Şimdi Ara

Çift işletim sistemi yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda Windows 8.1 orijinal sürüm vardır, hdd 4 tane 250 gb den oluşmaktadır 1. bölüm win 8.1 x64 2. bölüm depo 3 ve 4 boş 3 e win 7 ulti x64 kurabilir miyim ve nasıl yapacağım yüksek sürüm varken düşük yapılmıo diye biliyorum işletim sistemini bulunduğu hddye format atınca kuruluyo fakat ben win 8.1 in olduğu yere kurmayacağım direkt farklı bi hdd ye win 7 kuracağım sistem bun aizin verir mi bunun nedenide tatile gideğim web kamerasıyla çekim yapacağımçün kameranın win 8.1 x64 sürümünde masaüstüne icon koymaya izin vermiyor direkt başlat menüsünden win dowsun kendi kamera programı oda görüntüyü bozuyor video çekemye izin vermiyor kameranın markası Microsoft lifecam hd 5000 ya bu sorunu çözmeme yardım edin yada yukarıda sorumun cevabını verin teşekkürer...

• farkli hdd lere kurabilirsin.Su linklerde aciklamalar var.Benim bildigim isletim sistemleri farkli hdd lerde olunca "hangisini kullanacaksiniz" gibi bir secenek cikmiyo diye .Isletim sistemi icin boot menuden ayarlamak gerekiyor diye hatirliyorum.Ama tam emin degilim bu konuda bilen birisi daha yardimci olur.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61219666&p=1#61219666

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=23366495&p=1#23366495

Bakmadiysaniz bir bakin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşletim sistemlerini hdd'nin farklı bölümlerine kurmak daha sağlıklıdır ama eski sürüm windows'tan yeniye doğru kurman gerekir. Yani sıralama XP>vista>7>8 gibi. Yoksa yeni olan win kullanılamaz hale gelir.

Hiç denemedim ama EasyBCD programı ile kullanılmaz hale gelen işletim sistemlerinin boot'larını onarabilirsin.
  • Normal kurulum yapabilirsin hocam . Format gibi dusunun secersiniz hdd yi oraya yuklenir. Baslangicta win 8 win7 mi diye sorar sever girersin istedigin sisteme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 sene sora cevap versemde :D sorun şu xp home edition ile xp pro yu seçim ekranı çıkıodu bende win 7 lere yapacktım gerek kalmadı win 10 la win 8.1 arasınd anasıl yaparız :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.