Şimdi Ara

çift tepsili lazer yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • a5 ve a4 ayrı ayrı tepsisi olan .en azından xeroxlarda olduğu gibi önden ayrıca kağıt girişi olan.

toneri uzun giden kapasitesimi fazla olur artık nasık olcaksa haznesi mi çabuk dolmaz uzun gitsin yani.

chip işiyle uğraştırmayacak samsunglar öyle sanırım.

lazer yazıcı tavsiyesi istiyorum.

genelde a5 bazende a4 basıyorum .günde yaklaşık 40 adet a5 10 adet a4.

• Lazer yazıcı istemenizdeki sebep eğer maliyet ise Epson BX935FWD modeline bakabilirsiniz çift tepsili inkjet bir yazıcıdır ancak maliyeti uygundur siyah kartuşu 50 tl 1000 sayfa siyah renkli kartuşları 32 tl 775 sayfa renkli baski verir ve dokunmatik ekran özelliğine sahip yazıcı-tarayıcı-fotokopi-fax dublex baskı flash bellek, kart okuyucu, emaile tarayabilme gibi özellikleri vs var. İnternetten çok daha detayli olarak inceleyebilirsiniz.
  • o modeli satan bi satıcı bulamadım .yeni bir ürün sanırım.

renkli olmasına gerek yok. basit hızlı dolumu rahat bi makina olsun yeter benim için.
  • Vatan bilgisayarda, mediamarktlarda satiliyor ürün oralarda görmüştüm ben 925de olabilir 935 tam hatırlamiyorum aynı ürünler zaten. Dolumuda kolay dolum kartuşlarını aldıktan sonra baskı maliyetiniz 0.01 kuruşa kadar düşüyor zaten =) Renklide karınız oluyor :D
  • BROTHER HL-2130 LAZER YAZICI

xerox 3140 la bu ürünü mukayese edebilecek varmı acaba. tam dolu toner le geliyormuş orjinal toneride 35 tl miş doldurmaya 20 tl veriyorum .bazen düzgün de olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

BROTHER HL-2130 LAZER YAZICI

xerox 3140 la bu ürünü mukayese edebilecek varmı acaba. tam dolu toner le geliyormuş orjinal toneride 35 tl miş doldurmaya 20 tl veriyorum .bazen düzgün de olmuyor.

2130 en kolay dolan makinadır. ama çift tepsi yok.yok derken ana tepsinin altında başka bir tepsi yok yani el ile a5-a4 besleme ünitesi var.toneri ucuz FAKAT o yazıcının toneri tam dolu hali ile 700 sayfa çıktı alıyor.
    xerox'a gelirsen 2500 sayfalık toner kullanıyor çok iyi bir makinadır.şahsen lazerde favorilerimde dolum konusundada bir sıkıntı çıkartıcağını zannetmiyorum.tavsiyem xeroxtan yöne olur.
  • İki farklı kağıt hazneli yazıcı aramaktayım. İki kağıt haznesi A4 kağıt alacak uygun yollu bir cihaz arıyorum. İki tepsisine A4 kağıt alacak uygun yollu bir cihaz arıyorum. 1 tepsiyi hazır irsaliye şablonu olarak kullanacağım. Diğer tepsi ise boş A4 kağıt yazdırmak için istiyorum. Nokta atışlı yazıcıdan kurtulmak amaçlı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.