Şimdi Ara

Çift Hat Akıllı Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. ve 3. hattım için bir android telefon alacağım, 600-700 Tl arası verebilirim, bu fiyatlarda birkaç model var çoğu da samsung.

Galaxy core duos galaxy win ve gm discovery arasındayım.

Çift hat performansı olarak hangisi daha iyidir? Özellikle bir hatla konuşurken diğerine gelen çağrıları cevaplama görme veya reddetme beklemeye alma özellikleri var mı bunlardan birini kullanan varsa bu özelliği ve telefonun genel durumunu paylaşır mı?

Mümkün olduğunca saorunsuz çalışması ve pil ömrü önemli

• 16 GB Discovery

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren..34 kullanıcısına yanıt
    Bne 4 gb olanı almayı düşünüyordum, hafıza dışında farkları yok sanırım ama en önemli konu aynı anda iki hattında çalışıyor olması bu konuda kesin bilgi bulamıyorum kimi çalışıyor diyor kimi çalışmıyor diyor
  • nepasvior N kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım 4 Gb Discoveryi çift sim ile kullanıyor sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery de bir hatla konuşurken diğeri kapalı görünüyotmuş sanırım arayanlar ulaşamıyormuş doğru mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu biraz hortlatacağım gerçi bu zamana kadar telefonu almışşındır ama almayı düşünenler için bir kaç tavsiyem var. Arkadaşlar sizlere tavsiyem özelliği ne olursa olsun sizi her nekadar cezbetsede bilinmeyen veya türkiye pazarına yeni girmiş markalardan uzak durun bunların genellikle telefon arızalandığında ya servis ağı yetersiz oluyor yada karşınızda muhattap bulamıyabiliyorsunuz bulsanızda bu problem garantiye girmiyor diye ücret alırlar sizden bu yüzden telefon alacağınız zaman ilk önce servis durumunu ve yeterli donanıma sahiplermi onu sorun kısa bir örnek vereyim sizlere ben izmirde yaşıyorum bundan 1 sene önce özelliklerine ve fiyatına kandım gittim birtane casper aldım daha 1 seneyi doldurmadan telefon arıza vermeye ve sapıtmaya başladı servise götürdüm izmirde telefonu bilen teknik elemanın olmadığını onun için istanbula göndermemiz gerekecek dediler zaten telefon üzerine işi bilen donanımlı teknik elemanları bile doğru düzgün yok daha servis alt yapısını ayarlamadan telefonları piyasaya sürmüşler bi arkadaşımda benden görüp bir üst modelini almıştı onunkide arza verdi onada siz bu telefonu bir yere vurmuşsunuz garantiye girmez deyip 450 tl fiyat çıkarmışlar hiç bir yerede vurmamış telefonu bende benimkini belki düzelir diye dün fabrika ayarlarını sıfırladım telefonu açınca ekrana casper yazısı geliyor öyle kalıyor büyük ihtimal bu yüzden bendende para isteyecekler... Arkadaşlar yarın öbür gün aldığınız telefon arıza yaptığında benim gibi problem yaşamak istemiyorsanız istediğiniz telefonu almadan önce mutlaka servis durumunu öğrenin ona göre telefonu alın derim ben... Haa bende para bol sıkıntı olmaz arza yaparsa atar yenisini alırım diyorsanız istediğinizi alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.