Şimdi Ara

[ÇIKTI / YENİ KONU] Red Dead Redemption 2 Türkçe Yama Çalışması (Translate) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
26
Favori
145.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Niyetiniz pis... her şeye rağmen size iyilik olsun diye ücretsiz de olsa o yamayı çıkarmanın türlü türlü yollarını aradı çocuk ama karşı tarafı ikna edemedi, risk alıp emeği geçen o kadar insanı da yakmak istemedi. Ha bu arada ben ve benim gibiler bu düşüncesinden vazgeçirmek için elimizden geleni yaptık. Hakkımda ne düşündüğünüz umurumda değil, benim gözümde zaten sizler de 3 kuruş etmezsiniz. Geçmişimi biliyorum, nasıl çember gibi döndüğünüzü biliyorum, yuvarlak cisimlere güvenmemekte çok haklıyız. Sizin ipinizle kuyuya inilmez...

Düzeysiz mesaj kışkırtıcı mesaj diye ahkam kesen forum... Toksik yuvası, ölücü seven ekmeğini ondan çıkaran forum... Sen önce yediğin haltı bir temizlesen de yargıyı öyle dağıtsan diyorum, çünkü senin de 5 paralık bir icraatın yok, tüm bunlar senin eserin. Arsızsız, hayasızsın... Ettiğinin cezası olarak bir 365 gün kendini kilitlesen de bağırsakların temizlense topluma faydalı olursun. Ölüsün ölücüsün forum...Senden de sahibinden de yöneticinden de üyenden de bir halt olmaz... Sen haberini yapmaya devam et, forum senin neyine... Çöktüğün emekleri bir salsan da hepimiz kurtulsak artık, en güzel günün bundan beter olsun forum... beni bu asalaklarla muhatap ettiğin için iki elim yakandadır forum...

Edit: İsteyen istediği gibi sallasın, ben de alttan bir şey sallarım. Aldım sazı elime, vurdum tellerin dibine... Vesselam...

Seni tanımıyorum dostum dediklerinin yarısını da anlamadım insanlarla aranda ne geçiyor bilmiyorum merak dahi etmiyorum ama hem bu foruma bu kadar hakaret edip hem de hala forumda bulunman da çok garip. Bir yere bu kadar laf söz edip hala orada olman az önce dediğim gibi ''çok garip'' ama tercih meselesi yani. Neredeyse 3.800 mesajın var 13 yıldır bu foruma üyesin bu forumun bu kadar kötü ve yerlerde olduğunu düşünüp hala neden burada zaman geçiriyorsun?

• https://www.rdr2mods.com/downloads/rdr2/tools/

Yapımcı oyuna mod yapmayı engelliyorsa bu siteler niye var?

Yoksa ücretli modları mı engelliyor... 

• quote:

Bu mesaj silindi.

Dediğim gibi seni tanımadığım için bir şey diyemiyorum dostum. Burada neler yaşandı neler oldu bir fikrim yok, fikrimin olmadığı konu hakkında da gereksiz yorum yapmayacağım. Hakkın yendiyse kötü bir durum umarım hak yiyenler bir gün hatalarını anlarlar ve senden özür dilerler.

• Çok teşekkürler..

• Shawarpers kullanıcısına yanıt

Kimse kirli düzende temiz olmakla yükümlü değildir ama herkes ettiğini karıştırır... iki yüzlü olmadığım için huzurluyum, sevilmesem de olur. Zaten beni severlerken başıma gelmeyen kalmadı... en azından nefretlerinden bir zarar görmüyorum. Keza attığım resimlerle benim de onları nasıl gördüğüm ortada... böyle daha iyi anlaşıyoruz.

• Translate olmasa ucretsiz olmazdi.

Boş boş duyar kasmayin.Millet hayatindan fedakarlik ederek binlerce metni cevirecek sonra da ucretsiz olacak öyle mi? yok öyle bi dunya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt

Hepsi yalan akıllarınca çocuk kandırıyorlar

• Çevirmesin ben zorla mı çevirttim bu işin olayı o parayla satamazsın mesela yabancı dizi filmler sürekli çevriliyor onlar emek vermiyor mu ama hiçbiri para istemiyor

Bu iş gönüllük işidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Çevirmesin ben zorla mı çevirttim bu işin olayı o parayla satamazsın mesela yabancı dizi filmler sürekli çevriliyor onlar emek vermiyor mu ama hiçbiri para istemiyor

Bu iş gönüllük işidir

2 saatlik dizi film ile 20 saatlik oyun ayni mi?

Dizi film cevirmenleri para aliyor zaten gönüllü degil.

Devlet millet din meselesimi niye gönül işi olsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 29 Ekim 2020; 11:59:3 >
  • Paralı çeviriyi yapan elemanın adamları konuyu basmış   

• quote:

Kimse kirli düzende temiz olmakla yükümlü değildir ama herkes ettiğini karıştırır... iki yüzlü olmadığım için huzurluyum, sevilmesem de olur. Zaten beni severlerken başıma gelmeyen kalmadı... en azından nefretlerinden bir zarar görmüyorum. Keza attığım resimlerle benim de onları nasıl gördüğüm ortada... böyle daha iyi anlaşıyoruz.

