Şimdi Ara

Ciklet baliklari birbirini yer mi ? Acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sorum cok basit akvaryumu olan arkadaslarin yardimlarini bekliyorum. Ciklet baliklari birbirlerini yermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yemez ama saldırır

• Dünyadaki türlerin %99'u kendi türlerinden olan türleri "aç olmadıkları sürece" yemezler. Bir insan, aslan, kaplan, kedi, köpek aklına gelen bütün canlıları düşün, hiç biri birbirini durduk yere yemez. (İnsan türü hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

yemez ama saldırır

Hocam 5 baliktan 3 tane kalmis geriye 2 tanesi cok buyumus 1 taneye saldiriyo kuyrugu solungaclari gitmis digerlerinki gibi buyuk degil.bi akil ver neyapmaliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

quote:

yemez ama saldırır

Hocam 5 baliktan 3 tane kalmis geriye 2 tanesi cok buyumus 1 taneye saldiriyo kuyrugu solungaclari gitmis digerlerinki gibi buyuk degil.bi akil ver neyapmaliyim.

hepsi birbirini yer bir tane sağ cıkar balık alırken arastırmak lazım hocam o yizden bende aynı hataya düştüm

• Ac kalma ihtimalleri var cunku birader calisiyo yem vermeyi unutuyo olabilir birazda umursamaz zaten. Bu baligi kurtarmamin bi yolu varmi ayri bi yeremi alsam kendini rejenere edermi

• Ciklet balığı dediğin şey "Cichlid balığı" ise yavrularını yemezler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

yemez ama saldırır

hepsi birbirini yer bir tane sağ cıkar balık alırken arastırmak lazım hocam o yizden bende aynı hataya düştüm

Iste birader arastirmadan aldi bi anlik hevesle simdide durum boyle gunden gune 1 tane 1 tane azaliyolar

• Ciklet ver ona

• balik bu baskan sari prenseshttps://galeri7.uludagsozluk.com/237/sarı-prenses_352622.jpg

Edit: bit.yl linki verilmiyo sanirsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 6 Temmuz 2016; 13:07:58 >
  • Büyükler çok küçük yavru olanlarını öldürüyor ama biraz kaçabilecek boyuna geldiklerinde bir şey yapamazlar.

Bazen hırçın olanları kafa atıp yaralar. Yaralanan balıklarda genelde mantar oluşumu gözlenir. İyileşmez ise diğerleri kuyruğunu yerler çok yaşayamaz ölür.

Akvaryum küçük ise stres yapıyor da olabilirler. Küçük akvaryuma 8 10 ciklet atmak kavgaya ölüme davetiye demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAITAMA kullanıcısına yanıt
    Hocam cok guzel yazmissiniz elinize saglik aynen dediginiz gibi kuyrugunu solungaclarini felan yemisler surekli saldirmaya calisiyolar ama diger balik kaciyo. Onerin varmi baligin yasayabbilmesi icin

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Yaralı olanı ayırmanız lazım. Akvaryumcudan mavi damla ilaçlardan ve mantar ilacından alıp suyuna damlatın. Hasta balığı koyduğunuz yerde Filtre Vs çalıştırmayın ki ilaç etki etsin. 2 3 güne bir suyun bir kısmını değiştirip yine ilaç damlatın. Genelde ölüme daha meyilli oluyorlar ama bir ihtimal kurtulabilir. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAITAMA kullanıcısına yanıt
    Hocam allah razı olsun dediklerini yapicam gelismeleride burdan eklerim insallah kurtulur

• Çok yanlış bilgi veren olmuş,önce akvaryumun hacminden haber ver.Eğer akvaryumun hacmi küçükse tok olsalarda aç olsalarda yer kavgası yapıp birbirlerini öldüreceklerdir
  • Hocam kac litre bilmiyorum ama 50cm e 50 kup seklinde bir akvaryum. Biradere bi arkadas baliklarin karni içine göçmüş bu akvaryumda hastalık var demis ama nederecede dogru bilmiyorum

• quote:

Hocam kac litre bilmiyorum ama 50cm e 50 kup seklinde bir akvaryum. Biradere bi arkadas baliklarin karni içine göçmüş bu akvaryumda hastalık var demis ama nederecede dogru bilmiyorum

Hocam balıkların boyları ne kdar yavruysa skntı olmaz ama balıklar erişkinse o akvaryumda kavga çıkar.Evet doğru olabilir karnının içine göçmesi parazit belirtisi
  • Ölü olanı yerler kılçıklarıyla birlikte. 100 litreden küçük akvaryumda birbirlerini öldürürler. 100 üzerinde büyük balık küçük balığı kovalar. Arada kavgalar olur. Ölümler çok yaşanmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.