Şimdi Ara

Cihazıma nasıl ses sistemi bağlıycam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde optik ses çıkışlı android boxım var ben bu cihazıma nasıl ses sistemi bağlıyacam logitech z506 düşünüyorum 5+1 ses sistemi alsam filmlerden ayrı ayrı ses gelirmi ve bağlayabilirmiyim.

• Z506 da optik giriş yok. Optik bağlantı için Z906 alman gerek. Z906 ile optik bağlarsan istediğin sesi alırsın.
    https://www.logitech.com/tr-tr/product/speaker-system-z906
  • tv için z506 onermem ben pc de kullanıyorum hoparlör açıkken yaptığı vızıltı sesi var ses kaliteside çok iyi denemez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Logitech ses sistemi kullanıcısı olarak önermiyorum Nedeni ise x-530 model 5+1 ses sistemimin bozulması üzerine servis arayışına girdim ve genel merkezlerini aradım.Yurtdışı bir bağlantı çıktı; servis hizmetinin olmadığını ve hatta istememe rağmen parça temin edilemediği söylendi. Parçayı Abd den aldırabileceğimi söyledim o da imkânsızmış. Sadece garanti süresi içinde değişim imkânı var o da 2-3 yıl. İnternette İstanbul Ümraniye'de 2, Yenibosna'da 1servis görünmesine rağmen yetkili servis değil. Başka alternatiflere bkmanızı öneririm.
    Benim ses sistemimi yaptıramayınca aynısından çok uygun fiyata 2.el almak zorunda kaldım. Fiyatlar ise 200-300 civarından başlıyor x-530 için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.