Şimdi Ara

Cilt Beyazlatma Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamün Aleyküm ayrıca Ramazan-ı Şerifiniz de mübarek ola Ben kendimi bildim bileli koyu tenliyim. Arada dalga geçiyorlar, dalga geçmeleri pek sorun değil ama ben beyaz tenli olmak istiyorum. Daha çok hoşuma gidiyor, ne bileyim yani Her neyse ben internette şöyle bir şey buldum: Sizce işe yarar mı veya sizin kullandığınız bir krem, karışım vs. var mı? Teşekkürler, Allah'a emanet olun.

• Koyu tenli olmak daha iyi hem güneşin zararlı etkilerinden beyazlara göre daha çok korunuyorsun.Milletin dalga geçmesini düşündüğüne göre yaşın biraz küçük galiba.İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini değiştiremezsin o onlarla ilgili birşey onların tecrübeleriyle ilgili ayrıca ne düşündükleri mantıklı düşününce ne ruhen ne de fiziken seni etkilemez.Yani demem o ki millet için yapmamalısın ama sanırım kendin de seviyorsun beyaz tenli olmayı.Zaten videodaki olay kalıcı birşey değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Kalıcı değil mi? O zaman yok mu tenimin rengini açmamın yolu? Yanlış anlaşılmasına ama bulunduğum yerde çingene, şopar ve Kürt var. Beni de onlardan sanıp, ayrımcılık yapıyorlar bazen. Hoş değil. Yok mu yani bildiğiniz kalıcı bir ten rengi açma yolu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitp

Kalıcı değil mi? O zaman yok mu tenimin rengini açmamın yolu? Yanlış anlaşılmasına ama bulunduğum yerde çingene, şopar ve Kürt var. Beni de onlardan sanıp, ayrımcılık yapıyorlar bazen. Hoş değil. Yok mu yani bildiğiniz kalıcı bir ten rengi açma yolu?

Vitiligo hastalığına falan yakalanmazsan kalıcı olarak açmanın bir yolu yok diye biliyorum ama illaki vardır herhalde bilmiyorum.Onun haricinde dnadaki kodlarla falan oynamak lazım.

Allah korusun. Peki, teşekkürler.
  • Nerede yaşıyorsun? Ayrımcılık derken nasıl bir ayrımcılık yaşıyorsun?

Ayrımcılık denemez tam olarak. Fazla yaşamıyorum ama olur ya hani laf arasında "kes Kürt/Şopar" vs. geçer. Bursa'da yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitp

Ayrımcılık denemez tam olarak. Fazla yaşamıyorum ama olur ya hani laf arasında "kes Kürt/Şopar" vs. geçer. Bursa'da yaşıyorum.

Ortamını falan çok bilmediğimden birşey diyemem ama hangi arkadaş kes Kürt/Şopar der? Arkadaş dese bile şakasına diyordur.İngilizce biliyorsan birkaç video atayım sana insanların ne düşündüklerini aldırış etmeme konusunda.

Biliyorum. Samimi olduğum kişiler değil onu bana diyenler ya. Ne bileyim bir dükkâna giriyorum çingene sanıyor çalacağım diye beni izleyip duruyor falan. Oluyor öyle şeyler sık olmasa da.
  • Benim de yüzüm ve kollarım diğer bölgelerime göre biraz koyu, bunu açmanın bir yolu var mı? Mesela elimin ve kolumun rengi arasında birazcık fark var, galiba güneş vs. gibi dış etkenlerden oldu galiba. Bunu açabilir miyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.