Şimdi Ara

cikcik.com okey engelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle sorunum evde gereksiz şekilde cikcik oyun uygulamasının önüne geçilmez adamlar ne oyun yapmışlarsa bir türlü engelleyemedim host dosyasından engellemeye çalıştım hep siteye giriyor hem oyuna giriyor sonra bunun bir client uygulaması oldugunu çözdüm modemden engellemeye çalıştım az daha modemi kilitliyorum olmadı 256 renkte çalıştır falan kafi degil hemen çözüyorlar bi çözüm yolu internette var ama o eski sistemler için windows 7 için gerekli bu konuda bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum
    client deny yapmamız lazım

• modem ne marka ,url filtering ozelligi var mi?
    hosts dosyasi ile engelleyebilirsiniz dogru ayarlari yaparsaniz.
    wireshark kurun. monitor etmeyi baslatin.
    okey programini calistirip server'a baglandiginda wireshark'i durdurun ve wiresharkta filtre kismina dns yazin ve apply deyin.
    hangi domain'e girmeye calistigina bakin. o domain adresi icin hosts dosyasina 127.0.0.1 girin ip olarak.

ek: simdi biraz inceledim
    hosts dosyasına
    127.0.0.1 anaprog.cikcik.com
    127.0.0.1www.cikcik.com
    127.0.0.1 okey80.cikcik.com
    127.0.0.1 yedekprog.cikcik.com
    bunları yazın
    bir de
    dos-prompttan
    route add 88.255.81.0 mask 255.255.255.0 1.1.1.1 metric 1 if 1
    girin tamamdir,
    sadece hosting'de host edilen bir kac web servisine daha erisemeyebilirsiniz , alternatif olarak aile koruma sifresi vs kurarsaniz onlarla da engelleyebilirsiniz sanirim.

route add komutundaki metric 1 olacak ama if sizin ethernet interface IDsi, 1 degil baska bir deger de olabilir.
    silmek icin route delete 88.255.81.0
    diyebilirsiniz, sanirim surekli kalici olarak eklemek icin sonuna -p koymak gerekiyordu.
    route komutunun gerekli olmasi oyunun icine direct sunucu iplerinin developerlar tarafindan kodun icine yazilmasindan dolayi gerekmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisngn -- 27 Haziran 2011; 21:22:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.