Şimdi Ara

Çift tıklama sorununa en dayanıklı oyuncu faresi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan razer deathadder 2013 kullanıyorum bu çift tıklama olayından bıktım 2. kez servise yolladım cihazı bi fareye 200-250 lira veripte 5 ay sonra servislerle uğraşmak istemiyorum önerebiliceğiniz bu soruna karşı dayanıklı oyuncu faresi var mı? Fiyat önemli değil kablolu tercihim.

• şu tıklama konusunda logitechden hep şikayet ediyorlar bence logitech dışında bir şey bakabilirsin ama steelseries rival öneririm
  • Steelseries sensei öneririm.Fiyat fazla dersen raw olanına bakabilirsin.Rival da kötü değildir.
  • Hocam SteelSeries'de aynı problemin olmayacağınımı sanıyorsunuz ?, aynı problem SS'de de mevcut.. Corsair'ın oyuncu mouselarına bi göz atın dilerseniz.
  • XeeenRipper X kullanıcısına yanıt
    macbook kullandığım için corsair alamıyorum malesef corsair in mac os x desteği yok çok hoşuma gitmişti oysaki , logitech veya steelseries arasından tercih yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 13 Ocak 2015; 21:31:58 >
  • Merak ettim ne ki bu çift tıklama olayı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melankomik kullanıcısına yanıt
    switch bozulması 1 kere sol tık yaptğın halde bunu çift gibi algılıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klavye ve faresi önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Logitech G502-G402 ye bi göz atın,switch lerini değiştirmişler di söz de yeni nesil de şuana kadar bir problem ile karşılaşanı görmedim şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeeenRipper -- 14 Ocak 2015; 19:47:38 >
  • XeeenRipper X kullanıcısına yanıt
    Logitech yeni serilerinde 20 milyon tıklama ömürlü switchler kullanmaya başladı. Ama gelin görünki onlar bile max 2 sene dayanıyor. O yüzden mouse ömrü olarak (çokca oyun oynayanlar için) garanti süresi kadar olduğu düşünülmeli ve bütçe ona göre ayarlanmalı.
  • Hocam sonuç olarak diğerlerine göre biraz daha uzun ömürlü, güzel kullanılırsa yani...
  • Nası basıyonuz abi de bozuluyo :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün mouseler aynı sıkıntıyı yaşatır sizlere. Iyi kotu diye birsey yok. Teknoloji şans işidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moba türü oyun oynadağım için oldukça zorluyor fareyi

elbette hepsinde aynı sıkıntı olur ama en azından 1 sene dayansın yani şans olayına da inanmıyorum merdiven altında yapılmıyor bunlar hepsi test edilip de satışa çıkıyor evladiyelik mouse aradığım yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.