Şimdi Ara

Çift ekran problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde 2 adet monitör var. Ekran kartım ise MSI RTX2060 GAMING Z, tek monitör olarak kullanırken sorunum yok fakat 2. monitörü HDMI ile bağlıyorum. 1. monitörü ise DP port ile. DP port bağlı olan yani ana monitörümün 15-20 dakikada bir 3-4 saniye kadar ses ve görüntüsü gidiyor sonra geliyor. Fakat 2. monitörümde hiçbir sorun olmuyor. 2. monitör yerine TV ile denedim sonuç gene aynı. Ekranı genişlet seçeneğindede yinele seçeneğinde de bu sorun ile karşılaşıyorum. Bunun çözümü nedir?

• Ilk monitörü hangi girişte çalışıyorsunuz vga dvi ikisi birden olunca ekran karti ısı değerleri artiyomu ısınmadan yapabilir ayrı bir hdmi çoklayici ile sorun cozulebilir
  • armagan_60 A kullanıcısına yanıt
    İlk ana monitörüm display portta 2. monitörüm hdmi girişinde. Ekran kartım buz gibi 50'nin üstüne çıkmıyor yükteyken bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulkekerem -- 1 Eylül 2020; 16:19:16 >
  • Ayarlardan 1. Ve 2. Monitörün yerlerini çözünürlük oranları değiştirmeyi deneyin
    Denedim bir faydası olmadı. Sorun ramlerle ilgili olabilir mi ? Rame ne zaman yük binse böyle oluyor gibi hissediyorum.
  • ulkekerem U kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum aklima psu olabilme ihtimalinden başka bisey gelmiyor
    bilgisayarı yaklaşık 1 ay önce bir arkadaşımdan aldım. o bugüne kadar hep çift monitör olarak kullandı hiçbir sıkıntısı yoktu.
  • ulkekerem U kullanıcısına yanıt
    imkanınız varsa diğer girişleride deneyin kombinasyon olarak kablolardada sorun olabilime ihtimali düşükte olsa var

hdmi = displayport

vga= hdmi

dvi = vga

gibi farklı 2 girişten görüntü alınca da aynı sorun oluyor mu bir bakın
    kartımda sadece 1 hdmi ve 3 display port var maalesef kombinasyon denemem pek mümkün değil.
  • MErhaba;

Öncelikle rtx serisinde vga portu bulunmuyor Dijital display de daha hiç denk gelmedi. Bir çok rtx ekran kartında çift ekranda sorun yaşamadım. Aklıma gelen tekr sorun kablonuzun arızalı olması. Farklı bir hdmi kablo var ise onunla deneyin.
  • aydin.atay A kullanıcısına yanıt
    Kablo arızalı olsaydı eğer tek monitör kullanırken de problem yaşatmazmıydı ? Sadece 2. monitörü takınca sıkıntı oluyor çünkü.
  • hdmi monitörde sorun yaşıyorsunuz sandım. Diğer ekranları çıkartıp sadece sorun yaşanan dp monitörü tek başına denediniz mi ? Sorun tekrar yaşanır ise aynı monitörün eğer hdmi girişi var ise bir de öyle denermisiniz.
    hayır ana monitör olan display porttan bağlandığım monitörde sorun yaşıyorum. DP monitör yani ana monitörüm tek başınayken hiçbir sıkıntısı yok 2. monitörü hdmi ile bağladığım zaman anlattığım sıkıntı başlıyor.
  • genelde kablodan olurdu ama senşn değiin çok farklı üreti firmadan destek alamnı tavsite ederim belki vardır bir bildikleri.
    nasıl ulaşabilirim firmaya
  • msi turkiye sayfasından destek talebi acabiliyoruz diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.