Şimdi Ara

cilgin sogutma fikrim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    overclock yapmayı bu forumdan yeni duydum ve bu işlem için soğutmanın çok önemli olduğu yazılıydı bende çılgınca bir fikir düşündüm. geçen yaz babam araç tipi bir soğutucu almıştı. 12v ile çalışıyordu ve deepfreeze gibi içindeki yiyecekleri çok iyi koruyordu.ben bunun soğutucu sisteminin küçük olduğunu gördüm bir fan ve alüminyum sistemden oluşuyordu acaba bu soğutucu sistemi söküp kasanın dış fanı yerine taksam soğutmada nasıl bir değişiklik olur? not: şuan yapmaya zamanım ve durumum yok denemek isteyene yardm ederim.cpu fanı üzerine de denenebilir voltajdaki sıkıntı çözülebilir. yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: selo09

merhaba arkadaslar
    overclock yapmayı bu forumdan yeni duydum ve bu işlem için soğutmanın çok önemli olduğu yazılıydı bende çılgınca bir fikir düşündüm. geçen yaz babam araç tipi bir soğutucu almıştı. 12v ile çalışıyordu ve deepfreeze gibi içindeki yiyecekleri çok iyi koruyordu.ben bunun soğutucu sisteminin küçük olduğunu gördüm bir fan ve alüminyum sistemden oluşuyordu acaba bu soğutucu sistemi söküp kasanın dış fanı yerine taksam soğutmada nasıl bir değişiklik olur? not: şuan yapmaya zamanım ve durumum yok denemek isteyene yardm ederim.cpu fanı üzerine de denenebilir voltajdaki sıkıntı çözülebilir. yorumlarınızı bekliyorum

kimse islemcisini riske atmaz derim ama pek tehlikeli bir sisteme benzemiyor.sen dene bence.banada mantikli geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeftalili Ruj

quote:

Orijinalden alıntı: selo09

merhaba arkadaslar

kimse islemcisini riske atmaz derim ama pek tehlikeli bir sisteme benzemiyor.sen dene bence.banada mantikli geldi.

i47.tinypic.com/i3cume.png

yok tam islemciye takmiycam dis fan ama islemciye yakin biryere takcam

• ozaman iyidir ama + performans icin islemciyle temasli biseyler dusun bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.