Şimdi Ara

ÇİFT EL GİGA GLACİER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ardıç2007

GİGA 2 EL GLACİER VARMI ??? SADECE LR Mİ ? BİLGİSİ OLAN ACİL YAZSIN PLZ

lr galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: D3vilsDance

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

hocam soyle hemen izah edeyim

giga 2 el glacier yok

giga is lr dir

ha eger javana ise giga gibi gozukur glacier dir

ya da eger avedon ise o da giga gibi gozukur o da glacier dir

javana 5 para etmez
    ama avedon ise en az giga kadar degerlidir

yaw sadece gülerim sana olimpiada elimde wardı gerçi artık pek görmüom artık ama neticede olan bi item emin olmadıın konuda yorum yapma pls eyer yok diyen olursada bu oyunu bıraksın derim... bence sende yol yakınken bırak...

Bence oyunu bırakması gereken sensin tabiki glacier giga yok sadece javana blade axe avedon giga hepsi aynı görünüşlü itemlerdir o snn glacier giga dediin blade axe'dir:D

• quote:

Orjinalden alıntı: EfeAYDIN

quote:

quote:

hocam soyle hemen izah edeyim

giga 2 el glacier yok

giga is lr dir

ha eger javana ise giga gibi gozukur glacier dir

ya da eger avedon ise o da giga gibi gozukur o da glacier dir

javana 5 para etmez
    ama avedon ise en az giga kadar degerlidir

yaw sadece gülerim sana olimpiada elimde wardı gerçi artık pek görmüom artık ama neticede olan bi item emin olmadıın konuda yorum yapma pls eyer yok diyen olursada bu oyunu bıraksın derim... bence sende yol yakınken bırak...

Bence oyunu bırakması gereken sensin tabiki glacier giga yok sadece javana blade axe avedon giga hepsi aynı görünüşlü itemlerdir o snn glacier giga dediin blade axe'dir:D

yaw susun allah aşkına yaa kullandıım itemi banamı öğretçeksiniz harbiden bu dh dan cacık olmaz millet buraya bişiler öğrenmek için bakıo şu yorumlara bakın bilmiosanız yorum yapmayın...

• Benim bildigim giga light dır javana axe glacierdir hiç glacier giga gormedim belki Ke zamanında olabilir o zamanlar ben oyunda yoktum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrangeHH -- 9 Haziran 2007; 0:19:25 >
  • quote:

quote:

quote:

Sen kesin oyundaki elemansın :D Abii kullandığım iteme nasıl yok dersin ya ? Puahaha

sunun resmini koyda bilip bilmeyenlere hemen kanitliyayim

resmini bulamadım ama satan birini buldum
    http://www.knightonline.gen.tr/showthread.php?t=11955 hatta özelliklerinide yazmışlar...

glacier giga dedikleri=javana

• quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

quote:

quote:

quote:

Sen kesin oyundaki elemansın :D Abii kullandığım iteme nasıl yok dersin ya ? Puahaha

http://www.knightonline.gen.tr/showthread.php?t=11955 hatta özelliklerinide yazmışlar...

Dostum şekline bakarak diyorlarki "anaa bu glacier giga" ama bilmiyorlarki o javana axe

• peki şööle bi soru sorayım bu yorum yapanlardan kaçı ko zamanından beri bu oyunu oynuo... ke demiorum ko zamanı...
  • Glacier giga sadece tek el vardır sen demişsin çift el var mı die çift el sadece lightning vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: greedy187

quote:

Orjinalden alıntı: sertan322

quote:

quote:

quote:

Dostum şekline bakarak diyorlarki "anaa bu glacier giga" ama bilmiyorlarki o javana axe

cok mu bılıosun abıcım... oyunu ne kadardır oynadıgınız bellı...

• Empire'da vardı glacier giga Arkadaşlar ama şuan varmı yokmu bilmiyorum ama vardı emin olun
  • sadece lightning damageli giantic axe vardır glacier olanının adı javanadır
  • trkoda oynuyo bunlar heralde orda +10 da busla %100 basıosun
  • la bunlar ne kdr geri insanlar knightın sitesine gir bak kodb sitesine gir bak allah allah ya da bi giga glacierin resmini gönder ok diim ama lafla olmuo o javana bilader millet on kere ss koydu o sölediğiniz salak salak lafların giga glacier olmadıına dair kanıtları siz hala kanıtsız ötünüp duruonuz sen bi ss at ben ok dicem charımı vericem ama bi ss at atmadan konuşma
  • glacir çift elde tek elde bende var +8
  • yo daha neler glacier giga mı olr adamlarada koymuş zaten glacier giga dedikleri javana axe yada avadon bana glaccier giga bulun size ronarkta +8 giga mı vercem yaa bu akdar iddalıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Olmayan bi item için tüm gece tartıştığınıza inanamıyorum

+98765 .....
  • glacier Giga war dienlerde warya
    giga lr
    javana gl(cok yaniyi belli oluR)
    avedon mor yazılı gl
    blade axe duz gl
  • Avedon var hocam glacier.
  • Bir tarafınızdan giga uydurmayın kardeşim.Giga lightining dir glacier olanı ise javanadır.Avedonda glacierdir ama avedon mor gözükür.Baltanın rengi mor yani.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.