Şimdi Ara

Çıldıracam Lan Evde Disari Da Çıkamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlaça bulasma bence kanka. Çok sıkıntı, bobregini bitiren adam tanirim bu ilaclardan dolayi. Zaten bir psikolog mu pskiyatr mi artik neyse ilk gorusmede ilac yaziyorsa onun ben 3 kurus kazanma derdini s.k..m. Efe Aydal bu konu hakkinda video cekmisti kendi babasi da doktor zaten. Bu ilaç aşığı doktorlarin ne mal oldugunu soyluyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kurtlar vadisi ilk 97 bölüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga mezunum ve inşallah daha kötü olmazsa, 70-80 k dan. Tüm yıl evde olcam bugün kütüphaneye gideyim dedim parmağımın ucunu kapıdan çıkarıp buharlaştığını görünce vazgeçtim vücudumun geri kalanına ihtiyacım olduğuna karar verip. Dershaneye gitmicem evde düzen oturtmaya çalışıyorum çünkü şimdiden çalışmalara başlamak lazım. Arkadaş desen hepsi ayrı alemde konuş konuş nereye kadar bir yerden sonra el ayak çekiyon herkesten. Sonuç olarak, ben kafayı yemediysem sınav stresini def etmiş siz kahraman dostalrımızın yemeye asla hakkı yok. İnterstellar izle inception izle vizyonun gelişsin. izlediysen salla bağımlılığı oyuna başla uni açılınca istesen de istemesen de bırakıcan zaten. Abi tonla şey var sıkılmak haram size haram. Benim şimdi tek şükür sebebim henüz sivrisineklerin evi talan etmemiş olması. Kendinize bu tür basit şeyler bulup mutlu olun ne bilim kolunuz bacağınız var görebiliyonuz vs

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.