Bildirim
çift modul girişli cihaz tavsiyesi
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu fikri olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bir ara araştırmıştım ne alabilirim diye fakat sonra gerek duymadım. Size yardımcı olursa, goldmaster hd 1050-1060-1070-1080-1090(1050 en çok kullanılanı) bu seriler 2 ci modül girişli ve dsmart-filbox birlikte çalışıyormuş. Pvr(kayıt) özellikleride mevcut.
Netten satış yapan uydu firmalarından temin edebilirsiniz. Sitelerindeki destek bölümünden de ürünler hakkında yardım alabilirsiniz onlar daha profesyonel olarak yardım ederler ve size en uygun model hangisiyse söylerler.. Ürünleri piyasada bulmak biraz daha zor. Hem fiyat olarak hepsi neredeyse aynıdır ve pek bir donanım vs farkı yoktur. Ayrıca ürünlerin fiyatı 250-300 tl arası yani bütçeyede uygun.
İyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gilth -- 26 Kasım 2014; 15:41:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Gilth
Bende bir ara araştırmıştım ne alabilirim diye fakat sonra gerek duymadım. Size yardımcı olursa, goldmaster hd 1050-1060-1070-1080-1090(1050 en çok kullanılanı) bu seriler 2 ci modül girişli ve dsmart-filbox birlikte çalışıyormuş. Pvr(kayıt) özellikleride mevcut.
Netten satış yapan uydu firmalarından temin edebilirsiniz. Sitelerindeki destek bölümünden de ürünler hakkında yardım alabilirsiniz onlar daha profesyonel olarak yardım ederler ve size en uygun model hangisiyse söylerler.. Ürünleri piyasada bulmak biraz daha zor. Hem fiyat olarak hepsi neredeyse aynıdır ve pek bir donanım vs farkı yoktur. Ayrıca ürünlerin fiyatı 250-300 tl arası yani bütçeyede uygun.
İyi forumlar.
Teşekkürler siz neden vazgeçtiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
goldmaster hd 1050 mi 1090 mı ?
kendi sitesine baktımda işlemcisi hızı vs bilgileri yok o yüzden soruyorum vatanda stokta yokmuş 1050 1090 a bakmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizpasha -- 29 Kasım 2014; 22:26:47 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X