Şimdi Ara

Çiğ köfte bayiliği almak üzereyim.. Görüş ve Önerilerinizi Bekliyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
282
Cevap
9
Favori
106.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ölmezler çifköfte a.ş var harika adamlar her yere servis yapıyor. :D
  • O Ses.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komagene
  • Adıyamanlı çiğ köfteci ömer usta

Elazık çiğ köfte
  • oses isim hakkı talep etmiyor
    www.osescigkofte.com.tr
    404 Not Found
    http://www.osescigkofte.com.tr/sayfa/franchising
  • Beka çiğköfte 2009 dan itibaren imalatını yaptıgımız ve kendi magazalarımızda sattıgımız mukemmel lezzeti bayilik ile tüm türkiyeye dagıtıyoruz çok karlı bir iştir yüzde% kar marjı ile çalışırsınız düşük sermaye ile kendi işinizi kurun bayi kurulum paketini inceleyin az bir sermaya ile hemen kazanın.

http://www.bekacigkofte.com/

http://www.bekacigkofte.com/?pnum=7&pt=BAY%C4%B0%20KURULUM%20PAKET%C4%B0

• uzun zaman sonra bir bilgi gereği yeniden foruma girdim :) biraz konuyu hortlatmak gibi oluyor ama o kadar çok özel mesaj gelmiş ki yazmak zorunda kaldım , işimden memnunum allaha şükür , şuan 4 tane bayiliğim oldu bulunduğum ilde , işlerim güzel kazancım güzel herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: midnight18

uzun zaman sonra bir bilgi gereği yeniden foruma girdim :) biraz konuyu hortlatmak gibi oluyor ama o kadar çok özel mesaj gelmiş ki yazmak zorunda kaldım , işimden memnunum allaha şükür , şuan 4 tane bayiliğim oldu bulunduğum ilde , işlerim güzel kazancım güzel herkese tavsiye ederim.

Parayi kazandin forumu unuttun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş tatlısese sakın bayi olma pkkya para kazandırmış olursun
  • Komagene bence iyi bizim burda her ayin 15 i kampanya yapiyorlar(%50 kampanyasi olmasi lazim ya da 10 liralik aldiysan 15 liralik veriyolardi galiba)Adamlar.cigkofte satarken yavas olmasin diye hazir paketliyor onceden cunku cok kalabalik oluyor

Edit:2011 konusuymus yuhbi de o kadar yazdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonymous1907 -- 16 Nisan 2014; 18:08:59 >
  • Komageneyi ilk defa duydum avcilarda yok hic sanirim. Ben en cok igsnin yaninda adiyamanli var onu seviyorum rengi bile bi baska

• midnight18 M kullanıcısına yanıt
    izmirin neresi? geleyim yazın yemeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: midnight18

uzun zaman sonra bir bilgi gereği yeniden foruma girdim :) biraz konuyu hortlatmak gibi oluyor ama o kadar çok özel mesaj gelmiş ki yazmak zorunda kaldım , işimden memnunum allaha şükür , şuan 4 tane bayiliğim oldu bulunduğum ilde , işlerim güzel kazancım güzel herkese tavsiye ederim.

Aylık net ne kadar bırakıyor bu iş , risk almaya değer mi ? Tutmama şansı da var
  • çiğ köfte furyasına bak be amma ekmek çıkıyor.
  • 4 tane bayin var he

• Nerdeyse hepsini denemiş biri olarak ömer usta veya adıyaman hepsini ezer geçer battalbey felan deneme hiç lezzet yok..
  • Adam iki seçenek vermiş herkes başka bir şey söylüyor.
    Bence aralarından Komagene daha iyi iş yapabilir.
  • İstanbulda açıyorsan bi ziyaretine geliriz hocam
  • Seçimim Battalbeydir.
    Komagene ile Tatlıses arasında seçim yapmamı istersende Komagene derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Chinaskii -- 16 Nisan 2014; 19:23:18 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.