Şimdi Ara

çift monitör ve oyunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
67.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ok3n

Olumlu olumsuz cevap bekliyorum dostum. İyi forumlar..

http://www.youtube.com/watch?v=pNEPITB_9z4 dostum sanırım bu arkadaş intel üzerinden yapmış aradığın budur belki
  • esat37500 E kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi yıllardır ben yapmaya çalışıyorum acaba bir çözüm bulabildinizmi ? @esat37500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkexorcist

Çözüm bulmuşsunuzdur muhtemelen ama gene de yazayım, birilerinin işine yarar. Uygulamayı tam ekran değil de pencere modunda başlatıp ikinci ekrana taşıyıp uygulama ikinci ekrandayken tam ekran moduna çevirebilirsiniz. Çok büyük ihtimalle bu şekilde istediğiniz gibi çalışacaktır.

Gerçekdende bu sisteme kandırmak olur :D

• windows 10 kullanıyorum oyun veya uygulama açıkken (windows + shift + sağ veya sol ok) yaparak diger monitöre aktara bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raperape -- 18 Ağustos 2019; 23:6:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raperape

windows 10 kullanıyorum oyun veya uygulama açıkken (windows + shift + sağ veya sol ok) yaparak diger monitöre aktara bilirsin.
    Çok teşekkürler süper oldu
  • Beyler bende çözümü aramaya bugün başlamışken ve sizin konunuzda gezerken bir anda Evreka! diye bağırdım içimden.. bir tane 4k 43 inç tv.. ve bir tane 15.6 inç 1920x1080 p ekran kullanıcısıyım.. hdmi ile bağlı tv me chrome atıp şişko jahomu(jahrein ulan jahrein) izlerken wolfenstein oynamak istemiştim.. mevzu oldukça basit.. oyun ayarları arkadaşlar... oyuna girin video ayarlarında monitör-1 seçeneğini görürsünüz.. 2 seçin..yada 1 seçin.. hepsi bu.. kolay gelsin efem
  • Merhaba
    Cevap yazmak için uzun zaman önce açtığım hesabı bulup giriş yaptım. :)
    Ben league of legends oynuyorum.
    Nick:Nrp Juushirou. Yaşım 29, adın Emre.

Öncelikle: Oyunu oynayacağınız monitörü ana monitör olarak seçeceğiz.
    Bunun için: Masa üstüne sağ tıklayıp 'görüntü ayarları' seçeneğine tıklıyoruz. Hangi monitör ile oynayacaksak onu seçeceğiz. Hangisi bir, hangisi iki bilmiyor isek tanıla seçeneğine basacağız. O anda masa üstüne kısa süreli olarak monitörlerin numarası çıkacaktır.
    Ardından monitörü seçip biraz aşağı doğru kaydırınız. 'bunu ana ekran yap' kutucuğunu göreceksiniz. Ona tıkladığınız zaman oyun oynayacağınız ekranı ana ekran yapabilirsiniz.

Ardından aşağıda paylaştığım youtube linkini kullanarak mini map'i ikinci monitöre nasıl yansıtacağınızı anlatıyor.
    Stydian TVyoutube
    Replicate any window: [LoL 2nd Screen mini-map and more]
    https://www.youtube.com/watch?v=8CKso4nkNeE

İYi forumlar.

• bende sana tesekkur etmek ıcın uye oldum gercekten yararlı bı cevap  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.