Şimdi Ara

Cihaz alabilmek için Toplam ödemelerim en az 250 tl olması gerekiyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdıgım gibi türkcellde bugün bunu söylediler 6 aydır kullanıyorum faturam 30 tl geliyor aylık 180 tl oldu 3 ay daha fatura ödemem gerekiyormuş ben bi çakallık düşündüm acaba mobil ödeme yapsam ve bu ay toplam ödenmiş olan faturaları 250 tlye denk getirsem bu cihaz alma işlemlerinde bi sorun yaratırlarmı bu şekilde deneyen varmı hiç :)

• Benim puan 5150'ymiş Turkcellde telefondaki bayan İPhone 6 Plusta dahil tüm üst seviye telefonları alabilirsiniz dedi ama 24 ay taksite girmek ne kadar mantıklı onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 2 Kasım 2015; 17:17:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Benim puan 5150'ymiş Turkcellde telefondaki bayan İPhone 6 Plusta dahil tüm üst seviye telefonları alabilirsiniz dedi ama 24 ay taksite girmek ne kadar mantıklı onu bilmiyorum.

Ben de bütün telefon modellerinden istediğimi alabiliyormuşum,
    Ama 24 ay bağlı kalmak mantıklı değil,
    2 sene dolana kadar zaten yeni model çıkıyor,
    Ve normal paketten vermiyorlar cihazı,ille de internetli bir paket seçmelisin,yani paket içşn daha fazla para ödeyeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 ay hıc mantıklı değil hem faturayı yükseltıyolar hem 24 ay kalıyosun.tekno kredılere bakın.ben avea'dan tel almak ıstedım sony z3 24 ay 2900.profilodan aldım iphone 5s akbank tekno kredıli 12 ay 2445 lira toplam. tel ücreti 2200.
  • Puan yetmediğinde şöyle birşey oluyormuş.Örneğin 3000 limit puan gerekli sizde 2800 limit puan var.Bu sefer sizden 200 puan a karşılık 200 tl önden ödeme istiyor. Peki merak ettiğim bu ödenen miktar 12 ay için hesaplanan taksitlerden düsüyor mu?
  • Arkadaşlar turkcelle yeni geçtim, taksitle cihaz alabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 gün içinde 20 tl bulmam lazım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.