Şimdi Ara

Çift Hatlı En iyi Telefon Hangisi? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
83.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende 2 model arasında kaldım biri NG yeni çıkmış bir fikri olan var mı acaba

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=02.044.4449.0003#tablar

Diğeri ise Prinha

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceppirtwix

bunlar hakkında bilgisi olan veya samsung dan başka tavsiyesi olan var mı ?

• Arkadaşlar bende 2 hat kullanabileceğim makinalara bakıyorum ama, 3 yıllık(eski sayılır) HP PPC kullanıyorum ve tek şarjda 5 saatten fazla konuşabiliyorum(1 saat yaklaşık %10 ~%11 harcıyor).

Bu aldığım makina ile de çok konuşacağım kablolu kulaklık çıkan modeller tercihim olur çünkü bluetooth ile 3~4 saat görüşmeye pil dayanmıyormuş.

ne çok kötü olsun nede 500 YTL gibi pahalı olsun, ne tavsiye edersiniz.
  • http://www.ceptelefoncu.com/philips/699-dual-sim/cep-telefonu-modelleri/514
    arkadaşlar bu nasıl?
    hem filibis hem de çift simli
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16954869/mpage_2/key_//tm.htm#24784473

burda incelemişler
    . aynı anda 2 hat aktif olmuyormuş
  • samsung bence
  • bence d880 al.hem şık hem de samsung kalitesi var sonuçta
  • Arkadaşlar samsung telefonu benim müdürüm aldı, telefon bendeki HP cep bilgisayarı kadar, çok büyük yani.

Ayrıca samsung artık bu modeli desteklemeyeceğini de söylemiş durumda, onun için samsung düşünmüyorum.

Fiyat olarak general mobile nin bir cihazı var 180 YTL ye, ne kadar iyidir bilemem. Birde DAY MOBILE B-889 diye bir cihaz daha var ki hem küçük hem yüksek kapasiteli pili var. Şarjı 3 gün gidiyor ama konuşma süresi 5 saat ki bana bir gün için yeter belki 2. günü bile çıkarır.

Bu telefonu aldığımda elimde kalacağını biliyorum onun için 500 YTL para vermek istemiyorum, büyük telefonları da hiç sevmiyroum. bu telefon neredeyse bütün istediklerimi tutuyor ama kullanmış olanların tecrübeleri gerekecek?, büyük ihtimal ile turkcell bizbize kampus ve avea kamu hatları kullanılacak, tek görüşme genelde 1 saati geçecek umarım pili ısınma yapmıyordur ve yüzümüzde patlamaz. Gerçi şu an HP ile de kulaklık kullanıyorum ve telefon, çantamın en dış(vucudumdan en uzak) cebinde duruyor.

DAY MOBILE B-889 ile ilgili ciddi yorumlar bekliyorum.

Saygılar

• Mobil İletişim Sistemleri ve Araçları İşadamları Derneği (MOBİSAD) Genel Başkanı Murat Dursun, piyasada 3 ayrı markanın sahte telefonlarının satıldığını belirterek, ''Genellikle çift sim kartlı sahte telefon modelleri yapmışlar. Oysa sahtesi yapılan ünlü markaların çift sim kartlı öyle bir modeli yok'' dedi.

Dursun, son günlerde Çin'de üretilen sahte cep telefonlarının piyasada satıldığını tespit ettiklerini söyledi. Uluslararası 3 markanın sahte telefonlarının yapıldığını bildiren Dursun, "Genellikle çift sim kartlı sahte telefon modelleri yapmışlar. Oysa sahtesi yapılan ünlü markaların çift sim kartlı öyle bir modeli yok. Kutusuna, telefona bakıldığında uluslararası markaların orijinal logolarının vurulduğu, modellerin benzetildiği görülüyor" dedi.

Üretilen sahte telefonların kullanma kılavuzlarının ve garanti belgelerinin orijinallerine benzetilmeye çalışıldığını belirten Dursun, "Ciddi bir sahtecilik var. 3 ayrı markanın 7 ayrı modeli sahtecilik yoluyla tezgahlarda satılıyor" diye tüketicileri uyardı.

IMEI numaraları klonlanmış

Türkiye'ye yasa dışı yollarla sokulan sahte telefonların hemen hemen hepsinin klon telefon olduğunu ifade eden Dursun, "8 - 10 yıl önce Türkiye'ye yasal yollarla sokulmuş, ama artık kullanılmayan cep telefonlarının IMEI numaralarını kopyalayarak, bu sahte telefonlara klonlamışlar. Böylece sahte cep telefonlarını, Merkezi Cihaz Kayıt Sistemi'nde yasal gibi göstermeye çalışıyorlar" şeklinde konuştu.

Cep telefonu alırken dikkat

Dursun, tüketicilerin cep telefonu alırken dikkat etmesi gereken 5 altın kuralı şöyle sıraladı:

-Fatura ve garanti belgesini mutlaka alınız.

-Garanti belgenizin doldurulmuş olduğunu kontrol ediniz.

-Cep telefonunuzun elektronik kimlik numarasının (IMEI) fatura ve garanti belgesi üzerine kaydedilmiş olduğunu kontrol ediniz.

