Şimdi Ara

Çılgın Çiftlik-Hem oynayın hem para kazanın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün size oynadıkça para kazandıran bir çiftlik oyunu tanıtacağım. Çılgın çiftlik kümesinize aldığınız tavuk ve ineklerden topladığınız süt ve yumurtalardan ÇP(Çiftlik Parası) ve aynı zamanda gerçek TL kazandığınız web oyundur. Oyuna geçersek; Oyuna ilk giriş yaptığımızda 600 ÇP veriliyor. Bu parayla pazara gidip bir adet Karadul adlı tavuktan almamız gerekiyor. Bu tavuk saatlik 120 adet yumurta üretimi yapmkatadır. Daha sonra tavuğun ürettiği yumurtaları satarak çiftliğimizi geliştirebiliyoruz ve aynı zamanda ₺ kazanabiliyoruz. Ayrıca oyunda Enerji Sistemi vardır. Oyun bize her gün 1 enerji hediye eder. Bu enerjiler 50 ye ulaştığında oyun bize hayvan hediye eder. Hediye hayvanımızı Döviz sekmesinden temin edebiliyoruz. Ben şu an oyunu aktif olarak oynamaktayım 4 tavuğum 3 ineğim var. Sende bana katılmak istiyorsan aşağıda vereceğim linkten kayıt olabilir ve hemen oynamaya başlayabilirsin. Bu linkten üye olduğumuzda elde ettiğimiz gelirin %10'u kadar referanslarda kazanır. Elimden geldiğince oyunu tanıtmaya çalıştım. Herhangi bir sorunuz varsa bana ulaşabilirsiniz.

Kayıt Linki:http://cilginciftlik.com/?ref=11868

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen4399 -- 14 Eylül 2016; 13:18:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilitlenebilir mi ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.