Şimdi Ara

cift recevier tek lnb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim evde skystar tv kartım var ve 1 adet canak lnb var onla turksat 1c izliyordum daha sonra eve bi seg dvb uydu alıcı aldım ona bagladım bu anten cıkısını benim sorunum bu tek anten cıkısıyla 2 reciverdan birden bi cogaltıcı yardımıyla izleyebilirmiyim yani ciftli lnb almadan herkes çiftli lnb diyo bütün satan yerler ama bazılarından ögrendigim kadarıyla frekansı bozmadan ikiye bölebilen bi ayırıcıyla tek lnbyle izleyebiliyormusun sonucta merkezi sistemi olanlarda öyle yapması lazım deil mi?ve izleyebilirsem hangi aleti almalıyım bunun için? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.....

• Çiftli LNB daha iyi olur. Basettiğin bölücüler tehlikeli olabilir. Özellikle tv kartları için önerilmiyor.
  • saolsaın arkadaşım bir şey daha soracam bende 2li 5-900 mhz 2li splitter diye bir sey vardı onu denedim 2sini takınca her ikiside calısmıyo ama tekini cıkarınca öteki calısıyo abi bu alet o dediginiz alet deil mi o ise neden calısmıyor eger deilse ne almalıyım su anda ciftli lnb ve catıdan kablo yaptıracak param yok simdilik idare edene kadar böyle bir çözüm bulmalıyım..ilgine teşekkür ederim....
  • 1 girişi 2 çıkışı varsa o dediğin odur. Şimdilik onu kullanabilirsin.
  • evet ölede ama ikisini takınca görüntü alamıyorum her iki uydu alıcıdada(seg dvb ve skysatrda) ama birini cıkardımmı ötekinden görüntü alabiliyorum bunu sebebi ne olabilir anlamadım ben bu işi zaten skysatrda ilginç bi sorun var sadece turksat 1c yi cekiyor alttan kabloylka oynadımmı anca eurisiat 1 kanallarını cekiyo offf ya
  • Hem LNB ile hem splitter ile ilgili sorunlar var. En yakın zamanda çiftli lnb almanda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanunal -- 6 Eylül 2005, 2:28:46 >
  • çok saol arkadaşım valla yardımların için ben yatıyorum her şey için gene saol....
  • Önemli değil... Sen de sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.