Şimdi Ara

ÇILDIRT BİZİ BU SENE YİNEE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok ileri geri konuşulması bizim canımızı çok sıkıyor hocam. öyle dışardan satılmış kalemlerin söylediklerine inanmayın bölge insanından gittikçe artan bir ilgi var maçlara. en kötüsü fiyatı da çok uygun, ismi de semtin takımı olmuş diyip izlemeye gidiyor maçları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İki Direk Arası İ kullanıcısına yanıt
    hocam dışardan göründüğü gibi değil bölge insanı ilgi gösteriyor takıma. deplasmanlara da gençler gidiyor zaman ve mekan müsait olduğunda. geçtiğimiz sene çoğu deplasmana gidildi 1 otobüs olsa bile. seyirci ortalaması olarak 2014 ilk sezonda 400 falandı. şu an ortalama 5-5.5k ları yakaladık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019ayt -- 28 Temmuz 2018; 23:5:4 >
  • 2019ayt kullanıcısına yanıt
    Öncelerde boş stada oynuyordu hep ama yavaş yavaş doluyor e takım iyi de oynuyor sevilla maçı falan konuşan konuşur hocam boşverin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaphire Z kullanıcısına yanıt
    evet ben 2014deki ilk maçımız konya maçına gittiğimde 100 kişi yoktu
    2016-2017 de ortalama 3k vardı
    geçtiğimiz sezon için 7k kombine satmıştık zaten 5-5.5k bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019ayt -- 28 Temmuz 2018; 23:7:48 >
  • BURSANKARA BIRADERIM

Ama bi Bursa bi Beşiktaş taraftarı görünce çok az geliyor insanın gözüne ama İngiltereye falan bakıyoruz 2.-3. Lig takımları bile full stad oynuyor bizde milyonluk oyuncular var clichy olsun elia visca ama boş üzücü

Hocam en baştaki sebep, takımın amatörden bir hikayesi olmamasından dolayı kaynaklanıyor. Ve gerçekten Başakşehir için, muhafazakar las vegas diyebilirim. insanları çok entel ve zengin, dolayısıyla böyle bir kültüre empoze etmek uzun bir zaman alacak bizim için. Zaten takımın tek taraftar grubu var ve kuruluş tarihi 2008. İbb zamanında maç izleyelim diye giden 12-13 yaşındaki çocuklar. Şimdi abilik yapıyorlar bize, ama gel de bunu dışarıdaki bir maça gitmemiş bordo klavyeli 3 büyük taraftarlarına anlat.
    Aha galeriden bunu buldum. Sene 2015. Size misafirliğe geliyoruz. ÇILDIRT BİZİ BU SENE YİNEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019ayt -- 28 Temmuz 2018; 23:13:42 >

Bozbaykuşlar... valla amatör maçları da zevkli ve yerel takımlara destek 1-2 klüp hariç çok az o da var mesela bizim burada en çok Beşiktaşlı var ama Bursanın bir ilçesinde yaşıyorum

Hocam bir sıkıntı da bu. Bizi bozbaykuşlar sanıyorlar malesef...
    Grubumuz doğma büyüme burada yaşayan gençlerden oluşuyor. İsmi de 1453 Başakşehirliler. Bozbaykuşlarla çok büyük sıkıntılar yaşadık, ciddi olmadıklarına inandığımızdan ötürü. Zaten primleri bitince bıraktılar gittiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019ayt -- 28 Temmuz 2018; 23:16:41 >
    Valla ben futbol maçlarına girmekten çok zevk alıyorum tabi Beşiktaşın maçları ayrı zevkli geliyor ama zamanında Ankarada Hacettepe Trabzon maçına gitmişliğim falan da var yakında varsa affetmem genellikle

Ben başka taraftar grubu olduğunu bilmiyordum mesela

editledim son alıntımı hocam yazdım daha detaylı bilgi

Bozbaykuşlar bildiğim kadarıyla İBB döneminden bi grup hatta incide de başlıkları vardı baya insan gitmişti ordan yanlış hatırlamıyorsam

Aynen hocam. zaten o dönemden çekişmeler anlaşamama sıkıntısı vardı. Takım bizim grubun ismini alınca da malesef tribündeki etkinlikleri bitti. Ama hala dışarıdan desteklediklerini görüyorum nadiren twitterda

Siyasi kesimi bilemem ama ben oynadıkları futbolu beğeniyorum gerçekten iyi oynuyorlar

bir de ben malum kesimden olmama rağmen söyleyebilirim ki grubumuzun çoğu muhaliflerden oluşuyor. benim de çok garibime gitmişti en başta. ondan dolayı özellikle bu takımın, yönetimin yakınlığı konusunda kendimizi takımdan ayırt etmeye, ayırmaya çalışıyoruz. soranlara bizi ilgilendirmiyor, biz semtimizin takımına sahip çıkıyoruz tek paydamız budur diyoruz. öyle işte hocam konuyu futbol bölümüne taşıyalım bence güzel sohbet oldu. iyi geceler

İyi geceler hocam yeniyim ben forumda ya napcaz anlamadım 😄😄

şakasına dedim hocam hiç bir şey yapmayacaz. adminler muhtemelen bu konuyu siler. sonuçları bekleyelim biz. yeniden iyi geceler

Nsjdjsjdj tamamdır hocam kusura bakmayınız

Vaay boz baykuşlar diyosun yani
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.