Şimdi Ara

ciftlikzamanı ile ayda 1000 tl kazanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir site, yatırmınızın karşlığını bir ayda alıp kara geçebileceğiniz bir site.
    çiftlik.im ve maden.im benzeri ama onun gelişmiş versiyonu.üçünde de hesap açıp ayda en az 1000 lira kazanabilirsiniz.

Çiftlik Zamanı Nedir?

Çiftlik Zamanı bir çiftlik oyunudur. Oyun içinde hayvanlar satın alarak bu hayvanların günlük ürettiği besinleri toplayıp; kâr elde edebilir, bu kârınızı gerçek paraya dönüştürebilirsiniz.

Çiftlik Zamanında Nasıl Para Kazanabilirim?

Para kazanmak için oyun içinde geliştirebileceğiniz birçok strateji mevcut. Yatırım oranınıza ve izlediğiniz stratejilere göre kâr oranınızı arttırabilirsiniz.

En basit haliyle, mağazadan Tavuk, Koyun, Keçi veya bir İnek satın almalısınız. Satın almış olduğunuz hayvanlar 30 gün boyunca her gün üretim yapmaktadır. Bu üretilen besin kaynaklarını sisteme satarak altınlarınızı TL'ye çevirebilirsiniz.

Örnek vermek gerekirse, satın aldığınız bir Tavuk 30 gün boyunca yaşamakta olup, 30 gün boyunca her gün 1 adet yumurta üretmektedir. Yumurtalar rastgele zaman dilimlerinde Tavuk Çiftliğinizde birikir. Biriken yumurtaları toplayarak Yumurta deponuzu doldurabilir; topladığınız yumurtaları sisteme satarak kâr elde edebilirsiniz.

Mağaza sayfasından satın almaya uygun hayvanlara göz atabilirsiniz.

Bir Hayvan Satın Aldım, Şimdi Ne Yapacağım?

Tebrikler, artık siz de bir çiftçisiniz!

Satın almış olduğunuz hayvan çiftliğinize otomatik olarak gelmektedir.
    Örneğin bir Koyun almış iseniz menüden "Çiftliklerim" kısmına tıklayarak "Koyun Çiftliğim"'i seçebilir ve çiftliğinize gidebilirsiniz, hayvanınızı görebilir ve kontrol edebilirsiniz.

Hayvanlar ve Üretim Süreleri?

Hayvanlarınız aldığınız tarihten itibaren 30 gün süre boyunca çiftliğinizde yaşamakta ve üretim yapmaktadır. (İnek hariç) Bu 30 gün boyunca her gün minimum 1 olacak şekilde üretim sağlamaktadır.

Bu üretimler hayvanınızın durumuna göre rastgele saat dilimlerinde yapılmakta olup 24 saat boyunca taze bir şekilde çiftliğinizde toplamanız için durmaktadır. 24 saat içinde hayvanınızın üretimini toplamaz iseniz besin tazeliğini yitirdiğinden dolayı çiftliğinizden kaybolaca ve o gün ki üretimden herhangi bir kazanç sağlamayacaksınız.

Mağazada Bazı Hayvanların Üretimleri 1-3 olarak gözükmekte, Bu nedir?

Bu şekilde gözüken şimdilik 2 hayvan mevcut. Koyun ve İnek.

Bir Koyununuz satın aldığınızda Koyununuz 30 gün boyunca rastgele olarak, günlük Minimum 1, Maksimum 3 adet yün üretmektedir. Bu üretimler tamamen rastgele olmakta olup, bu üretime hiçbir şekilde müdahale edemez veya ek bir şey satın alarak üretimi güçlendiremezsiniz.

Ancak bir İnek satın aldığınızda işler biraz değişiyor. Satın almış olduğunuz İnek sınırsız süre boyunca yaşamakta olup, satın aldığınız günden itibaren 10 gün boyunca maksimum 1 kova süt üretmektedir. Bu 10 gün süre sonunda İneğinizin üretimi tamamen durmuş olup, üretime devam etmek için İnek Çiftliğinizde bulunan Çiftliğimi Yönet butonuna basarak yönergeleri takip edebilirsiniz.

1 Altın Kaç TL'dir?

1 Altın 1 TL değerindedir.

Minimum Para Çekme Limiti Nedir?

Kasa bakiyeniz minimum 15 Altına ulaştığında para çekim işlemi yapabilirsiniz.

ciftlikzamanı ile ayda 1000 tl kazanın
    https://ciftlikzamani.com/?r=educator

• ewetarkadaşlar sistem tıkır tıkır çalışıyor. üye olmak para yatırmak çok kolay. daha 1 haftalık sistem... bol kazançlar yardım için

yildizmeh1@hotmail.com

https://ciftlikzamani.com/?r=mehmetsamet

https://getmyads.com/r/699821
  • silinebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.