-Kutu içerisinde yetkili teknik servis adres ve bilgilerinin ve Türkçe kullanma kılavuzunun bulunduğunu kontrol ediniz.

-Cep telefonunuzda *#06# tuşlarını kullanarak ekranda beliren IMEI numarası ile fatura ve garanti belgesi üzerine kaydedilen IMEI numarasının aynı olduğunu kontrol ediniz.

İhbarlar geliyor

Sahte cep telefonları ile ilgili olarak pek çok ilden kendilerine çok sayıda ihbar geldiğini kaydeden Dursun, "Piyasada bu sahte cep telefonlarından binlerce adet var" dedi.

Dursun, sahte cep telefonları ile ilgili olarak vatandaşların (212) 231 02 31 numaralı telefondan MOBİSAD Tüketici Sorunları Masası'nı arayabileceklerini bildirdi.

http://www.cnnturk.com/YASAM/DIGER/haber_detay.asp?PID=223&haberID=422808

• Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim tel Minton marka.
    Cihaz hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepminmgsm41
  • 540 YTL CİVARINA GENERAL MOBILE DST3G COOL
    yada 360 ytl civarına GENERAL MOBILE DST PICCO
    Al 2 yıl garantili distribütör arkasında...
  • samsung pahalı değil mi ya
  • bence NG mobile.ı düşünün derim çünkü yıllardır telefon üretiyor yeni bir firma degil yane
  • Arkadaşlar hepsi hikaye D880 alın kullanın, sorunsuz ve çok şık bir telefon..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaB_

Arkadaşlar hepsi hikaye D880 alın kullanın, sorunsuz ve çok şık bir telefon..

D880 şık bir telefon ama çok büyük.

Sorunsuz değil, 2. hat ile görüşmelerde hışırtı oluyor, hangi hattı takarsak takalım.

Samsung bu telefonları öyle veya böyle piyasadan çekecektir. Arızaya gelenlere ya 2 telefon verecek yada pahalı bir telefon verecek.

Desteği olmayan bir telefonu almam, Samsung değil nokia bile olsa almam.
  • quote:

samsung satamadığı için çekiliyor bence fiyatı çok pahalı

satamadığından değil,insanlara yedek cep telefonu satmak daha cazip.1 telefon satacağına 2 telefon birden satıyor.hem operatör kazanıyor(2 telefonada hat alınacak)hemde telefon markaları kazanıyor.o yüzden firmalar bu çift sim kart olayına çok sıcak bakmıyorlar(başta mobil operatörler,sonra diğer cep telefonu üreticileri).

zaten farkettiyseiz türkcell yanında 1000 kontör hediyeli cep telefonlarını su gibi satıyor.Nokia,samsung derken şimdi de sony ericssonun bir modelinde böyle bir kampanya yapmış.

siz olsanız çift sim kartlı telefonların piyasada ciddi pazar payına sahip olmasını istermiydiniz?
  • Arkadaşlar telefonu almadan önce General Mobile kullandım, inanın konuşmak imkansız.. Karşıdakinin sürekli size ne dediğinizi sorması bir süre sonra acayip sinirinizi bozuyor.. Başta bu telefonu almamamın nedeni de biraz kalın olmasıydı, ancak elinize alıp kullanmaya başladığınızda gerçekten çok şık olduğunu anlıyorsunuz.. Ayrıca internette dolaşan ses yükseltme ayarlarını yapmadığınız yani orjinal haliyle bıraktığınız takdirde hışırtı falan olmadan tam randımanlı bir şekilde konuşuluyor.. Ayrıca telefonun SAR değeri 0.210 civarında yani hangi 2 tel.i alırsanız alın bu kadar düşük bir değere ulaşamazsınız..
  • samsungun telefonları var öle arkadaşımda var gayet memnun
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaB_

quote:

Orjinalden alıntı: nigne

ben de arıyorum ancak karar vermesi ne kadar da zormuş yaw! DRV R52 diye bir marka var acaba alsammı diye düşünüyorum
     Çift Hatlı En iyi Telefon Hangisi?
     Çift Hatlı En iyi Telefon Hangisi?

bir çok internet sitesinde bu telefon için çok iyi yorumlar yapmışlar, hatta en iyi çift hatlı falan demişler.. bende almayı düşünüyorum çift hatlı fakat bulamadım kendime göre bişey, içimden samsung geçiyor ancak çok büyük, takoz gibi hazır n70ten kurtulmuşken bi takoz daha kullanmak istemiyorum, çift hatlı kullananlar yada bilgisi olnalar varsa paylaşırlarsa sevinirim..

bence SAMSUNG D880.anasayfadaki reklamlarda var.üstelik ince bir telefon arkadaşlarım kullanıyolar ve çok memnunlar.anasayfadaki dikkatimi çekti ordan bakıcam kardeşime almayı düşünüyorum.bence sizde bakın

• Arkadaşlar Samsung telefonlarını piyasadan çekti...şu an çift sim kartlı telefonlar arasında en sorunsuzu hangisidir?

Kamera medya oynatma vs gibi özellikler benim için önemli değil. 2. hat için ses ve sinyal kalitesinde sorun çıkarmasın şarjı kısa sürede bitmesin ve çok büyük olmasın istiyorum.
  • Bende general mobile var.Memnunum.Şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.