indirme ye yada isu indirmeye gittiğinde onlara yatır cekememen o yuzden orada uzaktan bowu kullanacaksın ben daha sp farm yapmadım su anda blade benle aynı levelde fire 47 de kaldı elektirikte 12 de daha önceden 59 level bir glavie kasmıs ve banlanmıs biri olarak banlanma ise bot kullanımı ve silk almamak silk almak nasip olmadı kredi kartını kabul etmedi paypal ve benle beraber bot kullanan ama silk alan arkadaslarım su anda 80 leveller dedigim gibi glavie hiç zevk vermiyor ve itemlerin aynıysa aynı level hatta 2 level üst glavie leri yatırıyorum I love you BLADE kralını tanımam
  • doğru pacheonda yapablirim haklısın cold bi işe yaramıyor benım ıcın baska yer arıyorum cold yerıne pacheonda olablir tsk
  • Abicim acele etmeyin oyle.

Şu an max. gap sınırı 80 ,90'a çıkacağı max. skill mastery ise 300 de kalacağı söylendi.

Skill mastery punalarınızı doğru dağıtın.Sonra dağıttıklarınızı toplamak zor olur (archer-glavie char vardı 80 de,tüm glavie skillerini 60 dan geri alip sıfırladım ...yaniii)
  • ya zaten ben 80 olmam ıcın 8 lvl var ben 80 olana kadr gelmezse 90 lvl bılınkı gelmeyecek 90 lvllvl atlamak cok zor oldu artık parmaklarım kas yaptı ama bıtmıyor daha 72 yız
  • quote:

Orjinalden alıntı: HerculesFarmer

benim char banlanmadan önce bende senin dediğini yapmaya hazırlanıyordum bence doğru yoldasın .. ama benim phy. defans dorunu çekmememin büyük sebei protector set giymemdi.. iyi bir farmı göze alıyorsan bence bladein yanına glavie al hem + hp bonusu hemde daha hızlı kasma olanağı sunuyor 1vs1 pvpde ise bladeden çok daha hızlı işi bitirirsin guild savaşı vesaire ortamlarda da blade shield kuşanırsın...
    not:bence glaivecilerin cold açmak yerine pacheon açmalarının sebebi hafif hıyar olmalarıdır...

Seri ve oyunu kavramış bir oyuncu pvpde silah degiştirir çoğunlukla yani şimdi karambollerde kesinlikle blade-shiekd gerekir ama pvp yapiorsan elinde glavie varsa ve zor durumua dusersen shieldi alip def. arttirip tekrar glavie ile vurabilirsin yatmamak için çogu nuker böyle yapar...blade-glavie çift build char neden yapmasin?

ediT: bunu sadece yukarda yazanlara ek olarak yazdim HerculesFarmer alınma üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tisikkirlir Sipirmin -- 10 Ağustos 2007; 0:04:46 >

• bende blader kasıyorum.bicheon-cold - light - fire gidiyordum ama coldu kapatıp pacheonu açmayı düşünüyorum.böylece vuruşlarımda artış olucak.

şimdi heuksal açsam zaten blader olduğum için bi de ona gerek yok.onun bana trek katkısı pasif skillerindeki hp artışı olur.

ama pacheon açsam,hem kuşlar sayesinde daha fazla vurarım hemde diğer skilleri açarsam isy vs keserken daha avantajlı olurum.
  • evet pacheon olabilir 80 olana kadar iyice düşünmek lazım süreklı pvp izlıyorum daha degısık ne olabılır dıye bakacaz artık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.