Şimdi Ara

Cihaz satildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 30/3/2015 tarihinde Teknosadan 1599tl ye aldığım bu cihaz ile uzun bir garanti geçmişimiz oldu cihaz her seferinde iade isteğiyle gitti çünkü fiyatı ben aldıktan sonra düşmüştü fakat iadesi yapılmadı. İki kez parça değişimiyle döndükten sonra bir defa yenisiyle değiştirildi, kısa süre sonra yan şarj kapağı çıktığı ve ekranı oynadığı gerekçesiyle yeniden iade talebinde bulundum ekran değişimi ve yan kapak değişimi yapıp 15/9/2016 tarihinde cihazı teslim ettiler. Cihazı sadece bir defa denemek için açtım hiç kullanılmadı çünkü bana telefon değil para lazım kendim idareten başka bir telefon aldım ve onu kullanacağım. Aslında tüketici hakem heyetine gitsem para iadesi de alabilirim ama önceki servis kayıtlarını kaybettiğim için gidemiyorum yoksa tam para iadesi almam kesindi sanırım.

Fiyat olarak kısa bir araştırma yaptım az kullanılmış garantisi süren temiz cihazları 900-1000 lira civarında satıyorlar. Benimkisi durum olarak onlardan çok daha iyi ekran jelatini dahi üzerinde şuan hiç çıkarmadım sadece arka kasasında serçe parmağın tırnağından daha ufak bi çizik gördüm şuan beyaz olduğu için inceleyerek gözüküyor o da ancak. 900 lira dedim fiyat olarak ama pazarlıklı hali gibi düşünün bunu 950 yazmıyorum hiç o toplara gerek yok.

Çekmeköy Taşdelen'de elden teslim edebilirim ya da Salı, Cuma, Cumartesi günleri kargolayabilirim.

Garanti belgesi, teknik servis formu, kutu, şarj aleti, kulaklık hepsi verilecek ama kulaklık biraz eski onu hiç değiştirmedikleri için haberiniz olsun.

Cihaz satildiCihaz satildiCihaz satildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi compactdisc -- 1 Nisan 2017; 12:43:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İsteyene daha fazla fotoğraf atabilirim mobilde olduğum için zor oluyor şuan. Benden yana çekinceniz olmasın üniversite öğrencisiyim sorunsuz güzel bir satış olur inşallah Allah utandırmasın.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İyi akşamlar 650tl uyarsa yarın akşam cihazı alabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.