merhaba ben de bu telefonu alalı bir ay oldu.daha ilk günden mesajlarım gitmemeye başladı.garantüye göderdim bi sorun yok deyip geri yolladılar. tekrar aynı sorun oldu.henüz telefonu kullnmak nasip olmadı.çift sim kartlı almakla hata ettiğimi düşünüyorum.yazılımda mı hata var ya da birtek benim telefonla mı ilgili anlayamadım. acaba aynı sıkıntıyı yaşayan başka mağdurlar var mı diye merak ediyorum.
ben de almayı dusunuyorum ama,zaten fazla bır beklentim yok.nokıa gıbı kendı kendıne sasırıp kasıp durmasın yeter yanı.bir de nokıa androıd gibi değil kimse adam yerıne koyup uygulama yapmıyor nokıa ya.hiç bişey yok kısacası.ama kamerası guzel.desire sv de oyle mı bilmiyorum.android telefonlarda kasma donma oluyo mu ?
BİR SÜREDİR KULLANIYORUM ...HTC TARZI OLAN BİR MAKİNE ...HERKES ANLAMAZ ...S3 MİNİ DEN İYİ BİR ÇOK ÖZELLİĞİ DAHA İYİ...GAYET MEMNUNUM ...ON NUMARA TELEFON ...
vay, çocuklar, en yüksek indirim kaçırmayın: bir ucuz telefon satın almak, ücretsiz bir PS3 olsun. çok believabe ve değerli:http://rmz.co/fNhu
Mesajlarınız gitmiyosa ayarlardan hakkında kısmına girip güncellemeyi yükleyin. Bende sürekli sd kart çıkarıldı diyo sizde de oluyo mu?
hayılrı olsun:))
aldgmdan berı mesaj gondermıyor 3 kez garantıye gıttı sorun yok deyıp gondrıyolar alay eder gıbı daha kullanamadk telefnu yazıklar olsun
bu telefonu almayı düşünüyorum ama gerçektende mesajda sorun oluyomu yoksa güncellemeyi indirmek ve htc kullanmayı bilmeklemi alakalı ?
Kardeşim bir süredir kullanıyor ve çok memnun. Zaten HTC tarzı bir makine ayrıca s3 miniden bir çok özelliği daha iyi, gayet memnun yani
mesaj sorunu çekenler ayarlara gır hakkındaya gır yazılımı guncelle mesaj sorunu cozuluyorr
merhaba arkadaşlar ben de 1.5 yıldır bu telefonu kullanmaktayım. telefon fiyatına göre gayet iyi yalnız bazı sıkıntıları var, arkadaşların dediği gibi mesaj sorunu var toplu mesajlarda zaman aşımına uğraya biliyor buda sizi mağdur edebilir (örneğin toplu olarak gönderdiğim cuma mesajları cumartesi gidince ... siz anladınız :D) ayrıyetten batarya sorunu var şöyleki, batarya çabuk bitiyor heleki çift simkart kullanıyorsanız telefon hiç kullanılmasa bile yarım gün içerisinde bitebiliyor yinede fena sayılmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme