Bildirim
CILDIRCAM YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Öncelikle tebrik ederim kesinlikle ilk 5k'nın içinde olacaksın, en kötü sıralama tahminim 4000 en iyisi 700 -
Bu netlerle 5 k ya girsin.Benden sana 1.5 iskender.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hedefin neydi hocam?
484 civari bir puan gelecek herhalde size. 10-17 bin arasi genis aralik söyleyebilirim. Asil beklentimse 11-13 bin arasi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskolastik -- 22 Temmuz 2018; 18:20:41 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yutup insta sandı galiba
Ama 11 12 k civarı gelicek bana kalırsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makakubukak -- 22 Temmuz 2018; 18:19:37 >
11846
obpden dolayı ilk 10k banko -
10k -
12.5k
en kötü hesaplama sitesi 490'ının altında göstermezken haklısınız sayın ygs birincimiz, bu netle barajı aşamaz, sen daha annenden telefonunu isterken ben forumda üyeydim, bu çocuk 4k'da olacak, trollemeyin -
reyiz be trolle ağzının payını iyi verdin -
Hedefler yüksekti ama olmadı napalım. Tıp tutar mı diye düşünüyorum. tıp tutarsa gidicemquote:
Orijinalden alıntı: haskolastik
Hedefin neydi hocam?
484 civari bir puan gelecek herhalde size. 10-17 bin arasi genis aralik söyleyebilirim. Asil beklentimse 11-13 bin arasi olur -
En kötü 13k ya bile tamamım hocam. Teşekkür ederim yorumun içinquote:
Orijinalden alıntı: Guest-3AD7BA460
Öncelikle tebrik ederim kesinlikle ilk 5k'nın içinde olacaksın, en kötü sıralama tahminim 4000 en iyisi 700 -
Tıp tutar mı diyince aklima Agrı geliyor benim :)
Ortalama diye tabir edilen yerler tutacaktır bence. Dogudakilersen daha yuksek puanlilar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ya umarım tutar içimi kararttı forum ciddenquote:
Orijinalden alıntı: haskolastik
Tıp tutar mı diyince aklima Agrı geliyor benim :)
Ortalama diye tabir edilen yerler tutacaktır bence. Dogudakilersen daha yuksek puanlilar -
Sen bölümünü düşün, 480 puan ortalama her sene 8000'den aşağıya düşmez 6000'den yukarıya çıkmaz. Dolayısıyla sen bölümünü düşün ki geçen sene 483 MF-1 puanı 6321 sıralamaya 480 mf-4 puanı 7000 sıralamaya geliyordu ki senin puanın 490'ının üstünde olacak Dolayısıyla ilk 5000'de olursun ama önemli olan istediğin bölümdür. -
Tıp'a gideceksen alternatifsiz okuyacaksın, Tıp olmazsa okumam tekrar hazırlanırım dersen tıpa git yoksa üzülürsün
Benzer içerikler
- efişinado ne demek
- 12. sınıf açık lise zorunlu dersler
- ayt fen kaç ayda biter
- sulinex 75 kullanıcı yorumları
- 11.sınıf matematik soru bankası önerileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X