Bu kadar kinle, nefretle saldırıyorsun ama şu forumda gördüğün herkes sizin düşmanınız değil, herkes sizi şikayet etmedi bilmem farkında mısın?

Yani biraz hayali düşman yaratıyorsunuz kendinize. Şu forumda emin ol muhatap olduğun 10 kişiden 1 kişi anca şikayet etmiştir geri kalan kimse şikayet etmeye tenezzül dahi etmedi, uğraşmadı bile. Sanıyorsunuz ki koskoca DH binlerce üyesiyle sizi şikayet etti yok öyle bir şey aga yok yani emin ol sandığın gibi değil. 1000 kişi yamayı bekliyorsa aradan 100 kişi kızıp şikayet etti ama siz kalkıp 1000 kişiye düşman oldunuz.

Discord da ki kalabalık nereden geldi? şuan üyeleriniz nereden geldi? sorun bakalım o üyelere hangi forumun üyeleri? gözünüzü seveyim olayları biraz mantık süzgecinden geçirin.

İlla kızacağın bir hedef istiyorsan buyur bu bölümün modları çünkü millet saçma sapan şikayet konusu açtığında kaldırmak yerine günlerce konuyu aktif tuttu ve üstüne kendileri de şikayet etti al sana gerçek bir düşman.

• yama orjinalde sanırım çalışmıyor. ilgili klasörler attım çözünürlük vb. yaptım açılmıyor. yama sadece korsana mı uyugun? yoksa ben mi beceremedim.

• Aynen bir dizi zaten bir bölümden oluşuyor 10-15 sezonluk diziler yok haklısın

Kim veriyor bunlara parayı ben vermiyorum dizi yapımcıları vermiyor zaten korsanlar belki bazı korsan dizi siteleri veriyordur ama onlar dışında ücretsiz olarak sitelere yukluyorlar zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumun kanser hiç bir şey beğenmeyen sürekli çomak sokan eleştiren bir kitlesi var. yıldık yemin ediyorum yıldık ya her konuda sivri sinek gibiler geliyolar.

• NewFortuna kullanıcısına yanıt

Önce şikayet edin, şikayet eden varsa da bloklayın gitsin, uğraşmaya ve cevap vermeye değmez.

• KarapathiaN kullanıcısına yanıt

Oncelikle sunu soyleyeyim. Her ne olursa olsun Anonymous ekibine ekibindekilere veya savunan her kimseye kufur hakaret vb asagılayicı sozler sarf edilmesine sonuna kadar karsıyım. Rdr yamasına gelecek olursak burdakilerin şikayet etmesindeki temel neden haliyle rdr ve ayriyetten bir iki oyun bulunan bir pass sistemi cıkarmaya calisınca burdakiler bu durumu haraca baglama olarak yorumladılar ve ekibi şikayet ettiler. Benim icinn sorun yoktu ben en fazla 2 ay icinde oyunu bitirecektim. 40 tl gibi bir ucret benim icin makuldu. Ancak keske bu pass gibi bir sistemide ortaya atmasaydilar veya test baslarında bunu aciklasa veya bir nabız yoklaması yapsaydilar. Ama olan oldu. Yapacak bur sey yok. Bizim buralarda bir soz vardır. Neyse soylemeyeyim.Gelelim asıl konuya cogu kisiye inandırıci gelmesede teliften dolayı yamayi yayinlayamıyor ve yamayla ilgili aciklama dahi yapamiyorsunuz. Parasiz yayinlayabilirler ancak yayinlamak istemiyorlar diye bir soylentide var. Walkure nin dedigine gore 3000 kisinin yamayi alacagini dusunuyormus. 50 tl den 150k tl ( 150k dolar değil ) gibi bir para yapiyorki 86 cevirmen var ortalama 2000 tl gibi bir para kisi bası ellerine geciyor. Bu parada gunumuz sartlarinda ozellikle 7 ay sonucu cok buyuk bir para degil. Bu para kimseyi ev araba sahibi yapmaz. Kimi ekran kartinı degistirir. Kimi anakartinı kimi yer icer. Bunun icinde yamayı yayınlamamaları saçma olur heralde.

Söyle bir sorunumuz daha var kendi discordlarinda kendilerine en ufak elestiri dahi gelse veya olası bir rdr tartismasinda veya translate yama tartismalarinda toplu bir sekilde ekip olarak tepki gosteriyorlar ardindan sunucudan atiyorlar. Kendilerinin karsısında 3 yasinda cocuk yok islerine gelmeyen her seyde kafasina gore iti atar gibi insanlari sunucudan atamazlar. Kusura bakmayin insan iliskileri konusunda son derece zayiflar. Ve üç ayı gecti insanlar su rdr ilgili en azindan bir acıklama bekliyorlar. Ha diyecekler ki telif var o yuzden aciklayamiyoruz. O zamanda buralarda fazla dolasmasinlar dolasmayın cunku kendilerine bilelenmis buyuk bir kitle var ve cogunlugunun bu grubu savunanlara dahi tahammulu yok. Bir kac kisi haric kendilerine sempatiyle yaklasan insan kalmadı. Vesselam...

• Anonymous ve arkadaşları konuyu basmış beyler. Muhattap bile olmayın. İstedikleri tartışma yaratıp konuyu kapattırmak...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.