Şimdi Ara

Çift GTX 1080 ekran kartlı Asus ROG GX800 dizüstü bilgisayarı duyuruldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gel vatandaş geeeel...tum oyunlar 4k,VR tam destek ve dıger ust duzey bılgısayar ozellıklerının yanısıra:

-zayıflamaya yardımcı ekstra ağırlık
    -dambıl yerine kullanılabılme
    -bomba patlamalarında arkasına saklanmalık siper özelliği
    -renkli ışıklı klawyesiyle gecelik işlevi, artık uyurken esktra geceliklambaya son!!!

ve dahası tek pakette....

• quote:

Orijinalden alıntı: brkylmz19990102

Aşırı saçma birşey olmuş . Nedenini söylemeye gerek yok zaten ama şuna verecilecek aşırı yüksek paraya 1080m li bir laptop ve 1080 sli lı masaüstünün alınabileceğini düşünüyorum . Sonuçta ekstra gpu kutusunu taktığımızda taşınabilir bilgisayar konseptinden çıkıyor alet .

Hocam bunda ekstra gpu kutusu yok ki. O mekanizma sadece sıvı soğutma bloklu fanlı bir sistem. Sadece yüksek güçlerde işlemci ve gpunun ısısını alıyor. Eklemeli bir gpu sistemi yok yani. Type-c girişinden yapılır derseniz uyumlu bir cihaz bilmiyorum buna. Daha Asus harici ekran kutusu çıkarmadı. Forumdakiler abartmış biraz. Tamam fiyat konusunda haklılar ancak, deve hörgücü gibi yükleneceğiz kelimesi çok abez olmuş. Zaten dizüstü bilgisayarlarda adaptör takılı değilken fazla verim alamazsınız. Demek ki sabit yerlerde veya sürekli kaynak olan yerlerde bilgisayar tam verim veriyor. Bu da demek oluyor ki o soğutma sistemi de sadece sabit yerlerde masaüstü deneyimi vermek için kullanılıyor. Yani mobil olarak kullanırsanız o soğutma sistemine gerek yok. Bir seviyeye kadar zaten fanlı sistem yetiyor. Gittiğiniz yerde veya iş yerinde (kim götürür iş yerine onu bilemem) fanlı sistem yeter. Bilgisayarı almadığım için bilmiyorum ancak Asus yazılımda SLI aktif veya deaktif diye bir seçenek sunsa (belki de vardır) zaten çoğu sorun ortadan kalkar. (Isınma gibi. Çok fazla verim istiyorsa ve sıvı soğutma sistemi takılıysa SLI aktif ederek kolayca kullanabilir.). Ağırlık konusunda böyle bir bilgisayar için bence iyimser düşünsek daha iyi olur. Burda sizi değil pcyi eleştirdim. Yanlış anlaşılmak istemem.

Saygılar, kankixx123.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beni Vatan Computer fiyatları mı yanıltıyor yoksa özelliklerini mi yanlış yazmışlar.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gx700vo-core-i7-6820hk-2-7ghz-64gb-ram-2x256ssd-17-3-gtx980-8gb-w10.html#genel-bakis
  • hala en beğendiğim tasarım
    Çift GTX 1080 ekran kartlı Asus ROG GX800 dizüstü bilgisayarı duyuruldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Beni Vatan Computer fiyatları mı yanıltıyor yoksa özelliklerini mi yanlış yazmışlar.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gx700vo-core-i7-6820hk-2-7ghz-64gb-ram-2x256ssd-17-3-gtx980-8gb-w10.html#genel-bakis

Fiyatlar yanıltılmıyor. KÜREKLENİYOR! O bilgisayarın gerçek değeri gümrük vergisi dahil 12.600TL'ye denk geliyor. Tabi Türkiye'de bu model bulunmadığı için gördüğün gibi fiyatı 2 katı. Tamam kâr edersin anlarım da 2 katı nedir ya? O paraya 2 tane TAM İKİ TANE GX700VO alınır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

oo römork lu laptop. Ve Asus paha biçememiş ilginç

Fiyatı 20-25bin civarı olması muhtemel bir ürün =) Alıcısı var mı yok. Ne için üretirler anlamam ama sanırım ar-ge için üretiyorlar biraz düşününce mantıklı gibi geliyor :)
  • "bu tür modellerde çift GTX 1080 ekran kartı aranır hale geldi." Yapma ya? :)

• Bi yeni Razer Blade Pro ya bakın bi de buna
    Ve bu laptop 4200$'dan başlıyor dikkatinizi çekmek isterim
    Çift GTX 1080 ekran kartlı Asus ROG GX800 dizüstü bilgisayarı duyurulduÇift GTX 1080 ekran kartlı Asus ROG GX800 dizüstü bilgisayarı duyurulduÇift GTX 1080 ekran kartlı Asus ROG GX800 dizüstü bilgisayarı duyuruldu

• skywalker06 kullanıcısına yanıt
    yalan yok ilk defa öyle gördüm.
  • kadirirdem kullanıcısına yanıt
    Asus'un fantazileri işte normal görmemen
  • SLI ya da Crossfire sistemlerde ekran karti bellekleri toplanmiyor. Yani 2 ad. 8GB ekran kartini SLI / CrossFire yaptiniz diye 16 GB olmuyor bellegi. BU yanlis anlatilmis. Editor tam olarak bilmiyor ne ise yaradigini bu sistemin.

• Bunları kim alıyor ? Niye alıyor ? Nasıl alıyor?

• 2 adet 330W güç adaptörü? 2 tane mi fiş lazım yani? asdlkjsdopaıgoreıgşgnhdfwefdwef

• ROG'ye Özel Hidro Hız Aşırtma Sistemi, üstün hız aşırtma performansı kazandırdığından savaş meydanına hakim olabilirsiniz. Soğutma modülü, soğutma maddesini pompalıyor ve soğutma sıvısı burada ısı yaratan parçaların etrafında devridaim yaptırılıyor. Bu işlemden sonra soğutma maddesi tekrar soğutma modülüne geri yönlendiriliyor ve bu noktada iki radyatör ısıyı ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Soğutma modülü ile arasındaki ROG patentli bir bağlantı, soğutma maddesinin ikisi arasında herhangi bir sızıntı olmadan pürüzsüz akmasını mümkün kılıyor*.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.