Şimdi Ara

Çıkmış ve Çıkacak Kinect Oyunları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
374
Cevap
1
Favori
42.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ba9ur

Fighters Uncaged bunu oynayan var mı

Oynamadım ama ign,gametrailers gibi siteler çok düşük not vermiş.
  • Kinectimalsın bir çok özelliği nintendogsun birebir kopyası olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Kaplan, arslan ve benzeri hayvanlardan birini seçip onunla oyunlar oynuyorsun işte. Temizleyip yemek falan yedirebiliyorsun. Senin yaptığın hareketleri tekrar edip kendini geliştirebiliyor. Zevkli ama biraz fazla çocuksu...

Çocuksu olması sorun değil benim açımdan. EyePet bile bana güzel gelmişti PS3'de. (:

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Kinectimalsın bir çok özelliği nintendogsun birebir kopyası olmuş.

O kadar olsun canım. Bu tarz bir oyunda zaten pek bir değişiklik olmaz gibi geliyor bana. :)
  • O zaman oyunu oldukça seversin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Kaplan, arslan ve benzeri hayvanlardan birini seçip onunla oyunlar oynuyorsun işte. Temizleyip yemek falan yedirebiliyorsun. Senin yaptığın hareketleri tekrar edip kendini geliştirebiliyor. Zevkli ama biraz fazla çocuksu...

Çocuksu olması sorun değil benim açımdan. EyePet bile bana güzel gelmişti PS3'de. (:

Aynen hacım,benim içinde sorun değil ne güzel eyepette yıkıyorduk ediyorduk,bişeyler çiziyorduk,bunda da hoplarız zıplarız

Yalnız eyepetteki insancıl bir hayvandı,kaplan yavrusu aslan yavrusu falan,sahibini yer bunlar

• ms hardgamerlara son noktayı koydu sanırım arkadaşlar.. mahfolduk yawww bu kinect süper eglence party vaadediyor amaa biz nal topluyoruz ne iş bu yaaa.. birilerini sevindirirken bizi üzmek niye:(((
    1 sene sırf bu kinect aşkına oyun cıkmıcak demedi demeyin:((((
    alet cıktı tr yede mis gibi fiyatla girdi ama şu durumuza bi bakınyaa...kinecte sırf bu yuzden
    ben oyun oynamak istiyoruuuuummmmm al sana ms

• quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

ms hardgamerlara son noktayı koydu sanırım arkadaşlar.. mahfolduk yawww bu kinect süper eglence party vaadediyor amaa biz nal topluyoruz ne iş bu yaaa.. birilerini sevindirirken bizi üzmek niye:(((
    alet cıktı tr yede mis gibi fiyatla girdi ama şu durumuza bi bakınyaa...kinecte sırf bu yuzden

Ne alaka zaten sene içinde hazırladıkları oyunların çoğunu piyasaya sürdüler(fable 3, halo reach, alan wake), gears of war ertelendi tahminen 2011 kasıma doğru çıkacak. Onun dışındaki oyunları zaten microsoft geliştirmiyor. Hardcore oyunların normal ilerleyişinde bir farklılık olacağını zannetmiyorum.

----

Kinectimalsda keşke hayvanın büyümesi olsaydı Tomogachiler bile büyüyordu Kinectimallar büyümüyor, oldu mu bu şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

ms hardgamerlara son noktayı koydu sanırım arkadaşlar.. mahfolduk yawww bu kinect süper eglence party vaadediyor amaa biz nal topluyoruz ne iş bu yaaa.. birilerini sevindirirken bizi üzmek niye:(((

Ne alaka zaten sene içinde hazırladıkları oyunların çoğunu piyasaya sürdüler(fable 3, halo reach, alan wake), gears of war ertelendi tahminen 2011 kasıma doğru çıkacak. Onun dışındaki oyunları zaten microsoft geliştirmiyor. Hardcore oyunların normal ilerleyişinde bir farklılık olacağını zannetmiyorum.

----

Kinectimalsda keşke hayvanın büyümesi olsaydı Tomogachiler bile büyüyordu Kinectimallar büyümüyor, oldu mu bu şimdi?

title update le büyürler

Kinect adventures-basic tamamlandı+intermediate tamamlandı+advanced(bu muydu adı dogru mu)ondan da birkaç bölüm oynadım
    Sonrasında your shape fitness evolvedda 6 routines yaptım 100 kalori yaktım

Enerjiye dönüşmeye ramak kaldı,terden sırılsıklam oldum hemen duşa koştum
    Şimdi 2.30 çay sefası yapıcam.

