Şimdi Ara

Çift Quadro 2000 Ekran Kartı Nasıl Kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İş yerimde bulunan bir iş istasyonunda 2 adet Pny Nvidia Quadro 2000 ekran kartı takılı. Fakat 2. kart takılı olmasına karşın herhangi bir işlemde kullanılmamaktadır. SLI yapılmışmıdır ki diye istasyonun ön kapağını söktüğümde ise böyle bir bağlantı olmadığını gördüm, ki sonrasında araştırmam sonucu bu modelde SLI özelliği yokmuş zaten.
    Sizce diğer kart bu neden anakart üzerindedir, amaçlanan ne? uygulanmayan ne? yardımcı olursanız sevinirim.

• Kullanamazsın ( Fazla geldiyse bana gönder ben sana GTS 450 vereyim )

Kartı nasıl bağlamış ...

Çift Quadro 2000 Ekran Kartı Nasıl Kullanılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 18 Kasım 2011; 1:59:23 >
  • çok saçma olmuş, hani desekki çift monitör amaçlı, tek kartlada çift monitör bağlarsın. 4 tane bağlama k için heralde
  • Herhangi bir amacı yok. Kartı satın , yada 2 kartıda satıp Quadro 4000 filan alın , onunla sli da yaparsınız hem. Quadro 2000 in performansından menun değilmisiniz ?
  • quadro 2000 şuan kullanıyor musunuz hocam birşey soracaktım niye sli düşündünüz?

Ve max 2012 realistic te bu kartı kullandız mı kaç po**** kadar çıkıyor?
  • Kap hemen birini bence, yada mümkünse kirala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Kap hemen birini bence, yada mümkünse kirala

Mantıklı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setric

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Kap hemen birini bence, yada mümkünse kirala

Mantıklı :)

sanırım en mantıklısı bu olacak
    fakat cihaz HP z800 modeli, yani fabrika çıkışı koymuşlar 2. kartı, HP neden böyle saçma bişey yaptı onu hala düşünmekteyim.

• 3d uygulamalr için kullanılıyor edge blending denilen bir olay için her kartı bir projektöre bağlanarak yapılan bir uygulama

tofaş bursa fabrikasında sanal oda için böyle bir iş istayonu kullanmıştık cam perde üzerine 2 adet projektörle 3d araç görüntü yansıtıp tasarım üzerinde değişiklik vs işler yapılıyordu. kartlar quadro 5800 dü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.