Şimdi Ara

çıkma teklifi için en uygun cümle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulan ben de diyosa daha neyin teklifini yapıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathulazam

içinde gezdirmek istiyorum de

• quote:

Orijinalden alıntı: BiKey1907

quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

karşılıklı bir şeyler hissediyorsanız öyle saçma bir cümle kurmaya gerek yok bir anlık yakınlıkla sevgili olursunuz zaten.

kardeş diyelim ki karşılıklı bir şeyler hissediyoruz ve herşey iyi gidiyor ama kız illa bir teklif bekliyor, işte o zaman ne demeliyiz..

ona bu yaptıgının onur kırıcı oldugunu söyle
  • Çıkışak mı de
  • sevgilim olmanı istiyorum
  • Kızlar her şeyi elde eden erkekleri sever, marjinalliği sever, aykırılığı sever. Eğer kız sizin sınıftansa, dershane tabi.. Okul olmaz. Samimi bir hocayla anlaş böyle böyle diye, tam ders anlatılırken hocanın lafını kes ve, onun sırasına doğru git, benimle çıkmalısın de, sizin sınıftan değilse, bir sinemaya götür, filmi yürüten adama biraz para ver anlaş, romantik bir film olsun ama, film ilerlerken birden ayağa kalk ve seni seviyorum de, sarıl.. veya git benimle çıkarmısın de, o da bilmem desin bidaha yüzüne bakmasın
  • Eğer yan yanaysanız , romantik bi anda , yada böyle koşup çoşup eğlendikten sonra bi an kızı durdur , ellerinden tutup gözlerine bak "seni seviyorum" de , aynen cevap gelirse öp-sarıl-falan fişman . sonra yine sağda solda koştura koştura gezerken "biz sevgili mi olduk , uyy ben seni yerim" gibi bi kaç laf ettikten sonra kangaraculeyşıns artık sevgilisiniz !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

Gündür bir çiçek alınır, gün içerisinde güzel vakit geçirilir ve akşam şu mesaj atılır,,,
    quote:

Bugün sana bir çiçek aldım, belki basit bir çiçek ama.... Üstüne sewgimi serptim, kokusunuda senin kokun yaptım. O çiçeğe bak, gözlerini kapat ve kararını ver. . .
    Benimle el ele bu yolda varmısın? yarınlara umut, geliceğe umut hep benimlemisin...

Cümle biraz daha değiştirilebilir tabiki, %90'da işe yarıyacaktır.

Bu ne ya sevgimi serptim yarınlara umut falan
    Konuyu açan arkadaşım erkeksi bi laf söylemen lazım o an kro,maço tarzı değil ama yanlış anlaşılmasın.
    böyle derin bi anlam olucak ama çiçek böcek katmayacaksın işin içine.

klişedir bu işler ya kız hoşlanır erkek hoşlanır.erkek bi adım atar teklif eder kız kabul eder.
    çıkmaya başlarlar bir buluşma iki buluşma üç dört...çiçekler böcekler sevgi sözcükleri havalarda uçuşur kız mutludur erkekte mutludur sonra gün gelir mutluluk azalır,azalır,azalır hiçbişey fayda etmez.alışkanlık olur artık.
    sevgi devam eder;heyecan bitmiştir.
    Böyle sıradan insanlarla sıradan ilişkilerin olduğu dünyada benim bitmeyen heyecanım olup bütün bu klişeleri yıkmaya ne dersin ?

su anda aklıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 11 Eylül 2011; 3:29:47 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Ulan ben de diyosa daha neyin teklifini yapıcan

quote:

Orijinalden alıntı: onur3014

quote:

Orijinalden alıntı: BiKey1907

quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

karşılıklı bir şeyler hissediyorsanız öyle saçma bir cümle kurmaya gerek yok bir anlık yakınlıkla sevgili olursunuz zaten.

kardeş diyelim ki karşılıklı bir şeyler hissediyoruz ve herşey iyi gidiyor ama kız illa bir teklif bekliyor, işte o zaman ne demeliyiz..

ona bu yaptıgının onur kırıcı oldugunu söyle

• Balgam at ama dikkatli ol hayalarına vurmasın
  • quote:

Olay budur
  • Co pilotum olur musun ?
  • Benimle evcilik oynar mısın de.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.