Bu kinecti Amerika'da çok kişiye satamazlar,yarısı obez alsada doğru düzgün oynayamaz
    Yarın yukarıdaki bütün oyunları deneme fırsatım olucak işim olmazsa,hepsi mevcut hazırda,dvd mvd derdi yok orasını karıştırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 29 Kasım 2010; 2:31:09 >

• @pudinkk
    Beğendiklerin hakkında birer cümle yazarsan sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Alın size çıkacak 2 oyun daha

Child of Eden:
    http://www.amazon.com/Child-Eden-Xbox-360/dp/B002I0H8FK/ref=sr_1_16?s=videogames&ie=UTF8&qid=1290967327&sr=1-16

Brunswick Pro Bowling:
    http://www.amazon.com/Brunswick-Pro-Bowling-Kinect-Xbox-360/dp/B0037TPGJG/ref=sr_1_11?s=videogames&ie=UTF8&qid=1290967323&sr=1-11

Child of Eden ilginç birşeye benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 29 Kasım 2010; 4:22:40 >

• Beyler cihaz çok iyi bir teknolojinin eseri böyle bir cihazı böyle saçma sapan oyunlarla heba etmek yazık bu cihazı uygun rahat bir şekilde maç oyunları olsun basket olsun tenis olsun hatta basitleştirilmiş bir savaş oyunu bile yapılabilir ama ne yapıyolar saçma sapan oyunlar saçma sapan grafikler hele bizim avatar'ın oyunlarda bulunması daha kötü oyun kendine uygun karakteler yapabilirdi çok daha iyi bir grafikle tabiki dediğim oyunlar illa çıkar ama daha çok bekleriz gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GABADE15 -- 29 Kasım 2010; 11:54:36 >
  • @GABADE15

lütfen her mesajında saçma sapan kinect oyunları laflarını kendine sakla

Oyunları gayet güzel. Hele bir dance central var ki efsane ötesi. Diğer oyunları da başlangıç için gayet iyi

Yani her ayrı başlıkta aynı tip mesajların çok gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GABADE15

Beyler cihaz çok iyi bir teknolojinin eseri böyle bir cihazı böyle saçma sapan oyunlarla heba etmek yazık bu cihazı uygun rahat bir şekilde maç oyunları olsun basket olsun tenis olsun hatta basitleştirilmiş bir savaş oyunu bile yapılabilir ama ne yapıyolar saçma sapan oyunlar saçma sapan grafikler hele bizim avatar'ın oyunlarda bulunması daha kötü oyun kendine uygun karakteler yapabilirdi çok daha iyi bir grafikle tabiki dediğim oyunlar illa çıkar ama daha çok bekleriz gibime geliyor

dediğin çoğu şey saçma da özellikle grafikler hakkındaki yorumunu yutturacağım sana

ben daha ekrana su efekti grafiğini birkaç oyunda gördüm ve bu kadar gerçekçi değildi,kinect adventures u oyna çevre,grafikler,efektler mükemmel bence.
    Sen haze fln oynadın herhalde yeni ondan böyle çarptı seni

• quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

@GABADE15

lütfen her mesajında saçma sapan kinect oyunları laflarını kendine sakla

Oyunları gayet güzel. Hele bir dance central var ki efsane ötesi. Diğer oyunları da başlangıç için gayet iyi

Yani her ayrı başlıkta aynı tip mesajların çok gereksiz

Hocam bana göre saçma sapan herkesin zevki başkadır sana göre dance central güzel ama ben dans etmeyi sevmem benim dediğim şey bu cihazla herkesin beğenisini toplıyabileceğin oyunlar yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: GABADE15

Beyler cihaz çok iyi bir teknolojinin eseri böyle bir cihazı böyle saçma sapan oyunlarla heba etmek yazık bu cihazı uygun rahat bir şekilde maç oyunları olsun basket olsun tenis olsun hatta basitleştirilmiş bir savaş oyunu bile yapılabilir ama ne yapıyolar saçma sapan oyunlar saçma sapan grafikler hele bizim avatar'ın oyunlarda bulunması daha kötü oyun kendine uygun karakteler yapabilirdi çok daha iyi bir grafikle tabiki dediğim oyunlar illa çıkar ama daha çok bekleriz gibime geliyor

dediğin çoğu şey saçma da özellikle grafikler hakkındaki yorumunu yutturacağım sana

ben daha ekrana su efekti grafiğini birkaç oyunda gördüm ve bu kadar gerçekçi değildi,kinect adventures u oyna çevre,grafikler,efektler mükemmel bence.
    Sen haze fln oynadın herhalde yeni ondan böyle çarptı seni

Hocam benim demek istediğim şey o değildi çevre animasyonları filan güzel fakat bir gears of war tarzı bir grafik sen düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

hocam dvd bol galiba

Kinecte dvdler feda hocam,bide gelse şu meret

Bu arada kinect oyunlarında AP2.5 yok

AP2.5 nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ba9ur

Fighters Uncaged bunu oynayan var mı

oynadım ama daha 2 kişi karşı karşıya dövüşmeye gelemeden canım çıktı.
    training kısmı çok uzun ve yorucu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

hocam dvd bol galiba

Kinecte dvdler feda hocam,bide gelse şu meret

Bu arada kinect oyunlarında AP2.5 yok

AP2.5 nedir acaba ?

koruma sistemidir.
    korsan konusu açılmasında başlığımız kilitlenmesin.
    rica ediyorum...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.