Şimdi Ara

Çiğköfteci ile 1 lira için kavga etmiştim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esenler otogarda telefonumu şarj etmem gerekiyordu, çiğköftecinin içinde 1 lira atılıp şarj eden makinelerden vardı. Başta parayı attım geri verdi ve ben de nasıl çalıştığını sordum. Düğmeye basıp öyle atmamı söyledi. Düğmeye basıp attım, parayı aldı ama soketi taktığımda şarj etmiyordu. Tezgaha gidip şarj etmediğini söyledim ve yaklaşık 10 dakika konuşma sonucu 1 lirayı geri almaya adamı ikna edemedim.( Buradaki diyaloglar oldukça uzundu çoğunu ben de hatırlamıyorum.)

En son çıkarken benim bağırmam sonrası üstüme saldırdı. İki kere itti. Kesinlikle benden güçlüydü. Boyu da benden uzundu. Yaşı 25-30 arasıydı(ben 19 yaşındayım).Yere düşecekken boynuna sarıldım ve beraber yere düştük. Bu benden önce kalktı ve tekme atmaya çalıştı ama dayılar araya girdi ve isabet ettiremedi.

Sonra çıkıp dükkanın önünde sigara yaktım. Çok sinirliydim. Dükkandan 5 kişi çıktı biri "nerede lan o" diye bağırıyordu. Muhtemelen beşi de kürttü. Yani bıçaklanmam yüksek olasılıktı. Zekamı kullanıp farketmemeleri için önce hızlı hızlı yürüdüm mesafeyi açtıktan sonra depar atarak metroya kendimi attım.

• Yaşın ufak diye ezmiş ezerek paranı gasp etmiş normal . Yüzünde tüy bitmeye baslayinca gözlerinde kırışıklık olusmaya baslayinca yani büyüyünce parayı geri almayı öğrenirsin
  • Kalitesiz csb puanım

10/2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endurable -- 3 Şubat 2020; 10:50:36 >
  • Canım kaç gündür çiğköfte çekiyor parasızlıktan yiyemiyorum of ulan ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.